Sådan håndterer du MileageBook (Enkeltmandsvirksomhed, I/S, mv.)

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 23/02/2024

MileageBook – korrekt bogføring

BEMÆRK! Denne guide gælder kun for dig, der er ejer af en personligt ejet virksomhed (enkeltmandsvirksomhed, I/S, etc.).

Selve opsætningen, som denne guide skriver om, foretager du med dit log-in hos MileageBook.

Er du i tvivl om hvor du finder noget hos MileageBook, eller hvordan du logger ind hos dem, bedes du kontakte MileageBook.

Bruger du integrationen, der i øvrigt er super smart og sparer dig for en masse tid, skal du lige have sat den op til at overføre det rigtige data til din kassekladde, som findes på Bogføring Kassekladde i Dinero.

I din integrationsopsætning hos MileageBook skal du under “Bankkonto”, “Egenkapitalkonto” og “Udlægskonto” angive, at det skal overføres til Egenkapital Primo. Du kan i nedenstående skærmbillede se, hvordan det skal se ud:

OBS! Firma ID skal udfyldes med dit Firma ID i Dinero. Dette ses i Dinero nede i venstre hjørne ved logoet.

Når det er sat op, er du godt kørende og overholder samtidig alle regler.