Deaktiver AdBlock – Guide til at slukke ad blocker

Visse ad blockere kan være rimelig strikse og få indflydelse på den hjemmeside du besøger. I Dinero har vi fx oplevet, at brugere ikke kan se vores chat pga. et ad blocker-filter. Derfor kan du i indlægget her, se hvordan du deaktiverer AdBlock og andre extensions, så du eksempelvis kan få lov at chatte med os.

Nogle ad block-filtre kan som nævnt være rigtige hårde eller strikse, og det kan eksempelvis betyde, at du ikke kan se chatten i Dinero. Hvis du er en af dem, eller oplever problemer med ad blockere andetsteds, så kan du gøre følgende for at komme igennem til chatten eller løse dit problem:

1. Deaktivere din ad blocker
  2. “Whiteliste” Dinero-domænet (eller andet domæne som du oplever problemer hos).

Nedenfor gennemgås det, hvordan du i forskellige browsere finder frem til din ad blocker, så du kan få løst dit problem.

I Google Chrome skal du klikke på de “tre prikker” øverst i højre hjørne –>  flere værktøjer -> Udvidelser.

Du kan også klikke på de “tre prikker” –> Indstillinger. Så finder du Udvidelser i venstre side.

Se dine Chrome udvidelser

Bruger du den meget populære Adblock, kan det slukkes direkte fra ikonet:

AdBlock - Don't run on pages on this site

Hvis du bruger en anden ad blocker, skal du gøre det inde på denne.

I Safari skal du klikke på Safari (øverst i toppen) –> Indstillinger –> Udvidelser.
Her kan du aktivere AdBlock og andre ad blockere.

Se dine Safari udvidelser

I Microsoft Edge skal du klikke på de “tre prikker” –> Udvidelser.
Her vil alle dine ad blockere stå (sammen med alle dine andre udvidelser).

Microsoft Edge udvidelser

I Mozilla Firefox skal du klikke på “den lille tabel” i højre hjørne –> Add-ons –> Udvidelser.
Her vil dine ad blockere og andre udvidelser være listet.

Se Firefox udvidelser

AdBlock er en specifik extension, mens ad blocker er fællesbegrebet for alle extensions, systemer etc., der blokerer reklamer og andet uønsket indhold på hjemmesider.

Er du i tvivl om, hvad vores support kan hjælpe dig med? Se her, hvad du kan få hjælp til.

Portræt af Nicklas Aabech
Nicklas Aabech Dinero
Nicklas er Digital Marketing Manager hos Dinero. Han sørger for, at vores løsninger og relevante tilbud når ud til såvel nuværende som potentielle Dinero-brugere, og hjælper i ny og næ til med at producere brugbart indhold til såvel Dinero-brugere og andre, der sidder med gode spørgsmål derude.

Skriv en kommentar

4 kommentarer

1. Hej Knud

Man skal selv aktivt hente en AdBlock, så hvis man ikke har det, så undgår man derved et AdBlock-filter.

De bedste hilsener, Thomas – Dinero Support

1. Hej Flemming

Så snart du er gået under “Udvidelser” i Safari, så trykker du på den konkret udvidelse du har installeret, som du gerne vil fjerne og her trykker du så på “Fjern” eller du kan fjerne fluebenet ude til venstre og så deaktivere udvidelsen den vej igennem.

Håber det giver mening 🙂

De bedste hilsner, Lasse – Dinero support

2. hej Nicklas tak for råd, men din vejledning til safari stopper ved 1 trin, så jeg kommer ind i et tomt vindue ??