Følgeseddel – Sådan laver du følgesedler i Dinero

Theis Jørgensen Sidst opdateret: 14/11/2017
Den 10. marts 2017

Kan jeg lave følgesedler i Dinero? Jep, det kan du tro du kan – og i denne guide viser vi dig hvordan du gør :-)

Bemærk – denne funktion er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Sådan laver du en følgeseddel i Dinero

En følgeseddel laves på godkendt faktura. Tilgå derfor fanen “Salg” -> Find den faktura det drejer sig om -> Udfor fakturaen klikker du på “Mere” -> “Download følgeseddel”.

Følgeseddel - Dinero

.. Du kan dog også gøre det, når du er inde på den enkelte faktura i Dinero. Her klikker du på “Flere handlinger” -> “Download Følgeseddel”.

Sådan laver du en følgeseddel i Dinero

Det sker der når du trykker “Download følgeseddel”

Når du downloader den bliver den hentet ned på din computer, hvorfra du kan udskrive den og ligge den i dine pakker :-)

Følgeseddel - Dinero