Vedhæft faktura/tilbud som PDF ved mailudsendelse – Sådan gør du i Dinero

Theis Jørgensen Sidst opdateret: 14/11/2017
Den 7. juni 2017

Nogle af dine kunder vil meget gerne have, at din faktura eller tilbud er vedhæftet som PDF-fil, når du sender dem en mail med din faktura. Det har du muligheden for i Dinero. Nedenfor kan du se, hvordan du gør :-)

Bemærk – denne funktion er kun tilgængelig for Dinero Pro-brugere.

Tips og bonusinfo:

• Vælger du at sende din faktura vedhæftet som PDF, skal du vide, at vi ikke kan se, om din kunde har åbnet eller downloadet din PDF. Vi kan kun se, om mailen er nået frem.
  • Du kan selv ændre i den tekst, der automatisk bliver sendt ud med din faktura. Se her, hvordan du gør.