Få Dinero Pro i 3 måneder hvis du hjælper andre


Saml ind med røde kors og dinero og få 3 måneders gratis Dinero Pro. Det gælder uanset om du har Pro i dag eller ej.

Søndag d. 2. oktober 2016 samler Røde Kors ind til fattige og sårbare mennesker i verdens brændpunkter. Røde Kors‘ ambassadører er gået sammen om at finde 1.000 indsamlere, og Dinero jeg er ambassadør, håber jeg, at du vil hjælpe til og samtidig få adgang til Dinero Pro ganske gratis.

Tilmeld dig TEAM Dinero
Som indsamler går du i dit eget lokalområde, så der er ingen undskyldninger 🙂

Når du har samlet ind, mailer du et billede af kvitteringen fra din afleverede indsamlingsbøsse og dit Dinero-id (Det finder du i nedre venstre hjørne i Dinero) til indsamling@dinero.dk og beder om dine 3 gratis måneder, så opgraderer vi dig fluks.

Tilmeld dig TEAM Dinero nu og lad os sammen give katastroferne én over nakken.

Vi glæder os til at se dig på gaden den 2. oktober.

Der er brug for hjælp i verdens katastrofer

”Vi har mere brug for indsamlere end nogensinde før. Lige nu er 59,5 millioner mennesker på flugt i verden. Røde Kors er altid til stede, hvor mennesker er i nød. I nærområderne, i konfliktzonerne og i de mest fjerne og ufremkommelige egne af verden. Hvert år giver Røde Kors hjælp til 85 millioner mennesker verden over. Alene i Syrien uddeler vi mad til 500.000 civile hver måned. Og vi skal blive ved med at hjælpe. Derfor håber jeg, at du vil give tre timer af din tid søndag den 2. oktober.”

– Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors

Rasmus Jungersen Dinero
Rasmus er online marketing manager hos Dinero. Han sørger for, at vores løsninger og relevante tilbud når ud til såvel nuværende som potentielle Dinero-brugere. Med sig i rygsækken har han stor erfaring som selvstændig – så han forstår om nogen, hvad regnskabslivet som relativt nystartet indebærer.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram