Spring til indholdet

Læsetid: 2 minutter

”Før i tiden kunne jeg have bilen fyldt med kvitteringer”

De steder, hvor fotograf Jakob Ager dokumenterer ekstremsport og naturens smukke og rå sider, er computeren ikke altid til rådighed. Så han laver regnskab på telefonen

Det var et ønske om selv at være herre over hverdagen og kvaliteten af produktet, der gjorde, at Jakob Ager i 2015 sprang ud som selvstændig fotograf.

– Jeg havde egentlig haft lyst til at springe ud som selvstændig længe, men ventede på grund af frygten for en indviklet verden af regnskab, regler og papirarbejde. Der var ikke rigtig nogen selvstændige i mine familie eller i vennekredsen, så jeg havde intet kendskab til det at være selvstændig overhovedet, siger Jakob Ager.

– Det var ret skræmmende at springe ud som selvstændig, men jeg har ikke fortrudt på noget tidspunkt. Især Dinero var en lettelse for mig med hensyn til regnskab. Det er utroligt enkelt og intuitivt lige fra momsregnskab til at sende fakturaer og holde styr på bilag og udgifter.

Regnskab på smartphone i utilgængelige miljøer

Han er opvokset på vestkysten med surfing og sejlads som naturlige dele af livet. I dag er han specialiseret i outdoor og adventure-fotografering. Det betyder rejser rundt i Danmark og resten af verden for at dokumentere udeliv med fart på. Kameraudstyret bliver hevet frem, og skarpe fotos bliver taget af surfere, skiløbere, sejlere og naturens smukkeste sider. Miljøer, som ikke alle fotografer kan eller vil bevæge sig ud i.

I en dagligdag, hvor arbejdspladsen kan være hvor som helst i verden og gerne flere uger ad gangen, men sjældent er foran et skrivebord, er Dineros app til smartphone en kær rejsemakker.

– Jeg bruger primært appen til at have et overblik over min økonomi og holde styr på fakturaer og bilag. Mange af de steder, jeg arbejder, er det bøvlet at have en computer med, og med telefonen kan jeg uploade bilag undervejs og endda sende fakturaer, når et job er gennemført. Før i tiden kunne jeg have bilen fyldt med kvitteringer og ting, jeg skulle huske. Jeg mistede næsten altid et eller andet, siger Jakob Ager.

Tid til at være kreativ

– Nu er det bare super enkelt, og der er færre ting at tænke på og stresse over. Det giver mig mere tid og energi til at være kreativ og levere et produkt, jeg kan være stolt af. Det bedste er, at når jeg kommer hjem efter lange og hårde arbejdsdage, skal jeg ikke til at have styr på alt det her. Alle mine bilag ligger klar på min Dinero-konto, fakturaerne er sendt, bogføring klares med et par klik, og jeg kan koncentrere mig om at slappe af.

Appen er helt gratis. Du kan hente den ved et tryk her til Android eller iPhone.

Besøg Jakob Ager online:
Hjemmeside
Instagram
Facebook

Klik her og få en gratis konto

Henrik Alexandersen
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?