Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Live bogholder-support indbygget i Dinero

Jeg har i dag en stor nyhed til dig.

Som du ved, er Dinero det letteste regnskabsprogram på markedet, men af og til er der ting man ikke helt forstår. Det kan være spørgsmål om løn, fradrag, funktioner i Dinero, eller en af de 100 andre ting, der kan være svære at håndtere selv.

Typisk opstår de spørgsmål, hvor vi som selvstændige har tid til regnskab og revisoren har fri…

Derfor har vi i flere måneder holdt ansættelsessamtaler og trænet et hold af 7 bogholdere, der nu står til rådighed for alle Dinero Pro brugere, hele 75 timer om ugen (Gratis brugere får også hjælp, men mere om det senere i indlægget 🙂

For at gøre det smart, har vi bygget et chat-vindue direkte ind i Dinero, så du uden at skulle finde telefonen frem, åbne mailprogrammet etc. kan spørge direkte i Dinero og få svar med det samme. Dertil kan vi meget lettere på chat, sende dig links til forklarende videoklip og guider på vores website. Slutteligt kan du få “samtalen” på mail, så du let kan huske, hvad du skal gøre.

Vi sidder derfor nu klar til at hjælpe dig på mail og chat alle dage således:

OPDATERING 2019: Supporten har nu åbent fra 8-23, alle dage, året rundt.

Mandag9 – 22
Tirsdag9 – 22
Onsdag9 – 22
Torsdag9 – 22
Fredag9 – 16
Lørdag12 – 20
Søndag12 – 20

Som Dinero “gratis bruger”, er du også mere end velkommen til at benytte chatten til spørgsmål om hvordan Dinero virker, hvor man finder diverse funktioner og alt andet, end bogholder spørgsmål. Så har du af og til brug for hjælp til bogføringen, så er det nu du skal “Go Pro”.

Du finder chat-vinduet i nederste højre hjørne af Dinero og du skriver bare dit spørgsmål, så svarer vi typisk inden for 1 minut.
Vi kan svare på alle almindelige bogholder-spørgsmål og vi vil hjælpe dig så godt vi kan, selvom vi selvfølgelig aldrig helt kan erstatte en dygtig fagmand.

Vi elsker at fylde mere værdi i Dinero og håber du er glad for det 🙂

De bedste hilsner

Martin Thorborg
Medstifter af Dinero

support-team
På billedet ser du Dinero’s flinke supportere, fra venstre: Jannik, Dennis, Niklas, Camilla, Theis, Manja og Burim

David Andersen
David er medstifter og produktchef i Dinero. Han har været med på hele rejsen, har det forkromede overblik over Dineros mange funktioner og fifler med, hvordan vi fortsat sikrer alle vores brugere de smarteste løsninger.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?