Anders Møller tryllekunstner
Tryllekunstner Anders Møller logo

Anders Møller Tryllekunstner/Entertainer

“Dinero er intuitivt og utrolig nemt at bruge. Det gør oprettelse af fx bilag utrolig simpelt og ligetil.”

Anders Møller

  • Firma: Anders Møller Tryllekunstner/Entertainer
  • Titel: Tryllekunstner / Entertainer
  • Web: https://anders-magic.dk

Tryllekunstner / Entertainer

Jeg er tryllekunstner og optræder til arrangementer over hele landet. Mit trylleshow bookes bl.a. til fødselsdage, firmafester, julefrokoster, konfirmationer, bryllupper etc. 

Mit show skræddersyes altid til arrangørens behov. Jeg har som tryllekunstner optrådt til flere hundrede arrangementer og har forfinet min stil gennem mere end ti år. Showet indeholder en masse utrolige og umulige effekter og en masse humor, så publikum – uanset alder – vil få grinet godt igennem og tabe underkæben i forbløffelse. 

Hvad er jeres vision?

Min vision er at forbedre mig som tryllekunstner konstant – og levere et trylleshow, der giver alle i publikum en fantastisk oplevelse, som de snakker om længe efter. Og så vil jeg gerne hjælpe arrangøren med at tage deres event eller fest op til nye højder.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Fordi jeg gerne vil undlade at skulle bruge for meget “spildtid” på ikke-interessante ting som fx regnskab. Her har Dinero hjulpet mig ud over al forventning, fordi programmet er intuitivt og utrolig nemt at bruge. Det er overskueligt og giver et klart overblik over alle de vigtigste tal i regnskabet. Derudover gør det ting, som fx at oprette bilag, utrolig simpelt og ligetil. Det fungerer bare.

Udover de mange gode funktioner er en anden grund til, at valget faldt på Dinero: Supporten er altid til rådighed, og man får som regel svar på sit spørgsmål indenfor få minutter – uanset hvor avanceret, teknisk eller specifikt spørgsmålet måtte være. Det kan ikke understreges, hvor brugbar supporten har været gennem tiden.

Men valget af Dinero skete på baggrund af dets intuitive design!

Hvad er din favorit funktion ved Dinero?

Det er svært at vælge en! Men overblikssiden (startsiden) er virkelig smart og giver lynhurtigt et klart overblik over ens økonomi og regnskab, hvilke fakturaer, der ikke er betalt endnu – osv.

Derudover er supporten også guld værd, hvis man kan betegne det som en funktion.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?


Dinero gør min hverdag tusind gange lettere. Det gør alle opgaverne, der er forbundet med ens regnskab, hundrede gange lettere – og det tillader, at man bruger tid på de ting, som hjælper med at vækste ens forretning, så man ikke bruger en masse unødvendig tid på regnskabet.

Jeg anbefaler Dinero til alle, der vil have et super nemt og intuitivt regnskabsprogram med alle de nødvendige funktioner og meget mere til. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram