Spring til indholdet

Regnskabsprogram til
Fysioterapeuter Iværksættere Elektrikere Fotografer Terapeuter Grafikere Freelancere Foreninger Massører Butikker

Dinero er det foretrukne regnskabsprogram blandt iværksættere, selvstændige, små og mellemstore virksomheder. Vi arbejder konstant på at gøre det lettere at lave regnskab.

Hvem er Dinero for?

Uanset om du er frisør, håndværker, helt nystartet iværksætter eller noget helt fjerde, er Dinero regnskabsprogrammet til dig som selvstændig. Med Dinero får du et program, som giver dig mere tid i hverdagen til lige netop det, du brænder for.

Du behøver ikke selv have styr på debet, kredit, moms- og fradragsregler og andre besværligheder – det sørger Dinero for. Derudover kan du tilgå dit regnskab fra mobilen, så du altid kan bevare det økonomiske overblik, selv når du er på farten.

Influencers

Dinero er et regnskabsprogram til influencers og bloggere. Vi hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi, på at være kreativ og lave indhold til dine følgere.

Foreninger

Skift til Dinero og brug mindre tid på regnskabet. Uanset om din forening er momspligtig eller momsfritaget, så kan du bruge Dinero.

Massører

Når du er i gang med en klient og i gang med at give dem en bedre dag, så gider du ikke bekymre dig over, om dit regnskab stemmer, eller om du fik bogført dine bilag rigtigt.

Fotografer

Dinero er et regnskabsprogram, der hjælper fotografer med ikke at blive blændet af bogføringen. Vi har styr på dine indtægter og udgifter, så du kan fokusere på at få taget de perfekte billeder.

Dyrlæger

Dinero er din medicin mod bogholderiet. Vi giver dig nemt et overblik, du kan oprette patienter og sende fakturaer.

Webshop

Er du indehaver af en webshop? Er du træt af at skulle bruge en masse forskellige platforme og taste dine informationer igen og igen? Så er Dinero Regnskabsprogram lige noget for dig!

Butikker

Brug mindre tid på regnskab, og brug i stedet tiden på god kundeservice og glade kunder i butikken.

Terapeuter

Dinero er et regnskabsprogram til terapeuter, og programmet passer godt ind i terapeutens hverdag. Du sparer tid og kræfter, så dit fokus kan være på dine patienter.

Psykologer

Som psykolog har du i løbet af dagen mange forskellige klienter, hvilket kan løbe op i rigtig mange fakturaer, som du skal have overblik over. Dinero gør det nemmere og giver dig et bedre overblik.

Iværksættere

Brug mindre tid på regnskab - og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Få Dineros regnskabsprogram til iværksættere i dag.

Håndværkere

Dinero er et regnskabsprogram til håndværkere, og Dinero gør det nemt at holde et overblik over økonomien i din virksomhed.

Grafikere

Dinero er et regnskabsprogram til grafikere og hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi på at være kreativ.

Frisører

Brug mindre tid på regnskab med Dinero, og brug i stedet tiden på klipning, styling og glade kunder. Gør som dine kolleger, der bruger deres arbejdstid, på det der virkelig tæller som frisør.

Freelancere

Som freelancer arbejder du for flere forskellige kunder, og dit produkt er ofte en service eller ydelse, som ikke kræver de store komplicerede regnskabssystemer.

Elektrikere

Dinero er et regnskabsprogram til elektrikere, som tager dig i hånden og hjælper dig let og sikkert gennem dagligdagens bogføring. Så får du tid til de gode løsninger og til at fordybe dig i dit arbejde.

Fysioterapeuter

Som fysioterapeut hjælper du mennesker med at forbedre deres dagligdag gennem behandling og vejledning. Med Dinero får du endnu mere tid til dette og får et bedre overblik over dit regnskab.

Køreskoler

Få mere tid til teoritimer, køretimer og køreprøver ved at forbedre dit overblik med Dineros Regnskabsprogram.

Vi flytter dit regnskab gratis, så du er klar til at bruge dinero, uden at skulle bruge ekstra tid på at sætte det op læs mere om flytning af regnskab her

Er du stadig ikke sikker på om dinero er det rigtige regnskabsprogram for dig og din virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?