Spring til indholdet

Regnskabsprogram til
Udlejer Grafikere Café/Restaurant ApS Foreninger Holdingselskab Hobbyvirksomhed Håndværkere Influencers Enkeltmandsvirksomhed

Dinero er det foretrukne regnskabsprogram blandt iværksættere, selvstændige, små og mellemstore virksomheder. Vi arbejder konstant på at gøre regnskabslivet lettere.

Hvem er Dinero for?

Uanset om du er selvstændig frisør, håndværker, nystartet iværksætter eller noget helt fjerde, er Dinero regnskabsprogrammet til dig.

Med Dinero behøver du ikke have styr på debet, kredit, moms, fradragsregler og andre besværligheder – det sørger vores program for, så du kan bruge tiden på det, du synes er fedt.

Butikker

Butikker

Brug mindre tid på regnskab, og brug i stedet tiden på god kundeservice og glade kunder i butikken.

Café/Restaurant

Få mere tid til at lave dejlig mad og betjene dine gæster. Med Dinero slipper du for at bruge unødig lang tid på din bogføring og regnskab.

Dyrlæger

Dyrlæger

Dinero er din medicin mod bogholderiet. Vi giver dig nemt et overblik, du kan oprette patienter og sende fakturaer.

Elektrikere

Elektrikere

Dinero er et regnskabsprogram til elektrikere, som tager dig i hånden og hjælper dig let og sikkert gennem dagligdagens bogføring. Så får du tid til de gode løsninger og til at fordybe dig i dit arbejde.

Forening

Foreninger

Skift til Dinero og brug mindre tid på regnskabet. Uanset om din forening er momspligtig eller momsfritaget, så kan du bruge Dinero.

Fotografer

Fotografer

Dinero holder styr på indtægterne og udgifterne, så du kan spare mere tid. Det betyder at du kan fokusere på fotograf-arbejdet, og stille skarpt på dine flotte billeder.

Freelancer

Freelancere

Som freelancer arbejder du for flere forskellige kunder, og dit produkt er ofte en service eller ydelse, som ikke kræver de store komplicerede regnskabssystemer.

Frisører

Frisører

Dinero er et regnskabsprogram til grafikere og hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi på at være kreativ.

fysioterapeuter

Fysioterapeuter

Som fysioterapeut hjælper du mennesker med at forbedre deres dagligdag gennem behandling og vejledning. Med Dinero får du endnu mere tid til dette og får et bedre overblik over dit regnskab.

Grafiker

Grafikere

Dinero er et regnskabsprogram til grafikere og hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi på at være kreativ.

Håndværker

Håndværkere

Dinero er et regnskabsprogram til håndværkere, og Dinero gør det nemt at holde et overblik over økonomien i din virksomhed.

Influencers

Influencers

Dinero er et regnskabsprogram til influencers og bloggere. Vi hjælper dig med at få styr på rodet, så du kan bruge din tid og energi, på at være kreativ og lave indhold til dine følgere.

Iværksættere

Iværksættere

Brug mindre tid på regnskab - og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Få Dineros regnskabsprogram til iværksættere i dag.

Køreskoler

Køreskoler

Få mere tid til teoritimer, køretimer og køreprøver ved at forbedre dit overblik med Dineros Regnskabsprogram.

massører

Massører

Når du er i gang med at behandle en klient og i gang med at give dem en bedre dag, så gider du ikke bekymre dig over, om dit regnskab stemmer, eller om du fik bogført dine bilag rigtigt.

psykologer

Psykologer

Som psykolog har du i løbet af dagen mange forskellige klienter, hvilket kan løbe op i rigtig mange fakturaer, som du skal have overblik over. Dinero gør det nemmere og giver dig et bedre overblik.

Terapeuter

Terapeuter

Dinero er et regnskabsprogram til terapeuter, og programmet passer godt ind i terapeutens hverdag. Du sparer tid og kræfter, så dit fokus kan være på dine patienter.

Udlejer

Udlejer

Brug mindre tid på regnskab og få mere tid til dit arbejde med udlejningsejendomme. Dinero er regnskabsprogrammet til udlejere, der vil spare tid på regnskabet.

Webshop

Webshop

Er du indehaver af en webshop? Er du træt af at skulle bruge en masse forskellige platforme og taste dine informationer igen og igen? Så er Dinero Regnskabsprogram lige noget for dig!

Regnskabsprogram til ApS

ApS

Med Dinero får du et regnskabsprogram, som du hurtigere kan klare dit ApS' regnskab med. På den måde får du mere tid til det, der virkelig tæller for dig og dit ApS.

Enkeltmandsvirksomhed

Enkeltmandsvirksomhed

Brug mindre tid på regnskab og få mere tid, til din enkeltmandsvirksomheds kerneprodukt. Med Dinero får du mere tid til det, der virkelig tæller for dig.

Regnskabsprogram til hobbyvirksomhed

Hobbyvirksomhed

Få mere tid til dit egentlige arbejde i din hobbyvirksomhed – med Dinero får du et helt gratis regnskabsprogram, der sparer dig tid i arbejdet med bogføring og regnskab.

Holdingselskab

Som holdingselskab har du ofte ikke særlig mange posteringer i dit regnskab. Med Dinero får du et nemt og gratis regnskabsprogram til at give dig dit økonomiske overblik.

Overvejer du Dinero til din virksomheds regnskab?
Vi flytter dit regnskab gratis – udfyld denne formular og lad os ringe dig op til en uforpligtende snak.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?