Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Hvem er Dinero for?

Dinero – Det foretrukne bogføringsprogram for regnskabsforskrækkede iværksættere og små og mellemstore virksomheder

Uanset om du er frisør, håndværker, helt nystartet iværksætter eller noget helt fjerde, er Dinero regnskabsprogrammet til dig som selvstændig. Med Dinero får du et program, som giver dig mere tid i hverdagen til lige netop det, du brænder for. Du behøver ikke selv have styr på debet, kredit, moms- og fradragsregler og andre besværligheder – det sørger Dinero for. Derudover kan du tilgå dit regnskab fra mobilen, så du altid kan bevare det økonomiske overblik, selv når du er på farten.

Nicole - Indehaver af Visions By Nicole & Michelle“Dinero er væsentligt nemmere at gå til. Det er en kæmpefordel, at jeg bare skriver, om vi har købt kaffe eller blomster, så bogfører Dinero det selv. Man behøver ikke have styr på debet, kredit, forskellige konti, eller om man kan trække halv eller hel moms fra. Det sørger Dinero for at ordne. Jeg sparer en del tid i forhold til tidligere.”

Nicole – Indehaver af Visions By Nicole & Michelle
Læs hele interviewet med Nicole her

M&N Malerne“Flowet er medgørligt, og alt ligger lige foran femøren på en. Det er nemt at se regnskabet, kunderne og holde styr på fakturaerne. Og så er det smart, at vi kan sende en standardfaktura, hvor vi bare skal indtaste antal timer. Så regner programmet selv det hele ud inklusiv momsen.”

Nicklas Ølting – Medindehaver af M&N Malerne
Læs hele interviewet med Nicklas her

Katrine Lovmand - Digitale Guldkorn“Jeg har brugt Dinero fra starten, og det var et bevidst valg, for Dineros brugervenlighed tiltalte mig. Jeg har selv lavet noget bogføring i min storebrors firma, og han brugte et andet regnskabsprogram. Det var lidt uoverskueligt. Det bedste ved Dinero er chatfunktionen. Når jeg sidder og skal lave noget bogføring, men ikke lige har tiden til at sætte mig ind i en hel masse, så kan jeg bare spørge, og der kommer lynhurtigt svar.”

Katrine – Iværksætter med virksomheden Digitale Guldkorn
Læs hele interviewet med Katrine her

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for dig og din virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding