Dinero Blog
Overvejer du at skifte regnskabsprogram til Dinero? Vidste du at vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Mere sikkerhed til din fakturaudsendelse fra Dinero med DMARC

Theis Jørgensen
Den 8. august 2017

Vi lever desværre i en tid, hvor vi ofte hører om forsøg på phishing. Nogle af dem lykkedes, mens andre mislykkedes. I Dinero har vi været udsat for et forsøg, der heldigvis mislykkedes!

Er du ikke helt med på, hvad phishing er? Du får lige en kort forklaring her. Det er når en svindler udgiver sig for at være dig, for at narre en godtroende modtager til at udbetale penge til vedkommende. De gør det fx ved at sende en falsk faktura, der er udstedt fra det, der kunne være dit firma. Fakturaen afsendes fra et falsk @dinero.dk domæne.

Vi vil gerne slå et slag for, at dem der gør forsøget, mislykkedes!

DMARC er sat i søen

Derfor har vi nu sat DMARC i søen. DMARC er en service, der er med til at sørge for at sikkerheden er i top på fakturaafsendelser fra @dinero.dk domænet. Hvis en svindler forsøger at sende en falsk faktura fra et falsk @dinero.dk domæne, sørger DMARC for at denne mail ryger direkte i papirkurven hos modtageren. Den falske faktura vil aldrig blive set af modtageren og dermed mindskes risikoen.

Vi er de eneste, der kan sende mails fra @dinero.dk domænet. På den måde gør vi vores allerbedste for at phishing IKKE kan ske fra et @dinero.dk domæne.

Mange store virksomheder anvender DMARC. Blandt andet Danske Bank, LinkedIN, Netflix og mange andre.

Hvad betyder det for dig?

I din daglige brug af Dinero betyder det ikke noget. Du skal udsende fakturaer helt som du plejer.

Det betyder til gengæld, at du og dine kunder er blevet endnu mere sikret mod disse angreb.

Dog skal du ikke opsætte automatiske e-mail forwards (til fx din bogholders e-mail), så det ser ud som om, at afsender er @dinero.dk. En forward bryder nemlig med DMARC’en, hvilket betyder, at de havner direkte i papirkurven hos modtageren.

DMARC er sat i søen for din egen sikkerhed. Vi håber, du tager godt i mod det :-)

Mange nye funktioner til dig – en status på “Den perfekte uge”

Theis Jørgensen
Den 1. august 2017

I sidste uge (uge 30) prøvede vi noget nyt i Dinero.

Formålet var, at vi i en hel uge ville udvikle forbedringer til de funktioner, der allerede er i Dinero. Inden ugen gik i gang, havde vi derfor lavet en liste med 33 forbedringer, der ville gøre det nemmere for dig at arbejde med Dinero. Forbedringerne på listen var en god blanding mellem brugerfeedback og ting, som vi selv er faldet over, i vores brug af Dinero.

Vi havde en ambition om, at der skulle udvikles på livet løs – men vi skulle også have det sjovt! Alle afdelinger blev derfor sat sammen, så det blev endnu nemmere at snakke sammen, og på den måde sikrede vi, at vi altid var enige om, hvilken retning vi skulle gå. Det gjorde det også langt nemmere at teste de nye funktioner inden de blev sendt ud til dig. Derudover har vi hygget os! Vi har alle mand været en tur i Tivoli, spist pizza, hørt en masse god musik, spillet en masse bordfodbold og så sluttede vi ugen af på én af tagterrasserne i  Industriens Hus’ (hvor vi har kontor) med sommerdrinks og udsigt over Tivoli.

Ugen har vi kaldt “Den perfekte uge”. Her er, hvad der kom ud af den:

Vi fik udviklet en god blanding mellem funktioner til dig og interne funktioner til os, som i sidste ende også kommer dig til gode. Det blev til hele 16 nye funktioner og et par stykker, der lige straks er klar!

Nye funktioner til dig

 • Mini-CRM. Du kan nu tilføje noter på dine kontakter. Du finder muligheden under Kontakter -> Klik ind på den relevante kontakt – her kan du nu tilføje en note
 • Kompensationsgebyr. Du kan nu tilføje et kompensationsgebyr (310 kroner) på dine rykkere. Gebyret er en kompensation for det besvær, du har haft med at indkræve pengene fra din kunde
 • Newsfeed. Vi har lavet et newsfeed til dig, som du finder på forsiden i Dinero. Her får du pt. informationer om nye funktioner, og hvis en fakturaudsendelse fra Dinero er fejlet (som både mail og EAN). Vi dog store ambitioner med det på sigt – se mere her
 • Periodiseret kontoudtog på en kontakt – så du fx kan sende for juli
 • Kontoudtog kan nu sendes på E-mail direkte fra Dinero til din kontakt som en vedhæftet PDF
 • Mulighed for med ét klik at registrere betaling på en salgsfaktura, hvor der er fratrukket et gebyr – se et eksempel her
 • Mulighed for altid at få Dinero til at udsende dine fakturaer som en vedhæftet PDF
 • Mulighed for at søge på kontonummer når du er ved at oprette et køb – hvis du fx har oprettet din egen konto
 • Når du er ved at oprette en salgsfaktura, kan du nu komme direkte over til kontakten ved at klikke på et lille ikon
 • Hvis du forsøger at oprette en “normal konto” under likvide beholdninger i din kontoplan, får du nu en advarsel. Normalt ville man nemlig oprette en beholdning
 • Hvis du forsøger at oprette en kontakt, som du allerede har i Dinero, vil du nu få en advarsel om, at den allerede er oprettet. Det gælder både for firmaer og privatpersoner
 • Når du skal registrere betaling har vi nu gjort det endnu lettere. Vi har forudfyldt den beholdning, du har sat på din salgsfaktura som betalingsbetingelse og dermed sparer du ét klik for hver betaling.
 • Forbedring af udsendelserne af ordrebekræftelser og tilbud
 • Diverse tekstrettelser

Nye funktioner til os 

 • Vi har forbedret vores interne tool til vores newsfeed
 • Vi kan nu flytte produkter og kontakter mellem Dinero brugere – hvis nu du fx skifter selskabsform

Det er vi tæt på at være færdige med efter ugen

 • Forbedringer til vores Dinero Crowd så den er blevet endnu bedre til udenlandske køb
 • Den sidste kan vi ikke helt løfte sløret for endnu. Men vi kan sige så meget, at funktionen har været meget efterspurgt – og det har noget med fakturaudsendelser og filer at gøre ;-)

 

Vi havde det sjovt! Vi håber, I får glæde af de mange nye funktioner :-)

 

De bedste sommer-hilsner
Dinero teamet

Dineros udviklere giver tilbage til fællesskabet

Henrik Alexandersen
Den 4. juli 2017

Her er en meddelelse fra Captain Obvious: Internettet er en genial opfindelse.

Af Eik Christensen og Mikkel Damm, udviklere i Dinero

Det er der næppe mange, der sætter spørgsmålstegn ved i 2017. Det geniale er, at vi straks kan blive klogere på den verden, som vi befinder os i. Spørgsmål kan besvares, og myter kan af- eller bekræftes på et sted mellem splitsekunder og få minutter.

Læs mere…

7 svar om skat og den udvidede selvangivelse

Theis Jørgensen
Den 22. juni 2017

Hvis du har FULDSTÆNDIG styr din udvidede selvangivelse og skat, så er denne artikel ikke noget for dig. Men har du ikke det, så besvarer vi her 7 typiske hvad-, hvornår- og hvordan-spørgsmål om skat og den udvidede selvangivelse

Det lyder måske lidt kedeligt og meget uforståeligt, men vi har forsøgt at gøre det så simpelt og kort så muligt. Du får svarene på de grundlæggende spørgsmål om skat. Fx fortæller vi dig, hvad du betaler skat af, og hvad din udvidede selvangivelse egentlig er.

Læs mere…

Derfor skal du passe på med at lave din udvidede selvangivelse selv

Martin Thorborg
Den 15. juni 2017

Det kan være fristende at kaste sig ud i at lave sin udvidede selvangivelse på egen hånd. Men det kan du desværre ikke bare sådan lige gøre

Skat er nemlig – som du måske allerede ved – en kompliceret størrelse, hvor indberetning ikke ligefrem er gjort nemt for små driftige iværksættere og enkeltmandsvirksomheder og PMV’ere. Desværre.

Læs mere…

Nu kan du tjene penge med Dinero Pro og Logbuy

Martin Thorborg
Den 6. april 2017

Jeg kan godt forstå, hvis det lyder skørt. Men brug 5 minutter på denne tekst, så får du forklaringen :-)

Den fedeste fornemmelse i verden er at være selvstændig. At starte sin egen virksomhed, forfølge sin drøm og leve af det, som man elsker. Enig?

Der er selvfølgelig også de ufede sider. Især følelsen af at være alene. Den kan godt ramme. Især når alle lønmodtagerne valfarter til sommerfest og julefrokost, og når de får rabat på elektronik, tøj, fitness og andet – bare fordi de arbejder i en stor virksomhed, som kan forhandle lukrative rabataftaler hjem.

Læs mere…

”Jeg kan huske første gang, jeg skulle lave en udvidet selvangivelse. Det var simpelthen fantastisk”

Henrik Alexandersen
Den 16. marts 2017

Jan Skinnerup startede med at lave regnskab i Excel, men skiftede hurtigt til Dinero. Med Dinero skal jeg ikke bekymre mig om regnskab, siger it-iværksætteren

Prokumo. Det lyder japansk, og det er da også herfra navnet stammer. Kumo betyder sky og skal lede tankerne hen på cloudcomputing. Pro betyder slet og ret professionel.

Men for at finde it-virksomheden Prokumo, som opstod i sommeren 2013, skal man til Thorsø, sådan cirka midt imellem Aarhus, Silkeborg, Viborg og Randers.

Læs mere…

“Dinero er nemmere at gå til”

Henrik Alexandersen
Den 14. marts 2017

En række integrationer og et regnskab i Dinero er de to ingredienser i den cocktail, der har gjort regnskabsføring nemt for Agneta Esperi og Palle Thomsen – og så sparer de tilmed penge

De havde allerede én virksomhed, men i sommeren 2016 doblede ægteparret Agneta Esperi og Palle Thomsen antallet af virksomheder op, da de overtog webshoppen BARK Interiør.

– Vi havde i forvejen haft itcv.dk i tre-fire år, hvor jeg rådgiver private og virksomheder om it. Min kone syntes ikke, det var så spændende, så vi måtte finde noget spændende, og det blev så at sælge nipsting, der pynter i hjemmet, fx vaser og lysestager, siger Palle.

Læs mere…

Revisoren får kunder fra Dineros revisorliste

Henrik Alexandersen
Den 23. februar 2017

Thomas Jørgensen, der er manden bag TJ Regnskabsservice, har fået flere kunder på grund af sin placering på Dineros revisorliste

Thomas Jørgensen har været fuldtidsrevisor i egen virksomhed siden den 1. oktober 2015. Fra dag ét gik han målrettet efter at få 25 Dinero-brugere som kunder. For 25 er det magiske tal, der skal rundes, hvis man skal være guldpartner.

Læs mere…

Grafikerens teenagedatter laver regnskabet

Henrik Alexandersen
Den 23. februar 2017

Ole Lindholm har brugt Dinero, siden programmet kom på gaden. Det er så nemt, at han kan sætte sin teenagedatter til at lave regnskab

I 2005 kastede Ole Lindholm sig ud i livet som selvstændig grafiker med virksomheden Moonbird. Han blev træt af de lange arbejdstider, der i den grafiske branche ofte strakte sig til langt ud på aftenen.

– Jeg stoppede på bureauet, og så fik jeg et halvtidsjob som koncertarrangør, og så kunne jeg jo tjene en skilling som grafiker ved siden af. Pludselig havde jeg tjent over 50.000 kr., og så måtte jeg til at lave besværligt regnskab i Excel, siger Ole, som i dag er chef for fire ansatte og halvanden håndfuld freelancere – og som bestemt ikke har fortrudt, at han sprang ud som selvstændig.

Læs mere…

Vinduespudseren får pengene via MobilePay

Henrik Alexandersen
Den 22. februar 2017

Tonny Broløs har lavet regnskab med i Dinero i en årrække – og det bliver han ved med

Tonny Broløs er en rutineret selvstændig. Det er mere end ti år siden, at han blev selvstændig vinduespudser. I dag er han indehaver af virksomheden Ulvenes Polering, hvis primære opgaver er vinduespolering, tagrens og solcellevask.

Læs mere…

Dinero-partner skærer din administration væk

Henrik Alexandersen
Den 21. februar 2017

Klokken er 10.30 på IEX-kontoret, og tempoet er højt. IEX tilbyder integration mellem webshops og regnskabssystemer, og teknikerne vender lige nu mulighederne for at levere regnskabs-integration til en kunde med en PrestaShop-webshop, som har en række specielle behov. De forskellige løsningsforslag bliver afvejet nøje, og et konkret oplæg til kunden bliver sat sammen.

Læs mere…

“Dinero giver det bedste overblik og er simpelt at bruge”

Henrik Alexandersen
Den 20. februar 2017

Alexander Leo-Hansen har brugt Dinero, siden han blev selvstændig. Han er glad for support-funktionen og kalder Dinero simpelt at bruge

I september 2016 startede Alexander Leo-Hansen virksomheden Online-Para, som hjælper andre virksomheder med at markedsføre sig selv online med fokus på søgemaskineoptimering (SEO), linkbuilding og content marketing.

– Jeg arbejdede på bureauet Obsidian Digital men jeg begyndte at læse økonomi på Københavns Universitet, og studiet var ikke foreneligt med at arbejde to-tre dage om ugen. Derfor valgte jeg at lave min egen virksomhed, så jeg kunne arbejde om aftenen og i weekender, siger Alexander.

Læs mere…

Erhvervsjuristen bruger og anbefaler Dinero

Henrik Alexandersen
Den 20. februar 2017

Erhvervsjuristen Thomas Langkilde Kjær tilbyder starthjælp i Dinero til iværksættere

Siden 2015 har Thomas Langkilde Kjær været selvstændig med virksomheden Raadgiver.dk, der holder til i Kongens Lyngby nord for København, hvorfra han rådgiver og arbejder med iværksættere i opstartsfasen.

– Jeg har selv haft gang i forskellige iværksætterprojekter de seneste otte år og har derfor været i kontakt med Væksthusene. De giver rigtig god hjælp, men jeg savnede den specialiserede rådgivning, som ikke er så dyr som hos fx en advokat. Der manglede et billigere, men ikke komprimeret alternativ – og så besluttede jeg mig for at starte selv, siger Thomas.

Læs mere…

Stor momsdag er over os

Henrik Alexandersen
Den 17. februar 2017

Den 1. marts er årets første store momsdeadline. Her skal du afregne moms, uanset om du betaler moms kvartalsvist eller halvårligt.

Vi har gjort det nemt at afregne moms i Dinero, og nedenfor har vi lavet to guides, som du kan bruge alt efter, om du skal betale moms, eller du får penge tilbage.

Læs mere…

Bryllupsfotografen uploader kvitteringer til Dinero

Henrik Alexandersen
Den 17. februar 2017

Hos bryllupsfotograf og filmfotograf Sebahattin Øzbek flyder det ikke med kvitteringer. Han tager nemlig billeder af kvitteringer med Dineros app – og smider kvitteringerne ud

I 2010 sprang Sebahattin Øzbek ud som freelance bryllupsfotograf med virksomheden Øzbek Video. Han havde fuldtidsarbejde ved siden af og brugte indtjeningen på kameraudstyr, og i 2014 tog han det endegyldige skridt, og fritidsbeskæftigelse blev en fuldtidsprofession.

Læs mere…

Fra studiejob i Dinero til fuldtidsjob i Deloitte

Henrik Alexandersen
Den 9. februar 2017

Når kalenderen skifter fra august til september, skifter Mads Mogensen studiet på CBS og studiejobbet hos Dinero ud med en fuldtidsstilling som revisortrainee hos Deloitte

Siden november 2015 har Mads være supporter hos Dinero. Her hjælper han iværksættere og små og mellemstore virksomheder med deres daglige bogføring og besvarer tekniske spørgsmål til programmet. Jobbet har givet praktisk erfaring med at lave regnskaber, og den tager han med sig videre, når han starter som revisortrainee hos Deloitte.

Læs mere…

Tæpper fra Nepal bogføres i Dinero

Henrik Alexandersen
Den 2. februar 2017

Mathias Smedemark Kristiansen er ejer af to webshops – og så er han Dinero-bruger

 I april 2014 åbnede den dengang 23-årige Mathias Smedemark Kristiansen virksomheden Una Living – en webshop, der sælger kugletæpper fra Nepal.

– Jeg har altid haft lyst til at starte noget, og så kedede jeg mig nok lidt på det tidspunkt og manglede en udfordring. Jeg havde nogle år tidligere rejst rundt i Nepal og set uldtæpperne. På et senere tidspunkt arbejdede min far frivilligt på et børnehjem i Nepal, og han tog et tæppe med hjem. Jeg tjekkede, hvilke konkurrenter der var på markedet. Der var to, og jeg tænkte, at dem kan jeg godt slå – og så var jeg sådan set i gang, siger Mathias.

Læs mere…

Ordblinde Jesper hjælper andre ordblinde

Henrik Alexandersen
Den 2. februar 2017

I 2013 startede Jesper Petersen ordklar.dk. I dag anbefaler han Dinero til andre ordblinde, der vælger at blive iværksætter

Jesper Petersen havde allerede opbygget flere hjemmesider fra bunden. Men det var først i november 2013, at hans iværksættereventyr for alvor tog fart. Han så en niche, som ingen andre havde opdaget.

– Der manglede en undervisningsportal for ordblinde. Der fandtes sider for ordblinde, men de var skrevet i til tider uforståelige fagtermer. På ordklar.dk kan brugerne blandt andet finde hjælpeprogrammer, fx staveprogrammer, og videoguides, der er lette at forstå, hvor jeg blandt andet forklarer parentesreglerne, minusreglerne og forskellen på navneord og tillægsord, siger Jesper.

Læs mere…

Terapeuten får hjælp af ’vildt fantastisk supportteam’

Henrik Alexandersen
Den 27. januar 2017

Brugervenlighed og hurtig, brugbar hjælp på chatten. Det er grundene til, at Janne Hovgaard Rasmussen valgte Dinero, da hun kastede sig ud i livet som selvstændig terapeut

I marts 2016 sprang Janne Hovgaard Rasmussen ud som selvstændig terapeut med virksomheden LivZonen. Hun arbejdede som folkeskolelærer, men havde sideløbende uddannet sig til psykoterapeut.

– Jeg tænkte bare, at nu er det nu. Jeg var blevet faglig leder på mit daværende job, og det administrative tog en masse tid. Jeg havde et stigende behov for at arbejde med de dybere relationer mellem mennesker, arbejde mere terapeutisk og fordybe mig i det ægte menneske, siger Janne, der har specialiseret sig i unge og spiseforstyrrelser, men også har klienter, som har angst, stress eller choktraumer i bagagen.

Læs mere…

Frisørerne sparer tid og får hurtig hjælp af supporten

Henrik Alexandersen
Den 26. januar 2017

For frisørerne Nicole og Michelle har Dinero gjort det lettere og hurtigere at lave regnskab

Nicole Hvarregaard Meyer var kun lige blevet uddannet frisør, mens Michelle Skrøder havde været færdiguddannet et halvt år, da de to folkeskoleveninder i 2010 startede frisørsalonen Visions by Nicole & Michelle i Aalborg.

– Det var egentlig en impulsiv beslutning. Måske var det en fordel, at vi var så unge. Vi sprang bare ud i det. Havde det været i dag, havde vi måske overvejet alting lidt grundigere – men det har været en god beslutning, siger Nicole.

Læs mere…

Katrine valgte Dinero – og slap for storebrors poser med bilag

Henrik Alexandersen
Den 26. januar 2017

Dinero har været med helt fra starten hos Katrine Lovmand, som i august 2016 startede virksomheden Digitale Guldkorn

Hun havde kun lige afsluttet akademiuddannelsen i kommunikation og formidling i sommeren 2016, før hun sprang ud i livet som selvstændig med virksomheden Digitale Guldkorn.

– Der var flere grunde til, at jeg blev iværksætter. Det var en måde at fortsætte mit studiejob på og dermed få mere erfaring. Men det var også spændende at prøve noget selv. Jeg har en iværksætter i maven og har slet ikke fortrudt, selvom jeg var nervøs for, om det ville være svært eller uoverskueligt – især regnskabsmæssigt, siger Katrine.

Læs mere…

Fotografen laver regnskab fra Nyborg til København

Henrik Alexandersen
Den 26. januar 2017

Da Steffen Adrup Benné Petersen kastede sig ud i livet som selvstændig filmmager, kastede han sig også ud i besværlig regnskabsføring i Excel

– Jeg blev selvstændig i 2009, men lagde lidt låget på i 2011. Jeg kunne ikke simpelthen ikke overskue alle de regnskabsting. I 2015 startede jeg så op igen, hvor jeg downloadede et regnskabsskema, og det var stadig noget værre bøvl. I starten af 2016 faldt jeg over Dinero. I takt med, at der begyndte at komme flere penge i virksomhed, og jeg skulle lave B-indkomst og trække moms fra, opgraderede jeg til Dinero Pro, og det er jeg enormt tilfreds med, siger Steffen, der producerer reklamefilm og produktfilm til film, tv og sociale medier.

Med appen over Storebælt

Læs mere…

Barndomsvenner med malergrej og Dinero

Henrik Alexandersen
Den 26. januar 2017

‘Det er nemt at se regnskabet, holde styr på fakturaerne og kunderne,’ siger M&N Malerne, som har brugt Dinero helt fra starten af deres iværksættereventyr

I maj 2015 sprang barndomsvennerne Nicklas Ølting og Marc Ternvalt ud som selvstændige malere med virksomheden M&N Malerne.

– Vi havde en drøm om at blive selvstændige og selv håndtere alt det, der ligger bag virksomheden. Vi var gode til at lure markedet, da vi var ansat i et andet firma, og vi fandt ud af værdien af god kundeservice. Fx sker det jævnligt, at vores kunder ringer og får råd og vejledning. Der er vi gerne behjælpelige, uden at der kommer en faktura i den anden retning, siger Nicklas.

Læs mere…

Ny kassekladde med mange forbedringer til dig

Martin Thorborg
Den 18. januar 2017

Hej Dinero-bruger

måske har du opdaget, at vi i mandags lancerede en helt ny kassekladde, som er væsentligt hurtigere end den gamle.

Faktisk har vi ikke kun skruet op for farten, men også for funktionerne. Med den nye kassekladde kommer en masse forbedringer, der skal gøre dit arbejde nemmere:

Læs mere…

”Før i tiden kunne jeg have bilen fyldt med kvitteringer”

Henrik Alexandersen
Den 17. januar 2017

De steder, hvor fotograf Jakob Ager dokumenterer ekstremsport og naturens smukke og rå sider, er computeren ikke altid til rådighed. Så han laver regnskab på telefonen

Det var et ønske om selv at være herre over hverdagen og kvaliteten af produktet, der gjorde, at Jakob Ager i 2015 sprang ud som selvstændig fotograf.

– Jeg havde egentlig haft lyst til at springe ud som selvstændig længe, men ventede på grund af frygten for en indviklet verden af regnskab, regler og papirarbejde. Der var ikke rigtig nogen selvstændige i mine familie eller i vennekredsen, så jeg havde intet kendskab til det at være selvstændig overhovedet, siger Jakob Ager.

Læs mere…

Mange nye funktioner til dig i 2016 – og endnu flere i 2017

Patrick T. Rasmussen
Den 28. december 2016

Kære Dinero Bruger

I 2016 har vi arbejdet hårdt og tilføjet mange nye funktioner i Dinero. Forhåbentlig er der en eller flere, som du kan bruge.

stort-i-2016

 • Store hastighedsopgraderinger – Dinero er nu endnu hurtigere, og du sparer tid
 • MobilePay-betaling af dine fakturaer – Dine kunder kan betale med telefonen
 • Skattepakken, som automatisk udregner din skat og hjælper med din selvangivelse
 • Abonnementsmodul – Læn dig tilbage og lad Dinero håndtere dine abonnenter
 • Automatisk valutakursomregner – Slip for besværet med at holde øje med kurser
 • Dinero til Dinero-fakturaer – Køb fra og salg til Dinero-brugere oprettes automatisk
 • Ny OCR-motor – Endnu mere præcis genkendelse og bogføring af dine bilag
 • Mange nye funktioner i mobil app’en – som nu kan bruges gratis af alle
 • Understøttelse af skævt regnskabsår
 • Ny og lynhurtig kassekladde
 • Længere åbningstid i supporten – fra 9 til 22 alle dage, hele året.

Læs mere…

Dinero – nu med MobilePay

Martin Thorborg
Den 12. december 2016

Selvom vi kun er nået til den 12. december, så har vi alligevel lagt en julegave under dit regnskabs-juletræ, kære Dinero-bruger: Fra i dag kan dine kunder bruge MobilePay til at betale de fakturaer, du sender med Dinero. Det gælder uanset, om du er gratis-bruger eller Dinero Pro-bruger :-)

Det betyder forhåbentlig, at det bliver nemmere for dig at få dine velfortjente penge i kassen – og faktisk tror vi også, at integrationen af MobilePay bliver en god oplevelse for dine kunder, som fremover ikke behøver den omstændelige vej ind i netbanken, hvor der både skal bøvles med NemID og kontooplysninger. De kan bare finde telefonen frem og sende penge til dig. Vupti.

Sådan fungerer det

Jeg håber virkelig, du bliver glad for MobilePay, og at dine kunder også kan se fordelene i at sende pengene med telefonen. Integrationen er ikke sidste skridt, men kun det første lille skridt i det fremtidige samarbejde med MobilePay. Der kommer med tiden flere spændende muligheder til gavn for dig :-)

De bedste hilsner
Martin Thorborg

Julegave til dig: Gratis app-funktioner

Henrik Alexandersen
Den 5. december 2016

Den seneste måned har vi som et forsøg gjort funktionerne i vores mobile apps til iPhone og Android tilgængelige for både gratis-brugere og Dinero Pro-brugere.

Du skal dog have lov til at mærke, at vi er i julehumør, og derfor har vi besluttet, at funktionerne fortsat skal være tilgængelige for alle brugere. Dog med undtagelse af oprettelse af nye fakturaer og upload af købsbilag. Det er stadig forbeholdt Dinero Pro-brugere :-)

Det betyder, at du som gratis-bruger fremover kan bruge vores apps til at:

 • se din omsætning og dine udgifter, så du altid har et overblik over din virksomheds økonomi
 • se dine afsendte fakturaer og markere dem som betalt – eller få en notifikation, hvis de forfalder
 • sende rykkere
 • se og oprette kontakter.

Send tilbud fra apps

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi har glemt vores Dinero Pro-brugere. Vi er lige nu i gang med at udvikle flere gode funktioner til jer. Blandt andet arbejder vi på muligheden for at afsende tilbud fra vores apps, og så laver vi også en masse forbedringer, der gør Dinero hurtigere, bedre og sjovere at arbejde med.

Vigtig servicebesked – Dinero solgt til Visma

Martin Thorborg
Den 17. november 2016

I dag er en stor dag for mig personligt og resten af alle os, der brænder for Dinero. Vi har nemlig solgt vores hjertebarn Dinero til Visma.

Og hvad betyder det så for dig som kunde?

Heldigvis er det kun positivt.

Læs mere…

Vigtig info vedrørende Dinero Starter-abonnement

Martin Thorborg
Den 16. november 2016

Bruger du Dinero Starter, så læs lige her:

Jeg er glad for, at du bruger vores gratisversion af Dinero. Vi kan kun gøre det gratis for dig, fordi Dinero Pro-brugerne betaler gildet. Det gør de, fordi vores vision er, at nye iværksættere skal have en god start.

Min erfaring er, at iværksættere oftest er gavmilde mennesker. Derfor tror jeg, at de fleste er glade for den ordning. Alligevel hører vi jævnligt knurren fra Dinero Pro-brugere, der har venner og bekendte, som har en høj omsætning, men ikke betaler for servicen. Og lad os bare være helt ærlige: Vi er ligesom dig selvstændige og også interesseret i at lave en fornuftig forretning, som er økonomisk polstret til fremtiden, og hvor vi har økonomi til fortsat at udvikle vores regnskabsprogram.

Vi giver dig fortsat gratis adgang til Dinero. Fra den 15. december 2016 ændrer vi dog for adgangen til Dinero Crowd for gratisbrugere, der omsætter for mere end 100.000 kroner (eksklusiv moms) om året. Dinero Crowd er den unikke funktion, der automatisk sørger for at placere din udgift på den rigtige konto, at du får det helt rigtige skatte- og momsfradrag, og at din bogføring bliver så korrekt som muligt.

Omsætter din virksomhed for under 100.000 kroner (eksklusiv moms) årligt. Betyder denne ændring ikke noget. Du kan derfor også fremover bruge Dinero Crowd ti gange om måneden gratis, som du gør i dag.

Hvis din virksomhed et år omsætter for mere end 100.000 kroner (eksklusiv moms), skal du fremover have et Dinero Pro-abonnement for at bruge Dinero Crowd. Med et Dinero Pro-abonnement har du ubegrænset adgang til Dinero Crowd.

Hvis du er i tvivl om, hvad din årsomsætning nøjagtigt er, kan du logge ind på dinero.dk og se beløbet på forsiden under ’Indtægter’.

Vi er klar over, at det for nogle brugere er en ærgerlig besked, som betyder, at de skal have ekstra penge op af lommen for at bruge Dinero Crowd. Vi laver ændringen for at skabe mere fairness, så nye virksomheder fortsat kan bruge funktionen gratis, mens etablerede virksomheder kommer til at betale lidt for den. Vi håber på din forståelse for denne ændring og glæder os til at servicere dig i fremtiden.

De bedste hilsner
Martin Thorborg

Ta’ en selfie og vind en iPhone 7

Patrick T. Rasmussen
Den 31. oktober 2016

img_994_320_blog_selfie

Vis os hvor du bruger Dinero app’en og vind en iPhone 7

Læs mere…

Største nyhed i Dinero til dato

Patrick T. Rasmussen
Den 18. oktober 2016

57d4db4e-96bc-11e6-84e5-35700022260d

Vi lancerer i dag den største nyhed i Dineros historie, hvor vi sætter standarden for, hvor let man kan bogføre.

Vi gør nu bogføring næsten 100% fuldautomatisk ved hjælp af kunstig intelligens, som er udviklet i samarbejde med Microsoft Danmark.

Læs mere…

Dinero App’en er gratis for alle de næste 30 dage

Martin Thorborg
Den 13. oktober 2016

ff6c078e-0f94-41df-b9c1-8a0b4f7b5b19

Du driver sikkert, lige som mig, en lille virksomhed, og derfor tror jeg, at vi sidder med nogenlunde de samme udfordringer.

En af de ting, jeg er super glad for, er at kunne lave og afstemme fakturaer via min telefon, mens jeg er på farten og dertil altid have mit kundekartotek med mit salg ved hånden.

Derfor vil jeg gerne give dig mulighed for at prøve Dinero App gratis i en måned, og du kan hente og komme i gang med det samme:

Læs mere…

Få Dinero Pro i 3 måneder hvis du hjælper andre

Patrick T. Rasmussen
Den 13. september 2016

rodekors

Saml ind med røde kors og dinero og få 3 måneders gratis Dinero Pro. Det gælder uanset om du har Pro i dag eller ej.

Søndag d. 2. oktober 2016 samler Røde Kors ind til fattige og sårbare mennesker i verdens brændpunkter. Røde Kors’ ambassadører er gået sammen om at finde 1.000 indsamlere, og Dinero jeg er ambassadør, håber jeg, at du vil hjælpe til og samtidig få adgang til Dinero Pro ganske gratis.

Læs mere…

Salecto webshop integration

Patrick T. Rasmussen
Den 12. september 2016

add-ons_salecto

Så er der godt nyt til dig med en Salecto webshop. For vores venner hos Storebuddy har lavet en ny integration, som automatisk opretter dine ordrer som fakturaer i Dinero, og overfører dine kunder til dit regnskab.

Læs mere…

I går rundede vi Dinero Pro medlem nummer 10.000 og det vil vi gerne fejre med dig.

Patrick T. Rasmussen
Den 22. august 2016

top_banner_10000_994x312

I går var en stor dag, da Pro-medlem nr. 10.000 svingede dankortet og gjorde sit forretningsliv en hel del lettere.

Det vil vi gerne fejre ved at give dit et rigtig godt tilbud – men mere om det om lidt.

Læs mere…

Dinero søger proaktiv presse- og kommunikationsansvarlig

Martin Thorborg
Den 13. august 2016

Læs mere…

Ny søgemotor

Patrick T. Rasmussen
Den 4. august 2016

search

Så har vi fået Ankiro Search på Dinero og det betyder at det nu er langt lettere at finde hjælp.
Prøv selv og meld gerne tilbage hvis du finder fejl

Så rundede vi 100.000 tilmeldte virksomheder

Patrick T. Rasmussen
Den 29. juli 2016

13668883_1034156316640185_6650603386178259305_o

Af hjertet tak til jer alle, for den store opbakning i har givet os.
Det havde vi ikke forventet da vi startede ud for 4 år siden, på et lille kontor på Nørrebro.
Vi er super stolte og glade : )

Læs mere…

Bedøm din revisor

Patrick T. Rasmussen
Den 26. juli 2016

revisoerrating

Nu kan du bedømme din revisor på vores revisoerliste. Prøv selv her

Det arbejder vi på lige nu

Patrick T. Rasmussen
Den 17. juli 2016

Hvis du syntes vi er lidt stille for tiden, er det ikke fordi hele Dinero holder ferie. Vi har godt gang i udviklingen og her er de vigtigste ting vi arbejder på:

 • Vi arbejder på en tillægsfunktion til årsafslutningspakken, så den i fremtiden løbende kan fortælle hvad du skylder i skat.
 • Vi arbejder med hastighedsoptimering af hele Dinero og der sker snart store forbedringer.
 • Vi er ved at lægge sidste hånd på iPhone App’en, for at gå i gang med Android-versionen, som forventes klar slut august og så giver vi herefter begge App’s en skalle til.
 • Vi tester en ny OCR motor, der indtil videre giver et langt bedre og hurtigere resultat, så det bliver super!
 • Vi er ved at være klar med en funktion hvor du kan rate din Dinero-revisor, så vi kan hædre de dygtige og dadle de middelmådige.
 • Så retter vi en masse småting til, så alt glider lidt bedre.

Så jo, der sker lidt i Dinero-lejren : )

Vores seje supportere har hjulpet 812 med den udvidede selvangivelse

Patrick T. Rasmussen
Den 4. juli 2016

support
Tusind tak til vores seje supportere, der har hjulpet 812 virksomheder med selvangivelsen.

Søndag d. 3. juli er sidste chance for at indberette den udvidede selvangivelse

Patrick T. Rasmussen
Den 28. juni 2016

582 virksomheder har allerede lavet deres selvangivelse og årsregnskab med Dinero Årsregnskabspakke. Skal du være nummer 583?

Det får du med i pakken:

 • Alle tal til din udvidede selvangivelse, med let vejledning til hvordan du indberetter dem til Skat
  Lige så let som at indberette moms
 • Dit årsregnskab, sat professionelt op og leveret som PDF som du kan printe ud eller maile
  Det er godt at have til banken, samarbejdspartnere m.m
 • Mulighed for at spørge Dinero’s bogholder-support, hvis der er noget du ikke forstår
  Vi har åben fra 9-22 alle årets dage og vi elsker at hjælpe

Læs mere og køb årsafslutning her

Ny iPhone App til download

Patrick T. Rasmussen
Den 26. juni 2016

dinero-ny-app

Vi har lavet en stor opdatering til iPhone app’en, og her er, hvad du nu kan:

 • Sende fakturaer til dine kunder
 • Kopiere en gammel faktura og ud af den lave en ny så du sparer tid (Nyt)
 • Mulighed for at ændre forfaldsdatoen på en faktura (Nyt)
 • Få notifikationer når en faktura er forfalden (Nyt)
 • Markér en faktura som betalt
 • Se en liste over alle dine fakturaer sorteret på betalte og ikke-betalte.
 • Se og oprette kontakter, mulighed for med 1 klik at sende dem en mail, eller ringe til dem og se hvor de bor på Google Maps (Nyt)
 • Mulighed for at oprette og rette produkter og services (Nyt)
 • Se din omsætning og dine udgifter – og hvis du tilter telefonen til vandret, får du nu to års overblik (Nyt)
 • Tag billede af dine bilag og send dem i Dinero skyen med 1 klik

I løbet af den næste måned bliver app’en meget hurtigere og bedre til at beskære og genkende bilag. Derefter går vi i gang med Android-versionen, der forventes færdig i løbet af august måned.

Vi har meget store ambitioner med vores app’s og har fuld fokus på, at du skal kunne alle de vigtige ting, når du er på farten.

Hent iPhone app

Nu kan du se hvor vi har fundet data på din faktura

Patrick T. Rasmussen
Den 21. juni 2016

Så fik vi en ny lille forbedring online.
Når du overfører fakturaer til Dinero, kan du nu se hvor vi har fundet de automatisk overførte data, så du lynhurtigt kan se om de er rigtige.

Information fra dit bilag

Fakturaen er godkendt. Hvad vil du nu?

Patrick T. Rasmussen
Den 20. juni 2016

Så er der en lille ny forbedring til Dinero.
Når du har lavet en ny faktura og bogfører den, kommer der en boks frem, der giver mulighed for at maile den, downloade den etc.
Det hjælper dig til at huske at få den ud til kunden :-)

Hvad vil du nu

Kontoudtog på kontakter er tilbage

Patrick T. Rasmussen
Den 17. juni 2016

Efter utallige opfordringer er kontoudtoget på kontakter nu kommet tilbage :-)

Den findes nu som knap på kontakten og du kan se hvordan det ser ud herunder:

kontoudtog

kontoudtog2

Hvorfor vælge Dinero frem for et andet regnskabsprogram?

Martin Thorborg
Den 16. juni 2016

Det er faktisk et ret simpelt valg.

 • Hvis du kender regnskabsreglerne og har godt styr på fradrag, kontoplanen m.m. så er der rigtig mange gode programmer at vælge imellem. Der giver Dinero dig ikke de store fordele, ud over at være gratis selvfølgelig. Så tag også et kig på alle de andre programmer, se nogle af dem her
 • Hvis du vil have en revisor til at lave alt dit regnskab, så gælder det samme. Dinero vil være fint, men andre programmer kan det samme og nogle mere.
 • Hvis du vil lave dit eget regnskab, eller det meste af det og ikke kender til regnskabsreglerne, så er Dinero det eneste program, der giver mening at bruge.

Der er ingen andre programmer der automatisk hjælper dig med, hvad du må trække fra og hvilken konto i kontoplanen du skal bruge.

Vidste du f.eks. at du ikke må trække moms fra en buket blomster du har købt i en blomsterbutik, hvis du giver den til en kunde? Men gerne må trække den fra, hvis du stiller den på dit skrivebord?

Dertil er Dinero det eneste program der kan lave din selvangivelse, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed.
Og så vil vi påstå at Dinero generelt er det rareste og letteste at bruge, men tag ikke vores ord for det, lav din egen konto her og test selv :-)

15 milliarder kroner

Patrick T. Rasmussen
Den 14. juni 2016

Er det totalbeløb, som vi forventer, at der vil blive sendt fakturaer ud for igennem Dinero i løbet af 2016, hvilket vi er pavestolte af!

Her kan du se hvor mange fakturaer, der er sendt fra den 1. januar i år frem til i dag gennem Dinero – og hvor store fakturaerne var.

Læs mere…

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding