Deltag i et af vores gratis online regnskabskurser

Vi afholder løbende online regnskabskurser i Dinero, hvor en af vores dygtige bogholdere guider dig til at forstå dit regnskab i Dinero – og regnskab i det hele taget.

Thumbnail af Rasmus Nielsen

Deltag gratis i vores webinar

Vi afholder løbende online regnskabskurser (webinarer) i Dinero, hvor en af vores dygtige bogholdere guider dig til at bruge Dinero. Vi sender ofte live på Facebook, hvor vi svarer på dine spørgsmål.

Med vores regnskabskurser får du endnu hurtigere Dinero ind under huden. Du lærer alle de smarte funktioner, integrationer og meget andet at kende, så du nemt kan bogføre i en travl hverdag. Vi tager dig også gennem alt det grundlæggende omkring, hvordan du laver fakturaer til dine kunder, registrerer dine køb og afregner moms nemt og hurtigt.

Vi glæder os til at se dig online!

Kom godt i gang med Dinero Mockup

Kom godt i gang

Vores “Kom godt i gang”-video viser dig, hvordan de mest anvendte funktioner i Dinero fungerer, så kan du få den bedst mulige start med dit regnskabsprogram. Vi kommer bl.a. ind på salg, bogføring, og moms.

Dinero Live

Her svarer vores eksperter på alt mellem himmel og jord.

Du kan både stille spørgsmål på forhånd samt live.

Det er typisk op til de store frister, vi sender live på Facebook. Det kan fx være i forbindelse med moms samt fristerne for årsregnskab og oplysningsskema. Vi svarer på alle dine spørgsmål, så regnskabet altid spiller.

Fysiske kurser

Du har også mulighed for at deltage i et fysisk kursus, hvor du får bogføring og Dinero helt ind under huden. Hvis du allerede har godt styr på Dinero og de mange smarte funktioner, kan du deltage i kurset, hvor du får styr på årsafslutning af bogholderiet.

Bogføring med Dinero

Modul 1: Bogføring med Dinero

Regnskabsskolen tilbyder kurset “Kom godt i gang med Dinero”, hvor du får styr på alt det grundlæggende i regnskabsprogrammet.

Køb modul 1 og 2 samlet med stor rabat.
Normalpris: for modul 1 er 1.325 kr. + moms.
TILBUD: Samlet pris for begge moduler er 2.300 kr. + moms.

Bogføring med Dinero Modul 2

Modul 2: Bogføring med Dinero

Regnskabsskolen tilbyder kurset “Årsafslutning i bogholderiet”, hvor du lærer at lave en korrekt årsafslutning i Dinero.

Køb modul 1 og 2 samlet med stor rabat.
Normalpris for modul 2 er 1.325 kr. + moms.
TILBUD: Samlet pris for begge moduler er 2.300 kr. + moms.

Vi har også en podcast, hvor vi inviterer spændende gæster ind for at fortælle deres personlige historier om de nedture, bump og nederlag, alle iværksættere ramler ind i. Det sætter vi nemlig fokus på i Blod, Sved og Iværksætteri, som du kan se på alle de populære platforme.

Har du lige startet din virksomhed, og har du endnu ikke fået alle regler og love helt ind under huden endnu? Med vores regnskab og bogføring for begyndere får du indblik i alt det, du skal have styr på som nystartet iværksætter.

Hvad laver en bogholder egentlig – og hvad koster sådan en? Det kan du blive klogere på via linket.

Sådan undgår du at lave de samme fejl som andre Dinero-brugere

Vi laver alle sammen fejl en gang i mellem. Vi har samlet de 11 typiske fejl, vores brugere laver i deres regnskab, så du kan undgå dem – og ved, hvordan du skal fixe dem, hvis der alligevel skulle ske en fejl.

"*" indikerer påkrævede felter

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, når du henter whitepaperen.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram