Dinero Live

Se med, når vi sender live direkte fra vores Facebook-side. Vores dygtige regnskabsnørder sidder klar til at besvare spørgsmål om alt mellem himmel og jord.

Vi sender ofte live på Facebook op til de store frister, såsom momsfrister og eventuelle lovændringer. Her kan du få svar på alle de spørgsmål, du brænder inde med. Du vil blive mødt af vores dygtige (og pædagogiske) bogholdere, som du måske kender fra vores webinarer.

Følg med på vores Facebook-sides kommende begivenheder, og tilmeld dig endelig. Så får du en notifikation, inden vi går live.

Kommende live-udsendelser

Frist for årsregnskab

Engang lå fristen for at indberette oplysningsskema og årsrapport milevis forude, men nu er den efterhånden til at skimte i horisonten! 🏃

Tilmeld begivenhed

Momsfrist for 1. halvår

Kom og stil alle dine spørgsmål om moms for 1. halvår og 2. kvartal til vores eksperter – om ikke for din egen, så for deres skyld. De trænger sådan til en god omgang momssnak.

Tilmeld begivenhed

Seneste udsendelser

I arkivet nedenunder kan du gense vores tidligere liveudsendelser. Udsendelserne har altid et overordnet tema, men folk tøver ikke med at stille spørgsmål til alt, der vedrører regnskab, moms og skat.

Momsfrist for 2. halvår

Det er magisk… Det er mægtigt… Det er MOMS! 💥 Der er ingen tvivl om, at alle Danmarks virksomhedsejere glæder sig helt vildt til årets første moms. Og det kan vi godt forstå.

Se genudsendelse

Hvad skal du vide i det nye år

Vi byder velkommen til et nyt regnskabsår med årets første live 😍 Få tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på, når du laver dit regnskab i det nye år.

Se genudsendelse

Momsfrist for 1. halvår

Momsfristen for 1. halvår, samt 2. kvartal er lige om hjørnet. Derfor går vi live igen, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være.

Se genudsendelse

Momsfrist for 1. kvartal

Momsfristen for 1. kvartal er lige om hjørnet. Det betyder at vi går live igen, klar til at svare på de spørgsmål der eventuelt måtte være.

Se genudsendelse

Årsregnskab for PMV

Du kan nu indberette dit oplysningsskema – men har du 100% styr på hvordan og hvorledes? Vi svarer på spørgsmål og snakker om alt fra bogholderi og posteringer til skattefradrag.

Se genudsendelse

Momsfrist for 2. halvår

Vi gennemgår de vigtigste ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med momsindberetning for 2. halvår eller 4. kvartal, så du kan nå sikkert i moms… øh, mål*

Se genudsendelse

Hvad skal du vide i det nye år

Vi snakker om det nye år. Stil spørgsmål og hør os give tips og tricks til, hvad man eventuelt skal være opmærksom på i det nye år.

Se genudsendelse

Du kan også finde vores livestreams på denne playliste (YouTube).

Highlights og nedklip

Sidder du med et specifikt spørgsmål? Så se om du kan finde det nedenunder – for du er højst sandsynligt ikke den eneste.

regnskabsprogram som lønmodtager
1 min.

Kan jeg bruge et regnskabsprogram?

Fradrag for mad i forretningsforbindelse
1 min.

Kan jeg trække frokost fra i min virksomhed?

0 kroner forskudsopgørelse
2 min.

0 kroners forskudsopgørelse – Hvad kommer der til at ske?

Hvornår skal jeg have styr på min restskat for 2022?
1 min.

Hvornår skal jeg have styr på min restskat for 2022?

Kan jeg trække telefoni fra i min virksomhed
2 min.

Kan jeg trække telefoni fra i min virksomhed?

Se flere highlights og nedklip på denne playliste (YouTube).

Oftest stillede spørgsmål

Vi sender live på Facebook, hvor alle Danmarks selvstændige iværksættere kan få svar på deres spørgsmål til regnskab, bogholderi, og meget mere.

Du kan se vores kommende live begivenheder her og tilmelde dig helt gratis.

Vi sender typisk live op til de vigtige frister for selvstændige iværksættere i Danmark. Det vil sige frister for indberetning af moms, ændringer i lovgivningen osv.

Du kan få overblik over vores tidligere og kommende liveudsendelser på denne side eller på vores Facebookside.

Vi sender live på vores Facebook, hvor du kan tilmelde dig begivenheden gratis.

Du behøver ikke at stille spørgsmål, men har muligheden for at få svar på alt hvad der har med regnskab, bogholderi, skat, moms osv., at gøre.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram