Roadmap

Roadmap for udgifter og lign.

På denne side kan du følge med i, hvad der kommer til at ske i Dinero i den kommende tid. Har du ønsker, som ikke står på listen, så send dem til os. Vi lytter til vores brugere, så hold dig ikke tilbage – din mening tæller! Bemærk, at vores roadmap kun er vejledende og løbende bliver ændret/opdateret.

Hvad har vi allerede lavet?

Er på nysgerrig på hvilke funktioner vi har lavet for nyligt? Du kan følge med hver gang vi laver en opdatering til Dinero, lige her. Vi laver et månedligt blog-indlæg 🙂

Du kan også følge os på de sociale medier (Facebook og LinkedIn), så du er den første til at få besked om nye features og funktioner, som gør din bogføring nemmere.

Roadmap – hvad kommer vi til at lave?

Web-app

  • Vi har for nyligt sendt din virtuelle Assistent ud til dig. Den vil vi prioritere højt og der bliver flettet mange spændende ting ind i Assistenten i den nærmeste fremtid.
  • Dine kunder får mulighed for nemt at betale fakturaer med bankoverførsel uden at skulle forbi netbanken.
  • Du får mulighed for at sætte regninger til betaling i Dinero, så du slipper for at skulle forbi netbanken.
  • Mulighed for at modtage e-fakturaer
  • Flere detaljer på dine bankposteringer i bankafstemningen, fx kommentarer til betalinger, afsender/modtager og eventuelle beløb i udenlandsk valuta

Mobil-app

  • Du skal naturligvis også have mulighed for at løse din opgaver på farten. Derfor arbejder vi på at få lavet Assistenten på vores mobil-apps.
  • Samt en masse af det, som også står på listen over kommende funktioner i web-appen

Husk at skrive til os, hvis du ønsker at påvirke vores roadmap – du kan også tilmelde dig som Dinero-tester og være med til at forbedre oplevelsen ved Dinero.

Skriv en kommentar

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram