Roadmap

Roadmap for udgifter og lign.

På denne side kan du følge med i, hvad der kommer til at ske i Dinero i den kommende tid. Har du ønsker, som ikke står på listen, så send dem til os. Vi lytter til vores brugere, så hold dig ikke tilbage – din mening tæller! Bemærk, at vores roadmap kun er vejledende og løbende bliver ændret/opdateret.

Hvad har vi allerede lavet?

Er du nysgerrig på, hvilke funktioner vi har lavet for nyligt? Du kan følge med hver gang, vi laver en opdatering til Dinero, lige her. Vi laver et månedligt blog-indlæg 🙂

Du kan også følge os på de sociale medier (Facebook og LinkedIn), så du er den første til at få besked om nye features og funktioner, som gør din bogføring nemmere.

Roadmap – hvad kommer vi til at lave?

Web-app

  • Assistenten – den vil vi prioritere højt, og der bliver lanceret mange spændende ting i Assistenten i den nærmeste fremtid. Blandt andet kommer vi snart med muligheden for at bogføre gentagne udgifter på en rigtig nem og enkel måde.
  • Opdatering af dit overblik, så du hurtigt kan sammenligne med forrige år.
  • Flere detaljer på dine bankposteringer i bankafstemningen, fx kommentarer til betalinger, afsender/modtager og eventuelle beløb i udenlandsk valuta.
  • Ny bogføringslov. Senest den 31/10/2023 skal Dinero være klar til at leve op til kravene i den nye bogføringslov, og det bliver vi selvfølgelig også. Men en stor del af vores nuværende arbejde er, at gøre Dinero klar til at leve op til kravene i loven.

Mobil-app

  • Du skal naturligvis også have mulighed for at løse din opgaver på farten. Derfor arbejder vi fortsat på at få videreudviklet Assistenten på mobilen.
  • Samt en masse af det, som også står på listen over kommende funktioner i web-appen

Husk at skrive til os, hvis du ønsker at påvirke vores roadmap og være med til at forbedre oplevelsen ved Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram