Roadmap

Roadmap for udgifter og lign.

På denne side kan du følge med i, hvad der kommer til at ske i Dinero i den kommende tid. Har du ønsker, som ikke står på listen, så send dem til os. Vi lytter til vores brugere, så hold dig ikke tilbage – din mening tæller! Bemærk, at vores roadmap kun er vejledende og løbende bliver ændret/opdateret.

Hvad har vi allerede lavet?

Er på nysgerrig på hvilke funktioner vi har lavet for nyligt? Du kan følge med hver gang vi laver en opdatering til Dinero, lige her. Vi laver et månedligt blog-indlæg 🙂

Du kan også følge os på de sociale medier (Facebook og LinkedIn), så du er den første til at få besked om nye features og funktioner, som gør din bogføring nemmere.

Roadmap – hvad kommer vi til at lave?

Web-app

  • Assistenten – den vil vi prioritere højt og der bliver lanceret mange spændende ting i Assistenten i den nærmeste fremtid.
  • Opdatering af dit overblik, så du hurtigt kan sammenligne med forrige år.
  • Mulighed for at modtage e-fakturaer
  • Flere detaljer på dine bankposteringer i bankafstemningen, fx kommentarer til betalinger, afsender/modtager og eventuelle beløb i udenlandsk valuta
  • Mulighed for, at dine kunder kan betale dine fakturaer med betalingskort samt Google Pay og Apple Pay – og automatisk bogføring af betalingen

Mobil-app

  • Du skal naturligvis også have mulighed for at løse din opgaver på farten. Derfor arbejder vi fortsat på at få videreudviklet Assistenten på mobilen.
  • Samt en masse af det, som også står på listen over kommende funktioner i web-appen

Husk at skrive til os, hvis du ønsker at påvirke vores roadmap – du kan også tilmelde dig som Dinero-tester og være med til at forbedre oplevelsen ved Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram