Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Find revisor

Danmarkskort

Hos Dinero kan vi hjælpe dig med at finde en revisor. Nedenfor finder du en komplet liste over alle vores tilmeldte Dinero-revisorer.

Hvis du foretrækker at finde en revisor/bogholder i dit lokalområde, kan du bruge vores søgefunktion, som inddeler vores revisorer efter landsdel. Det vil sige, at du eksempelvis nemt og hurtigt kan finde dem, som er tilmeldt i og omkring blandt andet Århus, Odense og København

Listen, som er første skridt på vejen mod at finde din personlige revisor/bogholder, er opdelt efter, hvor mange Dinero-kunder den enkelte revisor har.

Guld mere end 25 Dinero-kunder
Sølv 10-24 Dinero-kunder
Bronze 2-9 Dinero-kunder

>> Tilmeld revisor her <<


Hvad er en revisor?

Vi har allerede nævnt betegnelsen mange gange, men hvad er en revisor egentlig, og hvad laver vedkommende? En revisors arbejde består hovedsageligt af to ting; at revidere og at give rådgivning. Det vil sige, at vedkommende både udfører revisionsarbejde selv og giver rådgivning om flere forskellige emner.

Revisionsarbejde sikrer, at regnskabet lever op til alle krav

En revisor udfører revisionsarbejde, så han eller hun kan afgøre, hvorvidt et regnskab lever op til lovkrav og andre eventuelle kvalitetskrav. Revisoren sørger med andre ord for, at virksomhedens regnskab giver et korrekt billede af, hvordan økonomien er.

For at en revisor kan afgøre, om oplysningerne i regnskabet er præsenteret i overensstemmelse med loven, kontrollerer vedkommende blandt andet aktiver og passiver, samt at alle transaktioner har fundet sted og er ført ind i regnskabet.

Rådgivning af en personlig sparringspartner

Udover at revidere regnskaber tilbyder en revisor rådgivning. Dette gælder i alle faser; fra opstart og køb til fusion, opdeling og salg og meget mere. Rådgivningen kan også være i forbindelse med, at en ny generation overtager virksomheden, at strukturen i en koncern skal ændres, eller at virksomheden skal børsnoteres.

En revisor bliver virksomhedens personlige sparringspartner, som altid står klar til at bistå med rådgivning.

Revisionspligt

Mange virksomheder tror fejlagtigt, at de selv kan udføre revisionsarbejde. I Danmark er det et lovkrav, at virksomheder får revideret deres regnskab, hvis den er drevet i en selskabsform. Små selskaber, som er omfattet af regnskabsklasse B, kan dog i stedet vælge en udvidet gennemgang af deres regnskab. Selskaber, som to år i træk enten ikke har en omsætning på 8 millioner, en balancesum på 4 millioner eller 12 ansatte, kan dog fravælge begge dele.

Alligevel vælger mange at bruge en revisor. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor langt de fleste virksomheder vælger at benytte sig af en revisor - også selvom de ikke lever op til ovenstående krav.

Hvorfor skal jeg bruge en revisor?

En revisor er uddannet i regler og krav og kan i sidste ende have enorm betydning for, hvordan din virksomhed klarer sig. Hvis der ikke er styr på regnskabet, kan det nemlig få store konsekvenser for en virksomheds omdømme, omsætning med mere.

At have en revisor tilknyttet har også stor betydning for virksomhedens troværdighed, ligesom mange interessenter ønsker, at der er udført professionelt revisionsarbejde forud for et potentielt samarbejde. I sidste ende kan det derfor have stor betydning for en virksomheds fremtid.

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding


X

Bedøm revisor

I hvor høj grad vil du anbefale denne revisor til en du kender?

Før musen over stjernerne - og klik for at bedømme revisoren.
Du har ikke valgt en rating.
E-mail og navn vises ikke. Din rating er 100% anonym.