Mangler du professionel hjælp? Find revisor her

Skal du bruge en revisor eller bogholder, som har fuldstændig styr på bogføring? Så er du havnet det rigtige sted. Klik rundt, og find en nær dig.

Find bogholder og revisor – der, hvor du er


Med Dineros regnskabsprogram kan de fleste selvstændige klare meget af regnskabet selv. Det var faktisk grundtanken, da programmet blev skabt – og virkeligheden i dag.

Alligevel kan det i visse situationer være nyttigt at have en dygtig revisor i baghånden. Derfor har vi samlet et overblik over dem, der allerede kender Dinero, så du kan få professionel bogholder- og revisorhjælp, når du har brug for det, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi håber, du finder den hjælp til regnskabet eller revisionen, du søger.

Anmeld dem, du bruger!

Er du et skridt foran – og har du allerede erfaring med en god revisor eller bogholder, som har hjulpet dig med dit Dinero-regnskab? Så tøv endelig ikke med at give ham eller hende en anmeldelse. Med en anmeldelse klæder du andre Dinero-brugere bedre på til at vælge den rigtige til at hjælpe med deres regnskab.

Når du skal anmelde din revisor eller bogholder, skal du bare søge vedkommendes profil frem i oversigten øverst på siden – og give dem din bedømmelse.

Find en anbefalet revisor på få minutter – og få ro i maven

Det er faktisk lige så nemt, som det lyder, når du skal have bogføringsassistance og revisorhjælp. Du er nemlig bare få minutter og fire simple trin fra at få hjælp:

  1. Søg på by eller postnummer
  2. Vælg en revisor eller bogholder i venstre side eller på kortet
  3. Klik på “profilen”, og undersøg hjemmesiden
  4. Ring/skriv til personen eller firmaet

Nemmere bliver det ikke. Brugeranmeldelserne kan du se med det samme i oversigten. Vi anbefaler, at I aftaler et møde og ser, hvordan kemien er. Hvis den er god, er der ikke andet at sige end “tillykke med din nye revisor!”.

Husk, at du selvfølgelig kan give din nye revisor og bogholder direkte adgang til dit Dinero-regnskab. De er allerede godt inde i systemet, så de kan hjælpe dig med det samme.

Øst, vest – lokalt er bedst

Det er skønt med en online revisor, som kan svare på alle spørgsmål med få tryk på tastaturet og musen – ligesom med vores Dinero-support. Nogle gange er det dog nødvendigt at mødes, og det er her, en lokal revisor virkelig viser sin store værdi. 

Find en revisor eller bogholder, som du både kan mødes med online og over en kop kaffe. Med det bedste fra begge verdener er du sikker på altid at få den revisorhjælp og bogføringsassistance, du har brug for – det er en fordel ved både simple og komplicerede opgaver.

Men hvad kan en lokal bogholder og revisor så egentlig hjælpe dig med? Det hele faktisk. Uanset om du leder efter hjælp til den daglige bogføring og regnskab, revision eller noget helt tredje, finder du professionel hjælp i vores oversigt – og de kender allerede Dinero.

Hvem er på jeres oversigt over godkendte revisorer? 

Det er dine lokale revisorer og bogholdere. De befinder sig i din by eller landsdel. Nogle byer og områder har helt naturligt flere end andre. Oversigten dækker dog hele Danmark og alle regioner, så du kan finde en tæt på dig. 

På listen har vi mange forskellige professionelle, som kan hjælpe dig og din virksomhed. Find blandt andet:

Registrerede og statsautoriserede revisorer kaldes også for godkendte revisorer. Det er nemlig beskyttede titler. Nogle er en del af et firma, mens andre er selvstændige og freelance-bogholdere og revisorer. Find en til at hjælpe dig med regnskabet, som du har god kemi med. Det gør hverdagen meget nemmere, og du kan fokusere på andre vigtige ting.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram