Faktura skabelon

Download gratis fakturaskabeloner

Find en fakturaskabelon, der passer til din virksomhed. Der er mange at vælge imellem, og du kan skabe varierende udtryk.

Fakturaskabeloner

Det behøver ikke være kedeligt at se på en faktura

Det kan være fedt at sende en faktura, fordi det ofte betyder flere penge i banken. Men nu kan du også gøre selve fakturaen lidt mere spændende for din kunde at se på ved at bruge en fakturaskabelon.

I Dinero har vi gjort det nemt for dig at tilpasse din faktura, så den bliver en tand mere personlig – og som Dinero Pro-bruger har du adgang til de mere end 100 fakturaskabeloner, vi stiller til rådighed.

Faktisk kan du vælge lige nøjagtigt dén, som harmonerer bedst med din virksomhedsprofil.

Uanset om du er psykolog, elektriker, butiksindehaver eller noget helt fjerde, kan du vælge mellem flere branchespecifikke fakturaskabeloner – og er de ikke noget for dig, vælger du bare blandt vores andre skabeloner.
Du bestemmer.

Herunder finder du alle fakturaskabelonerne samt en guide til brugen af dem. I bunden af siden finder du desuden en Photoshop-fil, som giver dig mulighed for at lave din helt egen personlige fakturaskabelon.
Bare rolig – det er ikke så svært endda.

Branchespecifikke fakturaskabeloner
Så! Nu er du nået dertil, hvor du selv kan vælge og vrage.

Klik på den brancheskabelon, som du ønsker at bruge. Gem bagefter skabelonen på din computer, og følg guiden, som du finder her.

Sådan gør du

Du skal være Dinero Pro-bruger for at kunne bruge fakturadesigneren. Er du ikke det, kan du blive det lige her.

Med Dinero Pro får du desuden adgang til en lang række andre fede funktioner, som gør dit liv som iværksætter meget lettere.

Du kan se alle Dinero Pro-fordelene her – der er sikkert et par funktioner, som sparer dig en masse tid.

Kan jeg bruge mit eget billede på min fakturaskabelon?
Selvfølgelig kan du det, og det giver ofte god mening at gøre.

For det bedste resultat skal du brug et billede i opløsning 794 x 1123 pixels. Er du sej til Photoshop, kan du bruge denne skabelon:

Eksempel på faktura
Brug de forskellige eksempel-fakturaer, og send dem ud kort tid efter. Vi har gjort det nemt for dig at bruge dem i Dinero, men du kan bruge dem til lige netop det regnskabsprogram, du bruger, hvad enten det er os eller et andet.

Faktura-skabelon til Word
Ovenstående fakturaskabeloner er primært lavet til brug i Dinero, men kan også sagtens bruges i Word og andre programmer. Download blot billedet, og brug som baggrund i dit tekstbehandlingsprogram, hvorefter du kan opbygge din faktura-skabelon til Word.

Faktura-skabelon til Excel
Vi tilbyder ikke faktura skabelon til Excel, da vi generelt fraråder at lave sit regnskab i Excel. Det er muligt at lave regnskab og fakturaer i Excel, men det kræver at man holder tungen lige i munden, og er der noget der går galt, er det svært at få hjælp.

Oftest stillede spørgsmål

En fakturaskabelon er en skabelon til dine fakturaer, så de altid ligner hinanden, og samtidig afspejler din identitet.

Fakturaskabeloner kan hurtigt blive dyre, hvis de skal laves specielt til dig. Vi har dog samlet en lang række skabeloner helt gratis, som du frit kan bruge.

Det tager under to minutter at rette sin fakturaskabelon i Dinero. Det er blot at ændre baggrundsbilledet i regnskabsprogrammet.

Ja – fakturaskabelonerne på denne side er dog primært lavet til Dinero. Men du kan sagtens hente dem ned og tilpasse i Word.

Du kan sagtens lave en fakturaskabelon uden moms inde i Dinero. Skabelonerne, som er samlet her, er dog af den visuelle slags.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram