Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Faktura skabeloner

Find en fakturaskabelon, som passer til din virksomhed. Der er mange at vælge imellem

Vil du gerne sende fakturaer, som skiller sig ud fra mængden? Og synes du, det er lidt kedeligt at sende en faktura, som bare er sort skrift på hvid baggrund? Vi har gjort det nemt for dig at personliggøre din faktura.

Når du har Dinero Pro, har du adgang til de mere end 100 fakturaskabeloner, som vi stiller til rådighed. Du kan vælge lige nøjagtigt den, som illustrerer bedst muligt repræsenterer din virksomhed.

Du kan vælge en branchespecifik skabelon til en lang række brancher. Så kan du sende en professionel og lækker faktura, uanset om du er psykolog, elektriker, butiksindehaver eller noget helt fjerde. Du kan også vælge blandt en række skabeloner, som ikke er lavet til en specifik branche. Du bestemmer selv, hvilken fakturaskabelon der passer til dig og din virksomhed. Uanset hvad du vælger, sikrer du, at din kunde bemærker lige præcis din faktura og dermed din virksomhed i bunken af fakturaer.

Umiddelbart nedenfor finder du alle fakturaskabelonerne samt en guide til brugen af fakturaskabeloner. Du kan også lave din helt egen personlige fakturaskabelon. Hvis du gerne vil lave din helt egen fakturaskabelon, så hop helt ned i bunden af siden. Der ligger en Photoshop-fil klar til dig. Det er ganske enkelt at lave sin helt egen fakturaskabelon.

 

Branchespecifikke fakturaskabeloner

Vælg din fakturaskabelon

Så! Nu er du nået dertil, hvor det bliver sjovt. Og hold godt fast, for det går lynhurtigt, når du først er i gang med at vælge din fakturaskabelon.

Først klikker du på lige præcis den brancheskabelon, som du vil bruge. Du gemmer skabelonen på din computer, og så følger du guiden, som du finder længere nede på denne side.

Andre fakturaskabeloner

Vælg din fakturaskabelon

Fandt du ikke den perfekte fakturaskabelon ovenfor? Så har vi da stadig en god bunke i baghånden til dig 🙂

Først skal du vælge den fakturaskabelon, som du ønsker at bruge, når du sender fakturaer til dine kunder. Når du har fundet den perfekte fakturaskabelon, downloader du den til din computere. Når den ligger på computeren, følger du guiden længere nede på denne side.

 

 

Sådan gør du

Log ind i Dinero

Log ind

Du skal have Dinero Pro for at kunne bruge fakturadesigneren. Er du ikke Pro, kan du blive det lige her.

Med Dinero Pro får du adgang til fakturaskabelonerne, men også en lang række andre fede funktioner, som gør dit liv som iværksætter meget lettere og meget sjovere. Du kan se alle fordelene her – der er helt sikkert mange, som du bliver glad for.

Gå til fakturadesigner

Når du er logget ind, vælger du Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne). Herefter klikker du på Designer.

designer

Vælg tema -> Baggrundsbillede

tema

Klik på ‘Vedhæft billede’ i højre side

Find den skabelon, som du lige har downloadet til din computer og klik åben. Bemærk, at der godt kan gå et øjeblik, inden du kan se billedet i fakturadesigneren. Så tag et spil Minestryger eller 7 Kabale – så er den stensikkert klar 🙂

baggrundsbillede

Vælg identitets- og skriftfarve

Nu skal du finde de farver, som set med dine øjne passer bedst til designet. Og husk, at teksten skal kunne læses af dine kunder. Vælg derfor altid en mørk skriftfarve på en lys baggrund eller omvendt. Det giver ganske enkelt dine kunder en bedre oplevelse.

Faktura-designer

Tryk på “Gem”, og din fakturaskabelon er klar.

 

Kan jeg bruge mit eget billede på min fakturaskabelon?

Ja – selvfølgelig kan du det. Og det giver ofte virkelig god mening at bruge sit eget billede 🙂

For det bedste resultat skal du brug et billede i opløsning 794 x 1123 pixels. Er du sej til Photoshop, kan du bruge denne skabelon:
Dinero Faktura Designer Photoshop File
Download .PSD (29.6 MB)

  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding