Spring til indholdet

Skil dig ud fra mængden med fakturaskabeloner

Find en fakturaskabelon, der passer til din virksomhed. Der er mange at vælge imellem, og du kan skabe varierende udtryk.

Det behøver ikke være kedeligt at se på en faktura.

Det kan være fedt at sende en faktura, fordi det ofte betyder flere penge i banken. Men nu kan du også gøre selve fakturaen lidt mere spændende for din kunde at se på, ved at bruge en fakturaskabelon.

I Dinero har vi gjort det nemt for dig at tilpasse din faktura, så den bliver en tand mere personlig – og som Dinero Pro-bruger har du adgang til de mere end 100 fakturaskabeloner, som vi stiller til rådighed.

Faktisk kan du vælge lige nøjagtigt dén, som harmonerer bedst med din virksomhedsprofil.

Uanset om du er psykolog, elektriker, butiksindehaver eller noget helt fjerde, kan du vælge mellem flere branchespecifikke fakturaskabeloner – og er de ikke noget for dig, vælger du bare blandt vores andre skabeloner.
Du bestemmer.

Herunder finder du alle fakturaskabelonerne samt en guide til brugen af dem. I bunden af siden finder du desuden en Photoshop-fil, som giver dig mulighed for at lave din helt egen personlige fakturaskabelon.
Bare rolig – det er ikke så svært endda 🙂

Branchespecifikke fakturaskabeloner

Så! Nu er du nået dertil, hvor du selv kan vælge og vrage.

Klik på den brancheskabelon, som du ønsker at bruge. Gem bagefter skabelonen på din computer og følg guiden, som du finder her.

Sådan gør du

Du skal være Dinero Pro-bruger for at kunne bruge fakturadesigneren. Er du ikke Pro-bruger, kan du blive det lige her.

Med Dinero Pro får du desuden adgang til en lang række andre fede funktioner, som gør dit liv som iværksætter meget lettere.

Du kan se alle Dinero Pro-fordelene her – der er sikkert et par funktioner, som sparer dig en masse tid.

Kan jeg bruge mit eget billede på min fakturaskabelon?

Selvfølgelig kan du det, og det giver ofte god mening at gøre.

For det bedste resultat skal du brug et billede i opløsning 794 x 1123 pixels. Er du sej til Photoshop, kan du bruge denne skabelon:

Download .PSD (29.6 MB)

Eksempel på faktura

Brug de forskellige eksempel faktura og send dem ud kort tid efter. Vi har gjort det nemt for dig at bruge dem i Dinero, men du kan bruge dem til lige netop det regnskabsprogram du bruger, hvad enten det er os eller et andet.

Faktura skabelon til Word

Faktura skabelon til Word

Ovenstående fakturaskabeloner er primært lavet til brug i Dinero, men kan også sagtens bruges i Word og andre programmer. Download blot billedet og brug som baggrund i dit tekstbehandlingsprogram, hvorefter du kan opbygge din faktura skabelon til Word.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?