Spring til indholdet

VI GØR DET NEMMERE, BRUG EN fakturaskabelon

Find en fakturaskabelon, der passer til din virksomhed. Der er mange at vælge imellem.

Skil dig ud med fakturaskabeloner

Vil du gerne sende fakturaer, som skiller sig ud fra mængden? Og synes du, det er lidt kedeligt at sende en faktura, som bare er sort skrift på hvid baggrund? Vi har gjort det nemt for dig at personliggøre din faktura.

Når du har Dinero Pro, har du adgang til de mere end 100 fakturaskabeloner, som vi stiller til rådighed. Du kan vælge lige nøjagtigt den, som illustrerer bedst muligt repræsenterer din virksomhed.

Du kan vælge en branchespecifik skabelon til en lang række brancher. Så kan du sende en professionel og lækker faktura, uanset om du er psykolog, elektriker, butiksindehaver eller noget helt fjerde. Du kan også vælge blandt en række skabeloner, som ikke er lavet til en specifik branche. Du bestemmer selv, hvilken fakturaskabelon der passer til dig og din virksomhed. Uanset hvad du vælger, sikrer du, at din kunde bemærker lige præcis din faktura og dermed din virksomhed i bunken af fakturaer.

Umiddelbart nedenfor finder du alle fakturaskabelonerne samt en guide til brugen af fakturaskabeloner. Du kan også lave din helt egen personlige fakturaskabelon. Hvis du gerne vil lave din helt egen fakturaskabelon, så hop helt ned i bunden af siden. Der ligger en Photoshop-fil klar til dig. Det er ganske enkelt at lave sin helt egen fakturaskabelon.

Vælg en branchespecifikke fakturaskabelon

Så! Nu er du nået dertil, hvor det bliver sjovt. Og hold godt fast, for det går lynhurtigt, når du først er i gang med at vælge din fakturaskabelon.

Først klikker du på lige præcis den brancheskabelon, som du vil bruge. Du gemmer skabelonen på din computer, og så følger du guiden, som du finder længere nede på denne side.

Sådan gør du

Du skal have Dinero Pro for at kunne bruge fakturadesigneren. Er du ikke Pro, kan du blive det lige her.

Med Dinero Pro får du adgang til fakturaskabelonerne, men også en lang række andre fede funktioner, som gør dit liv som iværksætter meget lettere og meget sjovere. Du kan se alle fordelene her – der er helt sikkert mange, som du bliver glad for.

Kan jeg bruge mit eget billede på min fakturaskabelon?

Ja – selvfølgelig kan du det. Og det giver ofte virkelig god mening at bruge sit eget billede 🙂 For det bedste resultat skal du brug et billede i opløsning 794 x 1123 pixels. Er du sej til Photoshop, kan du bruge denne skabelon:

Download .PSD (29.6 MB)

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?