Bliv affiliate for Dinero Regnskabsprogram

Kunne du tænke dig at tjene penge på din hjemmeside eller kanal med affiliate marketing? Nu har du muligheden for at tjene penge, hver gang du henviser en ny bruger til dinero.dk. Når du sender en til dinero.dk, som opretter en bruger indenfor 30 dage, tjener du penge. Kommission pr. bruger er et fast beløb.

Hos Dinero har vi valgt at arbejde sammen med ét af Danmarks største, og nok bedste, affiliate-netværk, nemlig Partner-Ads, som er din garanti for udbetaling.

Når du bliver affiliate-partner hos os, har vi et regelsæt, du skal følge:

PPC (Pay-per-click) – Trafikkilder, såsom Google Adwords, Bing Ads og lignende, er ikke tilladt.

Sociale medier – Har du en Facebook-side, er du meget velkommen til at bruge den, men vi tillader ikke brugen af Facebook-annoncer.

Rabatkode-sider – Vi samarbejder ikke med rabatkode-sider. Derfor er dette ikke tilladt.

Validering af leads – Før et lead bliver registreret, skal brugeren valideres. Det sker ved, at brugeren modtager en mail, som brugeren så skal trykke ”Bekræft” på, eller gennem app.dinero.dk.

Godkendelse af leads – Leads, der er oprettet med henblik på at misbruge systemet, bliver afvist, og annoncøren bliver smidt ud.

Udgive sig for at være Dinero – Det er absolut ikke tilladt at udgive sig for at være Dinero eller nogen form for repræsentant fra Dinero. Sker dette, bliver vi nødsaget til at udelukke annoncøren.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan skrive til Rasmus på jungersen@dinero.dk

Men hvad er affiliate marketing? Det vil vi give dig en intro til her.

Affiliate marketing er en måde, hvor du kan tjene ekstra penge – både som partner og virksomhed. Helt grundlæggende går affiliate marketing ud på, at du laver en aftale om, at du får X for at skabe et salg til en virksomhed. Dette kan både være X-% af en ordre eller et kontantbeløb.

I vores tilfælde får du eksempelvis 50 kroner pr. bruger, du henviser til os – uanset om brugeren ender med at betale eller fortsætter som gratis bruger.

Rent lavpraktisk er der nogle forskellige løsninger. Hos Dinero bruger vi den danske virksomhed “Partner-Ads” til at køre vores “affiliate program” igennem. Programmet er altså det/den tilbud/kampagne, som vi tilbyder, du kan anvende.

Partner-Ads kan du oprette dig som “annoncør”. Herefter kan du ansøge om at være en del af vores affiliate-program. Når du er blevet godkendt, vil du få adgang til nogle forskellige unikke bannere og links, der er personlige for dig. Derved kan vi måle, om en bruger, som opretter sig på dinero.dk, er henvist fra dig. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bogfører affiliate indtægter, så læs mere her.

Såfremt at du har en hjemmeside og nogle besøgende, kan du komme i gang med affiliate marketing. På din hjemmeside kan du anvende de links og materialer, som vi har stillet til rådighed for dig.

Du kan også skabe salg ved direkte at henvise folk til eksempelvis Dinero og bede dem om at bruge dit link. Du har måske før prøvet, at du får 50 kroner at shoppe for, hvis de bruger dit link. Dét har været affiliate marketing.

Find vores affiliate program hos Partner-Ads.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram