Blod, Sved og Iværksætteri

Din iværksætter-podcast

Det er ikke altid en dans på roser at være iværksætter. Der kommer udfordringer og nedture, men de er ofte med til at forme både virksomheden og iværksætteren. I vores podcast sætter vi fokus på de bump, nedture og nederlag, alle iværksættere uundgåeligt løber ind i, men som i sidste ende resulterer i en stærkere og mere solid virksomhed.

En rå podcast om iværksætteres nedture og bump på vejen

Der er rigtig mange inspirerende og dygtige iværksættere i Danmark. Med vores podcast håber vi at kunne inspirere flere til at tage springet og starte egen virksomhed.

Vi har tre dogmer, som er centrale for podcasten:

  1. Historien er vigtigere end personen
  2. Vi vil have den rå, klichefrie historie
  3. Vi vil have tal

Sammenfattet kan du sige, at vi hellere vil tale med en ukendt person, som har en vedkommende historie, end en kendis med uskarpe pointer. Vi vil have gæster, som tør sætte ord på deres følelser og tal på deres forretning, så vi alle bliver klogere.

Det lyder måske simpelt, men vi vil gerne fortælle historier sammen med vores gæster om, hvordan de har klaret sig gennem svære tider, hvordan de har overkommet forhindringer og fundet nye veje ved udfordringer.

Hør alle afsnit, hvor du allerede lytter

Hvert afsnit er fokuseret omkring én gæst og ét centralt tema fra vedkommendes tilværelse som iværksætter. Du kommer ikke til at høre om hele gæstens iværksætterhistorie i vores podcast – vi dykker ned i ét centralt emne, som har været skelsættende for personen.

Ikon for Podimo podcast
Ikon for Spotify podcast
Ikon for Apple podcast

Du kan både se og høre vores podcast på YouTube

Lyd og billeder kan noget forskelligt. Hvis du gerne vil både se og høre vores gæster, er det på YouTube, det sker. Vi har nemlig filmet alle vores podcasts, så du også kan se dem, mens du hører deres historie.

Episode 1 - Trine Hansen fra Party in a box
Episode 1

Trine Hansen

Trine ramte muren, da hun gik ned med stress og måtte sygemelde sig fra sin egen virksomhed.

Se episoden her

Episode 2 - Lasse Søkilde fra BOLD
Episode 2

Lasse Søkilde

Lasse arbejdede et år på en aftale med drømmepartneren, da alt faldt på gulvet i 11. time.

Se episoden her

Episode 3 - Sarah Fourian fra fourian
Episode 3

Sarah Fourian

Den prikkende fornemmelse af imposter-syndrom ramte Sarah Fourian, da hun blev selvstændig.

Se episoden her

Episode 4 - Niclas Bekker fra Bekker Kaffe
Episode 4

Niclas Bekker

Der var ingen vej tilbage for Niclas, da han kastede sig ud som iværksætter. Han hæver hele sin pension og starter en café – og så rammer corona.

Se episoden her

Episode 5 - Maj Thorsen fra Maj Thorsen
Episode 5

Maj Thorsen

Maj er den klassiske pasta/ketchup-iværksætterhistorie og græd som pisket, da banken endelig godkendte en kassekredit på 30.000 kr.

Se episoden her

Episode 6 - Andreas Lorentzen fra Unknown
Episode 6

Andreas Lorentzen

Andreas fra reklamebureauet, Unknown, deler ærligt om overgangen fra at være iværksætter til leder, da hans virksomhed går fra 2 til 10 ansatte.

Se episoden her

Episode 7 - Alexander Mortensen fra Ren Båd
Episode 7

Alexander Mortensen

En enkel overset besked i e-Boks førte til en regning på 1,6 millioner kroner med en betalingsfrist på 14 dage.

Se episoden her

Episode 9 - Kim Hvidkjær fra Simply consulting
Episode 8

Kim Hvidkjær

Som 29-årig havde Kim Hvidkjær aktiver nok til resten af livet. To år senere havde han formøblet flere penge, end en amerikaner tjener på et helt liv.

Se episoden her

Kender du en, vi skal have med?

Kender du en iværksætter, som har en spændende historie om op- og nedture? Så vil vi meget gerne høre om det via nedenstående formular. Skriv navnet på personen og en kort begrundelse. Så kan det være, at vi opfylder dit ønske i en af vores kommende podcasts.

"*" indikerer påkrævede felter

Du må meget gerne inkludere et link til en hjemmeside eller en social medie-profil, så vi er sikre på at få fat på den rigtige iværksætter.

Bliv inspireret af andre iværksættere

Vi laver indhold til og om iværksættere dagligt. Udover vores spændende podcast har vi også en YouTube-kanal, GNIST, hvor du kan se en masse spændende iværksætterhistorier og få et indblik i mange spændende iværksætterrejser ude i det danske land.

Mangler du inspiration, nyheder eller guides om regnskab, bogføring og iværksætteri generelt, finder du også en masse godt indhold på vores blog og regnskabsordbog.

Her har vi samlet forklaringer, skabeloner, beregnere og meget andet, som giver dig svar på det hele og sparer dig for værdifuld tid – tid som du i stedet kan bruge til at fokusere 100% på dine kunder og virksomhed.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram