Beregnere – Her finder du simple beregnere

Har du brug for at beregne nøgletal, eller vil du beregne, hvor meget du kan få i fradrag? Så kan du nemt og gratis anvende vores beregnere til at udregne dette. Du slipper dermed for manuelt arbejde på din lommeregner.

Afkastningsgrad

Afkastningsgraden viser, hvor meget en investering har givet i forhold til den kapital, der er indskudt i investeringen. Du kan beregne afkastningsgraden ved hjælp af vores beregner.

Beregn

Avance

Avancen er det beløb du lægger oveni i din indkøbspris for at tjene penge på de varer eller ydelser, du sælger. Brug vores beregner til at beregne, hvor meget du tjener på dit produkt eller service.

Beregn

Befordringsfradrag

Befordringsfradrag kaldes også kørselsfradrag. Du kan få fradrag for transport til og fra dit arbejde. Beregn dit befordringsfradrag i vores beregner ved at indtaste distancen mellem dit hjem og dit arbejde.

Beregn

Beskæftigelsesfradrag

Beskæftigelsesfradraget er et fradrag, der bliver beregnet ud fra din årlige indkomst eller virksomhedens overskud. Beregn dit beskæftigelsesfradrag lige her.

Beregn

Breakeven

Breakeven-punktet beskriver, hvor lønsom din virksomhed her. Der beregnes, hvornår der er skabt overskud i din virksomhed. Du kan beregne breakeven lige her.

Beregn

Bruttofortjeneste

Bruttofortjeneste er det, du omsætter for, når dine direkte omkostninger på vareforbruget er trukket fra. Bruttofortjenesten er det samme som bruttoavancen.

Beregn

Bruttomargin

Bruttomargin viser, hvor mange penge en virksomhed har til at kunne betale forpligtelser og omkostninger, når de variable omkostninger er trukket fra. Beregn din bruttomargin lige her.

Beregn

CAC (Customer Acquisition Cost)

Customer Acquisition Cost er den pris, det koster virksomheden at få en ny kunde. Forkortelsen er CAC, og du kan beregne CAC ved at anvende vores beregner.

Beregn

Churn Rate

Churn rate anvendes til at kunne sætte tal på din kundeloyalitet, og beskriver, hvor mange af dine kunder der forlader dig. Du kan bruge vores beregner til at beregne churn rate.

Beregn

Diæter

Diæter er skattefrie rejsegodtgørelser. Du kan få fradrag for udgifter til kost og logi i forbindelse med din rejse. Brug vores beregner til at beregne dine diæter.

Beregn

Dækningsbidrag

Dækningsbidraget siger noget om, hvor meget du tjener på en vare eller en ydelse. Du beregner dækningsbidraget ved at trække variable omkostninger fra salgsprisen.

Beregn

Dækningsgrad

Dækningsgraden er dækningsbidraget i procent, og siger noget om, hvor mange penge du tjener på en vare eller ydelse. Brug vores beregner til at beregne din dækningsgrad.

Beregn

Feriepenge

Som timelønnet optjener du feriepenge ved din arbejdsgiver, når du arbejder. Du kan beregne dine optjente feriepenge og feriedage ved at anvende vores beregner.

Beregn

Gaveafgift

Gaveafgift er afgifter på gaver, du giver til din nærmeste familie. Der er en beløbsgrænse for, hvor meget du må give i gave. Du kan anvende vores beregner til beregning af gaveafgift.

Beregn

Hvad koster en ansat?

Når du skal ansatte en ny medarbejder, er den en god idé at beregne, hvad det kommer til at koste dig. Du kan anvende vores beregner til at beregne, hvad det koster at ansætte en medarbejder.

Beregn

Jobfradrag

Jobfradrag er et skattefradrag, du kan få, hvis du får en AM-bidragspligtigt løn eller overskud i virksomheden. Du kan anvende vores beregner til at beregne jobfradraget.

Beregn

Kørselsfradrag

Beregn dit kørselsfradrag med aktuelle frister, uanset hvor langt du her – fri-, syge-, kursus- og hjemmearbejdsdage er en del af beregneren. Vises dit daglige, månedlige og årlige fradrag.

Beregn

Likviditetsgrad

Likviditetsgraden fortæller, hvor god virksomhedens betalingsevne er. Du kan beregne likviditetsgraden ved at indtaste tal fra dit regnskab i vores beregner.

Beregn

Momsberegner

Brug vores beregner til at beregne moms i stedet for selv at skulle sidde med lommeregneren. Du kan med vores momsberegner beregne fra eksklusiv moms til inklusiv moms – og omvendt.

Beregn

Nettoomsætning

Nettoomsætningen er virksomhedens totale salg eksklusiv moms, afgift og skat. Du kan beregne nettoomsætningen ved at gange solgte varer med varens pris eller ved at anvende vores beregner.

Beregn

Overskudsgrad

Overskudsgraden (EBIT-margin) viser, hvor meget af virksomhedens omsætning, der ender ud som et overskud. Du kan beregne overskudsgraden ved at anvende vores beregner.

Beregn

Papegøjeplader

Der er skatteregler for medarbejdere, der kører i bil med papegøjeplader. Du skal indberette værdien af fri bil sammen med medarbejderens løn. Brug vores beregner til at beregne dette.

Beregn

Personalegode

Hvad er prisen på dit personalegode egentlig efter skat? Med vores praktiske beregner kan du hurtigt se, hvad du reelt set betaler for dit personalegode i bruttolønsordningen.

Beregn

ROI (Return On Investment)

ROI står for Return On Investment, og er et udtryk for, hvor meget du får ud af en investering. Du kan anvendes vores beregner til at beregne Return On Investment.

Beregn

Servicefradrag

Servicefradraget er et skattefradrag, du kan få for udgifter i forbindelse med serviceydelser, som er udført i hjemmet eller sommerhuset. Beregn servicefradraget lige her.

Beregn

Soliditetsgrad

Soliditetsgraden anvendes til at få et overblik over, hvor solid din virksomheds økonomi er over for eventuelle tab. Du kan beregne soliditetsgraden ved at anvende vores beregner.

Beregn

Tilbudsberegner

Den nemmeste vej til at finde prisen for dit tilbud er at bruge en beregner. Sådan en har vi lavet til dig, så du bare skal sætte dine egne tal ind.

Beregn

Topskat

Du skal betale topskat, hvis du har en indkomst, der er højere end den gældende topskattegrænse. Du kan beregne din topskattebetaling ved at anvende vores beregner.

Beregn

Udenlandsk moms

Når du køber varer og ydelser i EU, skal du ofte selv afregne momsen. Momsen i EU-landene er forskellig. Du kan anvende vores beregner til at beregne moms til udlandet.

Beregn

Valutaomregner

Hvis du skal omregne et beløb fra én valuta til en anden, kan du anvende vores valutaberegner. Du kan derudover få et overblik over kurser i forskellige valutaer.

Beregn

Vi har en beregner til alle vigtige nøgletal

Det er vigtigt at have styr på sit regnskab som virksomhedsejer. Derfor har vi lavet en masse forskellige beregnere, som nemt og hurtigt hjælper dig med at beregne de nøgletal, du har brug for. De er alle gratis at bruge og giver dig svaret med det samme, så du ikke selv skal sidde med lommeregneren.

Oftest stillede spørgsmål

Du kan helt gratis anvende vores beregnere til at beregne alt fra nøgletal, moms eller fradrag. Du kan finde alle beregnere på de enkelte sider eller i vores oversigt over de beregnere, der er relevante for selvstændige.

Du skal blot indtaste de oplysninger, som det enkelte felt angiver. Det kan fx være virksomhedens omkostninger eller din årlige indkomst. Det er nemt og gratis, og du får udregningen med det samme, når oplysningerne er indtastet.

Der er mange forskellige måder at beregne nøgletal på. Det afhænger nemlig af, hvilken slags nøgletal der er tale om. Nogle nøgletal finder du ved at trække to tal fra hinanden, mens du for andre nøgletal skal gange og dividere dine regnskabstal for at komme frem til resultatet.

Med vores online beregnere kan du dog nemt og hurtigt beregne alle dine nøgletal.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram