Dinero Pro gør regnskabet nemmere

Få adgang til alle de indbyggede funktioner og integrationer, der gør det nemt at bogføre korrekt på ingen tid, selvom du ikke kender bogføringsreglerne.

Fast lav pris

Du betaler et fast beløb én gang om måneden eller året for Dinero Pro og får adgang til blandt andet alle funktioner og integrationer samt support.

Din pris

297,-

Pr. md. pr. firma excl. moms for den valgte betalingsperiode

Kan bruges af personlig ejede virksomheder og selskaber

Årlig betaling

Opret konto

Hvorfor skal jeg vælge Dinero Pro?

Dinero Pro hjælper dig med den daglige bogføring, og du kan få hjælp til alle dine bogføringsspørgsmål af supporten 8-23 hver dag året rundt – Starter-brugere har kun programhjælp.

Bogføringsskabelonerne og den indbyggede Assistent hjælper med det hele, og du får adgang til mere end 200 hjælpeartikler omkring bogføring, så du kan spare penge på en revisor eller bogholder.

Som Dinero-bruger kan du altid vælge det abonnement, der passer til dig og din virksomhed. Det betyder, at du kan skifte fra Pro til Starter og tilbage igen, hvis dine behov ændrer sig.

Det får du med Dinero Pro

Som Pro-bruger får blandt andet ubegrænset afsendelse af fakturaer på mail og EAN samt rykkere. Bogføringsskabelonerne og den integrerede bogføringsassistent gør det nemt at bogføre korrekt – selvom du ikke kender bogføringsreglerne.

Automatisk bankafstemning, fri mobil-app, adgang til over 150 integrationer og én gratis lønseddel om måneden er også en del af pakken. Du får også support fra 8-23 året rundt samt beregning af lønsumsafgift, hjælp til skat, moms og meget mere som Dinero Pro-bruger.

Dinero Pro-funktionerne

Du får adgang alle funktioner i regnskabsprogrammet, når du vælger Dinero Pro. Hvis du er i tvivl om, du kan nøjes med funktionerne i Starter, har vi lavet en simpel oversigt til dig. Her kan du se alle funktioner, og om den enkelte funktion er for både Starter- og Pro-brugere eller kun kan bruges af Dinero Pro-brugere.

Længere nede på siden kan du se en liste over udvalgte funktioner, som kun er for Pro-brugere. Klik på en funktion for at læse mere om den, og bliv klogere på, hvordan den kan være værdifuld for dig og din virksomhed.

Guide til valg af regnskabsprogram

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilket regnskabsprogram du vil vælge – eller overvejer du at skifte regnskabsprogram? Vi har lavet en guide, hvor du gode råd og anbefalinger til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge regnskabsprogram. Hent den her.

Læs mere om funktionerne


Oftest stillede spørgsmål

 1. Det afhænger udelukkende om dine behov og ønsker. Det kan godt være, at Starter måske er den rette løsning for dig. Hvis du gerne vil have hjælp af supporten til dine bogføringsspørgsmål, skal du vælge Dinero Pro. Starter-brugere har kun programhjælp.

  Som Starter-bruger får du mulighed for enkel fakturering, simpel bogføring og andre essentielle ting. Du har dog ikke adgang til integrationer, automatisk bankafstemning, bilag i skyen og flere andre ting. Kig på Dinero Pro-funktionerne, vi har listet tidligere på siden. Hvis der er én eller flere af disse, du gerne vil have, bør du vælge Dinero Pro.

  Dinero Pro hjælper dig med den daglige bogføring. Fx kan du bogføre nemt, hurtigt og korrekt med bogføringsskabelonerne uden at kende til bogføringsreglerne. Den indbyggede bogføringsassistent hjælper med det hele. Som Pro-bruger får du samtidig adgang til mere end 200 hjælpeartikler omkring bogføring, så du kan spare penge på en revisor eller bogholder.

  Hvis du kender lidt til regnskabsreglerne og gerne vil bogføre selv, kan Dinero Starter være løsningen for dig. Her kan du fx ikke give din revisor eller bogholder adgang, ligesom supporten kun yder programhjælp.

 2. Du vælger selv, om du vil betale én gang om måneden eller årligt – du får adgang samme funktioner og muligheder.

  Hvis du køber ét års Dinero Pro, skal du kun betale det, der svarer til 297 kroner om måneden. Prisen pr. måned med månedsabonnementet er 345 kroner. Du sparer med andre ord 576 kroner om året, hvis du vælger årlig betaling. Du kan altid ændre dit abonnement fra måneds- til årsabonnement og omvendt, hvis dine behov ændrer sig. Du er aldrig låst i dit abonnement.

  Priserne er pr. måned pr. firma eksklusiv moms.

 3. Hvis du allerede har en Dinero-bruger, køber du Dinero Pro ved at klikke på “Indstillinger” -> “Dit abonnement” – kom direkte til dit abonnement.
  På abonnementsiden kan du se dit nuværende abonnement – samt udvidelser som fx Skatteopgørelsen, løn og Visma Rating.

  Opret en gratis konto – og køb Dinero Pro samtidig – hvis du ikke allerede har en Dinero-bruger. Du er klar til at sende din første faktura på få minutter.

  Du bestemmer selv, om du vil købe for et helt år eller betale én gang om måneden.

 4. Der er ingen bindingsperiode på Dinero Pro – ligesom der heller ikke er på Starter. Du skal bare opsige dit abonnement, senest dagen før en ny abonnementsperiode begynder.

  Når du opsiger dit Dinero Pro-abonnement, bliver du automatisk nedgraderet til Starter, når abonnementet er udløbet.

  Læs mere om betingelser for opsigelse og andre betingelser her.

 5. Dinero Pro kan også bruges af foreninger, og foreninger har faktisk en særlig foreningsversion af Dinero. Det foregår på samme måde som med virksomheder. På abonnementssiden vælger du, om du vil betale for et helt år eller én måned ad gangen.

  Du kan kun betale med kreditkort. Det er de færreste foreninger, som har et betalingskort tilknyttet foreningen. Løsningen er dog lige til; brug et privatkort til købet og lav et udlæg til dig selv (hvis du selv lægger ud) i foreningens regnskab. Se hvordan i guiden her.

 6. Hvis du vil opsige dit Dinero Pro-abonnement, gør du det på abonnementsiden. Den finder du under “Indstillinger” -> “Dit abonnement”. Her kan du se dit nuværende abonnement og næste betaling. Klik på “Mere” for at opsige Dinero Pro-abonnementet. Der er ingen binding på Dinero Pro, men vær opmærksom på betingelser og deadlines for opsigelse.

  Når du opsiger Dinero Pro, bliver du automatisk nedgraderet til Starter, når dit abonnement er udløbet. Hvis du vil opsige hele kontoen, skal du først slette dit firma og herefter kontakte support. Alle data slettes dog på denne måde, så vi anbefaler at blive Starter-bruger, så du beholder dine data. På den måde er de tilgængelige, hvis du bliver Pro-bruger igen.

  Du skal være opmærksom på, at når du opsiger Dinero Pro, mister du samtidig muligheden for at integrere dit regnskab med andre systemer. Dermed bogføres salg fra fx webshop, kasseapparat og betalingsløsninger ikke længere automatisk.

 7. Som Dinero-bruger kan du altid vælge det abonnement, som passer til dig og din virksomhed. Det betyder, at du kan skifte fra Starter til Pro og tilbage igen, hvis dine behov ændrer sig.

  Hvis du køber Dinero Pro, men dine behov senere ændrer sig, kan du sagtens skifte tilbage til Starter. Du skal bare opsige dit Pro-abonnement, inden næste abonnementsperiode starter.

  Hvis du skifter fra Dinero Pro til Starter, mister du ikke dine data. De bliver blot skjult eller sat på pause, så de kan findes eller genoptages igen, når du tegner dit Pro-abonnement igen. Så alle bilag i skyen, tilbud og abonnementer gemmer vi for dig, indtil du bliver Pro-bruger igen.

 8. Lad os starte med at slå fast, at du IKKE mister dine Dinero Pro-data, hvis du nedgraderer til Starter. De bliver enten sat på pause eller skjult, mens du er Starter-bruger. Hvis du senere bliver Pro-bruger igen, kan du finde eller genoptage alle tingene igen.

  Vær opmærksom på, at integrationer kun er for Dinero Pro-brugere. Det betyder med andre ord, at du mister integrationen, når du går fra Dinero Pro til Starter, så du ikke længere har automatisk bogføring af salg fra webshop, kasseapparat, lønsystem, betalingsløsninger og andet.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram