Changelog - nye funktioner

Få overblik over alt det nye, der sker i dit regnskabsprogram.

Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram, hvis du vil være den første til at få besked om nye funktioner og features, som gør din bogføring nemmere.

Maj 2024

Erhvervskonto med Lunar 💳

Det er i dag næsten ikke komme udenom at skulle have en erhvervskonto, men det kan være svært og meget dyrt. Vi vil gerne gøre hele iværksætter rejsen lidt nemmere, så du har mere overskud til det, din forretning i virkeligheden handler om. 

Denne nyhed er derfor ekstra fed; Vi har indgået et samarbejde med Lunar, hvor vi sørge for, at du kan få 20 % rabat på Danmarks i forvejen billigste erhvervskonto. Det er da en rabat, man kan bruge til noget. 

Lunar ligger i toppen over danske banker med hensyn til anmeldelser og har i skrivende stund 4,6 ud af 5 stjerner på Truspilot. Inde i dit Dinero-regnskab er der lavet en side , som hjælper dig gennem oprettelsen af erhvervskonto med Lunar, ligesom du her kan vælge at blive ringet op, hvis det gør dig mere tryg i oprettelsesprocessen. 

Assistenten 🤖

Sidste år lancerede vi det nye Assistent-kort, som kan hjælpe dig med at bogføre dine udgifter på baggrund af, hvad andre Dinero-brugere har bogført.

Vi kan se, det har givet rigtig gode resultater, men det kunne også godt blive endnu bedre. Derfor gav vores mega-seje udviklere koden lidt kærlighed i denne måned. Det betyder, at der vil komme endnu flere forslag til dine udgifter, baseret på hvordan andre har bogført samme udgift, så du bare kan få bogført med et enkelt klik.

Hop ind i Assistenten, og oplev, hvor hurtigt du kan bogføre nu. 

Kassekladde opdatere bilagsnumre automatisk  🗃️

Kassekladden foreslår bilagsnumre, der allerede er taget i brug. Det sker, hvis brugeren, fx i en anden fane, har bogført noget i sit regnskab. Så opdateres bilagsnumrene ikke i kassekladden.

Derfor viser vi nu denne besked, hvis der er sket opdateringer i baggrunden.

FIK-kode på e-faktura🧾

Det er nu muligt at vælge “FIK-kode” som betalingsmetode ved afsendelse af e-faktura. Vælger du denne mulighed, vil det være FIK-koden, der bliver sendt med på e-fakturaen i stedet for reg./kontonummer.

Valgmuligheden vises kun, hvis der faktisk er en FIK-kode på fakturaen. Lige nu er det kun en mulighed på din computer, men det kommer også på mobilerne på et senere tidspunkt.

April 2024

Bilagsoversigten er kommet til mobilen 📱

Det har været meget efterspurgt at have et mere fuldendt overblik over ens bilag på telefonen – det forsøger vi at efterleve hele tiden. Derfor er det fedt endelig at kunne dele denne nyhed; Bilagsoversigten er nu kommet på din telefon. 

Det betyder, at du kan se alle de bilag, du har bogført på din telefon, med samme detaljegrad som på web. Den er yderligere forfinet med, at du kan få en forhåndsvisning af de kvitteringer, der er uploadet til det bogførte bilag, ligesom at du kan fjerne filerne, hvis de er forkerte. 

Optimering af hele Dinero 💨

I takt med at Dinero bliver udvidet med fede features, bliver vores kode også større og længere. Der ligger en rigtig teknisk forklaring i, hvad der er blevet ændret, men det vil jeg spare jer for i denne omgang. 

I et sprog vi alle kan være med på trængte koden til en lille oprydning, hvilket har betydet, at regnskabsprogrammet er optimeret yderligere. Måske mærker du slet ikke forskellen, men det har fjernet et par sekunder i loading-tid, så du måske alligevel oplever, at det hele går lidt hurtigere. 

Assistenten hjælper dig nu endnu mere på vej 🤖

Målet med Assistenten er, at den kan hjælpe dig helt i mål med dit regnskab. Den kan indtil videre hjælpe dig med rigtig meget, men der er stadig noget bogføring, den ikke kan hjælpe med. Dog ved Assistenten godt, hvad der mangler i regnskabet, for at du er i mål. 

Bankafstemningen hjælper dig til at få et overblik over det, du mangler at afstemme i banken. Samtidig skal du følge op på de filer, som er blevet uploadet, men endnu ikke har bogført eller vedhæftet et bogført bilag.

Derfor laver Assistenten nu en opsamling af dette, som fortæller dig, at du ikke er helt færdig med regnskabet, før du har afstemt banken og taget stilling til de bilag, der ligger i bilagsarkivet.

Flyt penge mellem beholdninger-skabelon 💸

Det er nu muligt at vælge mellem alle beholdninger i skabelonen – ikke kun udvalgte. Vi ser en tendens, hvor det er blevet mere normalt at have mere end én bankkonto. Derfor vil der også være et større behov for den skabelon, når du har overført penge konti imellem. Det gør forhåbentlig, at dine arbejdsgange bliver lidt nemmere og hurtigere. 

Andet 🔧

 • Tidligere har du kunne oprette både posteringskonti og beholdninger under kategorien; Likvide beholdninger. Det vil i de fleste tilfælde være forkert at have en posteringskonto i den kategori, og derfor er det ikke længere muligt. 
 • Bogføring af faktura og kreditnota er blevet hastighedsoptimeret, hvilket gerne skulle gøre din oplevelse endnu mere smooth. 
 • Det var desværre ikke muligt at bruge pensopay, hvis du ikke havde et dansk telefonnummer. Det har vi nu sørget for er muligt, da du kan skrive “+landekode” foran telefonnummeret, så det også kan bruges, hvis du fx har et færøsk telefonnummer. 

Marts 2024 

Flerbrugeradgang 👨‍👩‍👧

Den her nyhed fortjener at få førstepladsen i denne måned. Det er måske en af de mest efterspurgte features; flerbrugeradgang. Ja, du læste rigtigt. Du kan nu invitere andre ind i dit regnskab uden at skulle dele dit brugernavn og password.

Med flerbrugeradgang kan du nemt og hurtigt give andre adgang til dit regnskab. Du har stadig overblikket, da du kan se, hvem der opretter hvad i regnskabet – og det er også nemt at fjerne en brugers adgang igen. Det er altså super smart, hvis du har ansatte, der skal oprette fakturaer, eller har en til at hjælpe med regnskabet.

Flerbrugeradgang er en Pro-funktion. Læs mere her.

Assistent 🤖

Med jeres feedback er vi i stand til at gøre Assistenten bedre hver dag. Denne gang er der kommet en ny drag-and-drop-funktion, når du tilføjer filer på et Assistentkort. Det gør det nemmere at tilføje filer, når Assistenten har fundet bogføringsforslag til dig. 

Brugeroprettelse på telefonen 📱

Er du allerede bruger, vil du ikke bemærke noget nyt, når du arbejder i Dinero. Vi ønsker, at du kan ordne hele dit regnskab direkte på telefonen og dermed på farten. Derfor er det en rigtig god nyhed, at du nu kan oprette en bruger direkte fra telefonen når du henter Dinero-appen.

Det betyder, at du hurtigere kan komme i gang med at sende fakturaer, fordi du ikke længere skal bruge en computer for at komme i gang med Dinero og bogføringen

Dineros chatbot 🤖

Vores chatbot har vist sig at fungere rigtig godt, og vi arbejder hele tiden på at forbedre den. Derfor har vi for Dinero Starter- og Dinero Starter+-brugere startet et nyt projekt, hvor du altid først møder chatbotten – altså inden den menneskelige support. 

Vi tror på, at chatbotten kan hjælpe rigtig mange, og at det samtidig gør, at du kommer hurtigere videre med regnskabet. Faktisk når 55 % af dem, der skriver til chatbotten, ikke til vores egen chat efterfølgende, da botten hjælper dem.

En anden stor fordel ved chatbotten er, at den svarer med det samme og er tilgængelig 24/7.

Kalder alle udviklere 🧑🏻‍💻

Ved du, hvad et API er, er det her god musik i dine ører – hvis du ikke gør, kan du trygt gå til næste bullet.

Vores seje API-udvikler har nemlig gennemgået samtlige endpoints i vores API-dokumentation og opdateret den beskrivende tekst for hvert endpoint, så den nu er langt mere udførlig og beskrivende.

Det gør det forhåbentligt langt lettere og mere gennemskueligt for dig som API-partner at finde ud af, hvad hvert endpoint præcist gør, og hvordan API’et fungerer. 

Andet 🔧

 • Selskaber kan nu visuelt se, hvis de har købt en af vores pakker til at beregne deres årsrapport
 • Lidt lækkerier til dig, der er flittig bruger af kassekladden. Vi har nu gjort sådan, at du ikke kommer til at få posteringer ind i et regnskabsår, der hører til et andet, når du henter alle posteringer fra banken. 
 • Det er nu nemmere at se, om der er problemer med registreringen, når du tilføjer MobilePay-integrationen, så kan du hurtigere videre.
 • Hvis din betaling med bankoverførsel gennem Dinero er fejlet, kommer der nu en fejlbesked. Det gør, at du nemmere kan reagere, hvis uheldet er ude – og få den sat til betaling igen eller betale på anden vis.

Februar 2024

Nyt design i hele web-appen 🎨

En god bunke af februar er for vores skarpe frontend udviklere gået med at rette applikationens farver, former og design til. 

Her lister vi et lille udpluk af de ting, som er ændret: 

 • Farver
 • Typografi
 • Inputfelter
 • Drop down lister 
 • Knapper 
 • Flere integrationer og finpudsning af siden 
 • Siden “rapporter” har fået opdateret design  

Du vil måske bemærke, at det hele ser endnu skarpere ud – og ellers vil dit øje måske bare slappe mere af med de bløde former og forfriskninger. 

Uanset hvad håber vi, du får en bedre og mere sammenhængende oplevelse, når du bruger tid i dit regnskabsprogram. 

Nyt på mobilerne 📲

Der er også landet en opdatering til mobilerne, og på forsiden vil du se to bokse, der er dukket op; “Til gode”, som viser summen af ubetalte udgående fakturaer, og “Regninger”, som viser summen af ubetalte indgående køb. 

Så kan du hele tiden være på forkant med, hvad du har af kommende indbetalinger og udbetalinger. Et tip herfra lyder at bogføre alle dine regninger i Dinero, inden de er betalt. På den måde får du et bedre overblik over dine kommende betalinger – ligesom du mindsker risikoen for grimme overraskelser.

Assistenten er med dig overalt  🛟

Derudover viser vi nu også Assistentens forslag på telefonen, hvis du er i gang med at registrere betaling på en faktura, og vi kan se betalingen inde i din bank. På den måde kan du med et enkelt klik få bogført og afstemt din betaling. 

Nem adgang til nye integrationer 🫱🏼‍🫲🏽

I slutningen af sidste år fik vi tre nye partnere, som har lavet en integration til Dinero, der kan være med til at gøre dit regnskabsliv lidt nemmere. 

De kan nu aktiveres direkte under fanen “Integrationer” inde i dit regnskab.

Andet 🔧

 • Du kan nu se, hvem der har uploadet en fil til dit bilagsarkiv. Når du åbner filen i bilagsarkivet, står der nu “uploadet af”. 
 • Du kan ikke længere ændre en kontakt, der allerede har lavet et køb eller findes en faktura på. Ændringen sker for at mindske fejl i kontoudtog, og for udenlandske kontakter mindsker det fejl i EU-salgslister.

Januar 2024

Assistentforslag – lige ved hånden 👌🏻

Assistenten kan hjælpe dig på rigtig mange måder, når vi taler om at nå nemt i mål med dit regnskab. Hvis man lader den komme til. Nogle gange kan man nemlig godt blive fanget i gamle arbejdsgange og dermed komme til at klare en opgave manuelt, selvom den kunne være klaret med et simpelt klik. Det vil vi forsøge at undgå i højere grad.

Blandt andet vil vi hjælpe dig lidt på vej, når du registrerer betaling på en faktura eller et køb, og Assistenten kan se betalingen i banken. 

Hvis du trykker “registrer betaling” på en faktura eller et købsbilag, og Assistenten har et betalingsforslag, viser vi det derfor nu som det første, når du registrerer betalingen. Det betyder, at du ikke selv skal bøvle med at indtaste dato og vælge beholdning. Og endnu vigtigere; at du ikke behøver at afstemme det i banken efterfølgende – det bliver gjort, når du godkender forslaget. 


Du kan altid skifte til manuel indtastning, hvis du ikke vil bruge for forslag eller af en anden årsag vil registrere betalingen på en anden måde.

Flere betalingsmuligheder dækker nu også Grønland og færøerne 💸 🌍

Har du virksomhed på Grønland eller Færøerne, og vil du give dine kunder flere betalingsmuligheder? Tadaaa: Det er nu blevet muligt.

Vores samarbejdspartner, Pensopay, har nemlig netop tilladt, at vi kan åbne op for dig, der har virksomhed på Grønland og Færøerne. På den måde kan du give dine kunder en bedre oplevelse, når du sender dem en faktura med mange betalingsmuligheder.

Mobilerne følger med 📲
Trustpilot 

I sidste måned kom der en ny fed og efterspurgt mulighed for at lade dine kunder anmelde dig på Trustpilot – og i denne måned blev det også muligt at bede om en anmeldelse, når du sender faktura fra din mobil.

Det betyder, at du under fakturaudsendelse vælger, om Trustpilot skal sende din kunde en mail, så du kan få god feedback. 

Nyt assistentkort
Nu kommer Assistenten også på mobilos med forslag til din bogføring ud fra, hvordan andre bogfører samme postering. På den måde kan du klare endnu flere bogføringer på rekordtid på farten. Det er allerede et kort, som er taget rigtig godt imod, og dit regnskab er forhåbentlig kommet en lille smule tættere på at blive mere automatisk. 

Andre fede opdateringer på mobilerne 

 • På fakturadetaljeskærmen (og tilbudsdetaljeskærmen) er der nu en “Vis kontakt”-menu i højre navigationsmenu.
 • Har du flere firmaer, vil du på upload-skærmen nu se, hvilket firma du er ved at uploade til – og du har mulighed for at skifte til et andet firma før upload.
 • Nu kan du opdatere kontakten direkte på Send-skærmen, hvis du ændrer email, telefonnummer eller reference. Hvordan fungerer det? Jo; en toggle dukker op og spørger dig, om du vil opdatere kontakten med de nye oplysninger.

Andet godt 🔧

 • Bruger du skabeloner i Dinero, vil du måske bemærke, at de har fået en lille designoverhaling, og at alle skabeloner er mere ens i udtrykket. 
 • Under Moms > EU-salg kan du nu filtrere, så du også kan se kvartaler. Du kan altså hente listerne, så de passer, med det, du skal indberette til. Det er relevant, fordi Skattestyrelsen har gjort det muligt både at indberette pr. måned og pr. kvartal.

December 2023

Året rinder ud, og hvilken anden tid lægger mere op til at opfylde en masse af I brugeres store og små ønsker?

Midt mellem årets store projekter fandt vi i denne måned tid til en masse af de forbedringer, der måske syner små, men ofte får hverdagen til at føles mere smooth. 

Læs med her. 👇

Total køb under kontakter 

Længe har du kunnet se dit totale salg under kontakter, men nu kan du også se dine totale køb hos dine leverandører og skabe et bedre overblik. 

Mobilos 📲

Overblikket på mobilen 

Overblikket i din mobil-app har fået helt nyt design, så du ser de mest brugbare tal først.

Mobil-app til svagtseende 

Dinero skal være tilgængeligt for alle, fordi alle skal kunne lave regnskab. Derfor har vi skruet lidt, så vores system nu fungerer langt bedre i en skærmlæser for blinde og svagtseende. 

Bankafstemningen – likvide beholdninger 

Det er ikke altid nemt at lave regnskab, og vi vil gerne gøre vores for at mindske fejl, som du efterfølgende skal bruge tid og kræfter på at rette. Derfor sørger vi nu for, at du ikke kan tilknytte en forkert beholdning til din bankafstemning. Måske det skulle være gjort før, men nu er den i hvert fald i vinkel. 

Gemmer att.-person for e-fakturaer

Hvis ikke der er en kontaktperson (att.person) hæftet på din virksomhedskontakt, når du sender en e-faktura, sørger vi for at gemme den kontakt, du skriver ind, så den genbruges næste gang, med mindre du ændrer det. 

Validering på inputfelter 

Når du skal skrive et kontonummer – eller andre numre – ind, så tjekker vi nu, at du får skrevet det korrekte antal cifre, så vi mindsker så mange fejl som muligt. Derudover markerer vi hele feltet, så du sparer klik.

Vis noter på kontakter 

Den her har vi hørt for et par gange eller femten, og nu er det fikset. 

Når du laver en faktura eller et tilbud, viser vi fremover eventuelle noter, som du har skrevet til din kontakt. På den måde glemmer du ikke aftalte rabatter eller lign., når du laver fakturaen. 

Viser restbeløb for dine køb, når de skal sættes til betaling

Vil du sætte dine køb til betaling, men er første del af dit køb allerede betalt? Så er det nu muligt blot at sætte restbeløbet til betaling.

Firmanavn kommer automatisk med i dit fakturadesign

Når du tidligere ændrede dit firmanavn, skulle du manuelt rette det på dine fakturaskabeloner, da man som bekendt kan have flere. Det er slut!

Nu kan du vælge, at du altid bruger dit firmanavn – og så opdaterer systemet automatisk, hvis du ændrer det. 

Slut med at bankafstemme på tværs af regnskabsår

Regnskabsmæssigt betegnes det som en fejl i bogføringen, hvis du har bogført noget i et år, som reelt skulle være bogført i et tidligere regnskabsår. 

Derfor sørger vi for, at du fx ikke kan afstemme det, hvis du har fået trukket penge i banken 30/12/2022, men bogført udgiften 01/01/2023, fordi bilaget skal være bogført med betaling 30/12/2022. 

Er du gammel kassekladdebruger, og har du flere bankkonti? 

Så er det nu muligt at vælge, hvilken bank du vil have importeret fra. Samtidigt er det ikke alle konti, der bliver importeret på samme tid, hvis du vælger, at det skal være en enkelt konto. Ændringen kan være med til at give et lidt bedre overblik.

CVR-nummer kan ikke ændres

Hvis du har fået et nyt CVR-nummer, skal du højest sandsynligt lave et nyt regnskab, fordi det er en ny virksomhed, og du derfor ikke må fortsætte med at bogføre i det gamle regnskab. De to virksomheders regnskab skal adskilles, og hvert CVR-nummer skal have hver sit CVR-nummer. Derfor hjælper vi nu med at huske på netop dette, så du slipper for mange timers rettearbejde. 

Advarsel når du manuelt bogfører på momskonti 

Vi har forsøgt at gøre dinero super smart og næsten fuldautomatisk – også på momsfronten. Da vi ofte har oplevet, at det har været en fejl, hvis der er bogført manuelt på en momskonto. Det har betydet, at det skal ændres – og det forsøger vi nu at komme i forkøbet ved at advare inden. 

Ikke flere dublerede kontakter 

Hvis du er i gang med at oprette en kontakt, så tjekker vi nu, at du ikke opretter den samme kontakt flere gange. Vi havde allerede valideringen inde på siden kontakter, hvis du oprettede din kontakt dér, men nu sker det også, hvis du opretter en kontakt, mens du laver en faktura, eller mens du opretter et køb. 

Bankafstemningens søgefelt er blevet bedre 

Hvis du søger efter beløb, finder vi nu alle transaktioner, der matcher beløbet – så du slipper for en udvidet søgning og for at skrive beløbet med + eller – foran. 

Ingen bogføringer i afsluttet regnskabsår

Hvis du bogfører i et regnskabsår, der er afsluttet, fortæller vi nu, at der er en fejl. Vi vil nemlig gerne hjælpe med at mindske fejl, og hvis dit regnskabsår er afsluttet og indberettet, vil en ændring betyde, at du også skal lave en korrektion af dit regnskabsår. 

Advarsel hvis du opretter et nyt regnskab i Dinero med samme CVR-nummer

Der er højst sandsynligt en årsag til, at du opretter et nyt regnskab – men vi oplever ofte, at det er en fejl, at brugerne opretter et nyt regnskab. Man skal kun have et regnskab per firmaer, og derfor er det rigtig træls først sent at finde ud af det, hvis man er kommet til at lave flere regnskaber. 

Historik på tilbud

Det her har vi (og I) ventet længe på!

Nu er det muligt at følge en historik i et tilbud. Vi gemmer med andre ord små ændringer i tilbuddet og viser det, sådan du altid kan følge med i, hvad der er sket – og hvornår. Hvornår er tilbuddet sent, hvornår er beløbet rettet, og på hvilket tidspunkt accepterede eller afviste din kunde tilbuddet. Nu kan du nemt se det. 

Dobbeltbetaling på dine køb eller fakturaer

I ny og næ kan der ske fejl, og enten er du selv kommet til at sende betaling to gange til en leverandør – eller også har du måske oplevet, at en kunde betaler dig dobbelt. Indtil nu har det kunnet fikses ved at slette posteringer og bogføre med kassekladden for at kunne få det bogført; en lidt kringlet affære.

Derfor har vi åbnet for, at du kan registrere betaling på et bilag, der allerede er registreret betalt.

Hjælpetekst til ændring af abonnement

Der er kommet ekstra hjælpetekster til at guide dig, når du redigerer et abonnement. 

Smårettelser til dine fakturaindstillinger 

Fakturaindstillingerne har fået et ansigtsløft, og vi har lavet smårettelser, så det ser lidt bedre ud. Egentlig er det ikke en ændring, du nødvendigvis bemærker, men det kan alligevel gøre din oplevelse en tand bedre. 

Opdatér beholdning på abonnementer

Fremover vil beholdningen på abonnementer, som du sender ud til dine kunder via Dinero, blive opdateret, hvis standardbeholdningen opdateres under fakturaindstillingerne. 

På den måde undgår du bøvlet ved selv at skulle huske at opdatere dine bankoplysninger manuelt, når du har fået ny bank. Fremover skal du alene rette standardbeholdningen. Vi retter selvfølgelig ikke bankoplysningerne, hvis du har valgt anden beholdning end standardbeholdningen. 

Validering af gengangere 

Nu får du vist en advarsel, hvis du forsøger at oprette et produkt eller en kontakt med et eksisterende navn. Funktionen har allerede eksisteret for kontakter længe, men kun når du oprettede direkte i din kontaktbog. Vi har nu udvidet valideringen, så den kommer frem alle steder, hvor du opretter en kontakt. Den hjælper nu også med at overskue, om du er i gang med at oprette et produkt, der er magen til et, du allerede har oprettet. 

Vis også beløbet i original valuta på betalingsbilag

Vi vil gerne gøre det lidt nemmere for dig at forstå dine betalingsbilag, når de bliver bogført i DKK – selvom bilaget står i anden valuta. Derfor viser vi nu den originale valuta på betalingsbilaget.

Momsadvarsel om efterindberetning

I dag viser vi en besked på overblikssiden, hvis du har en periode, hvor der ligger en efterindberetning.

Vi har nu lavet advarslen på momsopgørelsen om, så en evt. advarsel også altid vises her og henviser til den enkelte periode. 

Slet kreditnotaer direkte på købet eller fakturaen

Du kan nu slette kreditnotaer direkte under betalingerne på dit køb eller på en faktura. Hvorfor? Fordi det forståeligt nok er irriterende at ryge ud af dit arbejdsflow, når du finder ud af, at du fejlagtigt har oprettet en faktura. Derfor kan du nu slette den direkte på det bilag, som kreditnotaen tilhører. 

Bliv klar til et nyt år

Når vi skal ind i et år, skal Dinero naturligvis også tjekkes igennem, så vi sørger for, at alt er opdateret efter de nye frister og satser. Vores udvikler har sørget for, at alt er toptunet til det nye år og den nye bogføringslov.

November 2023 

E-faktura

December er over os, og det er tid til at kigge tilbage på november måneds nytilkomne funktioner.

Nu kan du for eksempel vælge IBAN/Swift som betalingsmetode på din e-faktura. 

Hvis du vil have IBAN/Swift på din e-faktura, skal du bare tilføje det under din bankbeholdning – og vupti. Så er det muligt at vælge mellem de forskellige betalingsmuligheder. 

Fremover får du altså vist et felt, hvor det er muligt at ændre betalingsmetoden på e-fakturaen, når du vil sende din e-faktura.


Mobilos 📱

Flere features har ramt mobilerne, og nu kan du også lave kreditnotaer uden om fakturaer; præcis som du kender det på web-appen. 

Og er man svagtseende eller blind, er det nu også blevet nemmere at bruge Dinero.

Alle skal have adgang til nem regnskabsføring, og derfor har vi tunet tilgængeligheden, så det passer bedre til standarderne. 

Sidst, men ikke mindst, kan du nu ikke alene indberette din moms direkte fra mobilen, men også ændre din momsperiode, hvis den af forskellige årsager skal justeres. 

Valutabeløb på kontoudtog 💸

Sælger du i anden valuta end DKK? Så er det her læsning for dig. Vi har nemlig sørget for, at anden valuta kommer med, når du henter dit kontoudtog.

Nye integrationer til dig 🫱🏼‍🫲🏽

Flatpay

Her har du et simpelt kassesystem med fast lav rate på alle kort og 24/7-kundeservice. Med integrationen mellem Flatpay Kassesystem og Dinero sker bogføringen automatisk for alle daglige kasserapporter, så du ikke længere skal bruge tid på manuelle processer. Med integrationen kan du også slå til, at bilag automatisk bliver bogført i Dinero.
Læs mere om Flatpay her.


PARKPARK

Det er slut med løse parkeringsbilag. De bliver nu automatisk registreret som parkeringsudgiftskladder i dit regnskab, så du slipper for løse parkeringsbilag og undgår at glemme bogføringen af en parkering.
Læs mere om PARKPARK her.


Leaf

SMVs digitale forsikringspartner/CFO, der automatisk holder øje med løbende ændringer I virksomheden og siger til, når der er en fordel i at opdatere forsikringer med en bedre dækning eller besparelser.
Læs mere om Leaf her.


SmartBudget

SmartBudget er et hurtigt og nemt budgetværktøj med en enkel mission om at hjælpe SMV’ere med at lave et budget.
Læs mere om SmartBudget her.

Andet 🔧

 • Nordirland er tilføjet som et separat land, når du opretter en kontakt. På den måde registreres det korrekt som et EU-land. 
 • Bruger du integration med MobilePay, så du hurtigt kan modtage penge? Så er det her en herlig nyhed. Nu er det nemlig muligt at modtage betaling på beløb op til 100.000 kroner.

Oktober 2023 

Ansøgning er sendt 📬

Udviklerne har ikke siddet stille (det gør de egentlig aldrig, men i denne tid har vi haft ekstra travlt). Vi har nemlig skulle have styr på de sidste ting, inden vi sendte den endelige ansøgning til Erhvervsstyrelsen. 

Det sidste, du måske har bemærket i dit regnskab, er nye funktioner til kontoplanen. Vi indrømmer blankt, at det ikke er supermeget, det kan bruges til på nuværende tidspunkt – men det er et af de krav, vi skal overholde. Din kontoplan i dit regnskabsprogram skal nemlig fremover kunne sammenlignes med den offentlige kontoplan. 

Derfor er det nu muligt, at:

 • se det offentlige kontonummer på kontoplanen 
 • tilknytte egne konti til offentlige standardkonti under “Redigér konto” eller ved oprettelse. Vi foreslår konti fra samme kontoramme i Dinero, men det er muligt at vælge sin egen fra den offentlige kontoplan. 
 • downloade en CSV-fil med dit regnskab til upload via regnskabsbasis. Funktionen vises kun for selskaber, som skal benytte denne, under saldobalance. Det kræver i øvrigt, at alle dine konti er tilknyttet et offentlig kontonummer. 

Nem betaling, nemmere arbejdsdag 🧚🏻‍♂️

En ny landingsside er landet i din sidemenu inde i dit regnskab. Her kan du få et overblik over de betalingsmuligheder, der kan være med til at gøre din hverdag bare lidt nemmere. 

11.557 brugere er allerede tilkoblet én eller flere betalingsløsninger gennem Dinero, og det er et skridt på vejen til at automatisere dine arbejdsgange i forbindelse med bogføringen. Du ved; det, vi hele tiden arbejder for. 

Derudover har vi lavet et par småjusteringer efter jeres ønsker på henholdsvis Pensopay og Aiia Pay. For Pensopay kan du nu sende fakturaer helt op til 50.000 kroner, imens du venter på godkendelse. Med Aiiapay er det blevet nemmere at følge dine betalinger og opdage eventuelle fejl. 

Det nye Assistentkort på mobilen 📱

Siden vi lancerede det nye assistent kort, som tager højde for, hvordan du tidligere har bogført, er der 46.422 godkendte kort (!!!). Det er meget tid, de pågældende brugere ellers ville bruge på at bogføre udgiften manuelt. Altså er der meget tid, som er sparet, og det gavner alt sammen.

Funktionen er nu også kommet på mobilen, så du nemt kan komme til din Assistent og få klaret de opgaver, som Assistenten har klar. Du finder Assistenten i din Dinero-app på overblikket, så snart du tilgår appen.

September 2023 

Nyt Assistent-kort 🪄

I ret mange år efterhånden har I brugere ønsket, at de udgifter, der går igen i banken måned efter måned, kunne bogføres smartere.

Og jeres bønner hørt! 🥳

Nu hjælper Assistenten ikke kun med bogføringsforslag; den HUSKER også de udgifter, der ruller ind igen og igen. Det vil sige, at du nu kan bogføre tidligere bogførte udgifter med et enkelt klik på ✅’et ude til højre i Assistent-kortet. 

#nemt

Ny bogføringslov

De her måneder står i den nye bogføringslovs tegn – det kan vi ikke komme udenom. Vi bruger mange udviklertimer på at blive klar til at efterleve alle krav. Det nyeste, udviklerne har haft gang i, er en ny kontoplan samt rydning af regnskabsår.

Ny konti i kontoplanen 

De nye regler betyder, at der er kommet nye konti i din kontoplan, så vi sikrer os, at du lever op til de nye regler. Det skal nemlig på sigt være muligt at hive et regnskab svarerende til standardkontoplanen ud. 

Vi har samtidig sørget for at skjule de gamle konti, som man ikke længere må bruge. For eksempel er kontoen el, vand og varme blevet delt op i tre separate konti, der da med den nye bogføringslov er stillet krav til netop dét. 

Ryd regnskabsår

Det er ikke længere muligt at slette sit regnskabsår fuldstændigt – i stedet kan du “rydde” det, hvilket vil sige, at alle registreringer modposteres, og det oprindeligt bogførte stadig kan findes i papirkurven. 

Nyt i mobilappen

VI har fået en widget på mobilen!

Det betyder, at du får vist ting, du kan tage fat på via en personlig assistent på forsiden af din telefon. Assistenten viser dig det, du kan klare med et enkelt klik. 

Andet 🔧

 • Vi har en del brugere af posteringslisten, og flere er trætte af, at man åbner et bilag i samme fane, når man trykker på bilagslinket i listen over posteringer. Trykkede man på et bilagsnummer, blev bilaget åbnet i samme fane, hvilket gjorde, at man mistede sin søgning, hver gang man åbnede et bilag. Derfor åbnes det nu i en nye fane. 
 • Vi har haft et større projekt i gang, som kiggede på vores skabeloner. De har fået skrevet ny kode, hvilket gør, at de er blevet lidt bedre, lidt hurtigere og lidt pænere. 

August 2023 

Breaking news: Lønsumsafgift i Dinero 🙏🏻

Vi er stolt af alt det arbejde vi laver, meeeeen denne nyhed er vi nok lidt ekstra stolte af!

Som det første regnskabsprogram i Danmark tilbyder vi automatisk beregning af lønsumsafgift metode 4. Man betaler lønsumsafgift, hvis man sælger ydelser, der er fritaget for moms.

Det betyder, at dig, der er læge, fysioterapeut, kiropraktor, anden type behandler eller taxavognmand og betaler lønsumsafgift for første gang kan lave dit regnskab 100% selv.

I første omgang tilbyder vi hjælp til dem, der alene sælger momsfritagede ydelser.

Følgende kriterier gælder: 

 • Du skal have en enkeltmandsvirksomhed 🙎🏻‍♂️
 • Du må ikke have nogen ansatte ❌
 • Du må kun have momsfritagede ydelser (Ingen momspligtige aktiviteter) 👩🏻‍⚖️

Opsætningen i Dinero er næsten, som du kender den fra moms – der er et lønsumsafgift modul, hvor du kan følge beregningen af den afgift, du skal betale for året. 

Det betyder et farvel til en masse store revisorregninger. 🥳

Modtagelse af e-fakturaer 📑
Samtidigt kan alle Dinero Pro-brugere nu gå ind i Bilagsarkivet og tilmelde sig modtagelse af e-fakturaer. De vil så blive registeret i NemHandelsregisteret og vil kunne modtage e-fakturaer, e-rykkere og e-kreditnotaer. Dokumenterne lander i bilagsarkivet, og vi sender brugeren en mail, hver gang der kommer et nyt dokument. Brugeren skal herefter selv bogføre og evt. betale.

Pensopay på mobilen 💸📲

Sidste måned udgav vi også en ny, fed betalingsløsning gennem det Visma-ejede Pensopay. Løsningen skal gøre det nemmere for dine kunder at betale dine fakturaer via kort, Apple Pay og Google Pay, og allerede nu kan du også skrive sig op til Pensopay på farten direkte i Dineros mobilapp.

Sletning via appen 📱
Det er så rart, at man kan bruge ventetiden på at få klaret sit regnskab. Derfor har vi lyttet til jeres bønner, og nu kan du også slette allerede bogførte fakturaer, rykkere og kreditnotaer, hvis det gik lidt for hurtigt på farten. 

Andet 🔧

 • Bag kulissen sidder vores seje udviklere og omskriver koden, så det i fremtiden bliver en mere lækker oplevelse at klikke sig rundt i Dinero. Det er lidt teknisk, men vi synes alligevel, det er værd at nævne, at der bliver brugt tid på en masse, som gør helhedsoplevelsen federe, men som du nødvendigvis ikke kan se. 
 • Nu kan du også skifte mellem forskellige fakturaskabeloner på mobilen, hvis du bruger mere end én.

Juli 2023

Vi åbnede for Pensopay 🤝💸

I samarbejde med Pensopay tilbyder vi nu, at dine kunder kan betale dine fakturaer med kreditkort. Det betyder, at du har en endnu større chance for at modtage dine penge til tiden. Dejligt, ikke?! 

Dine kunder kan både bruge almindelige betalingskort som Visa, Mastercard og Visa Electron, men får også mulighed for at betale med Google Pay og Apple Pay. Kortbetaling er både tilgængeligt for dig, der har Dinero Pro og dig, der bruger Dinero Starter.

SAF-T eksport 🎊

Det kan lyde meget kedeligt, og det er det nok også for de fleste. SAF-T er en fil, der i fremtiden vil gøre det meget nemmere for dig at udveksle regnskabsdata med fx myndighederne jf. den nye bogføringslov. Lige nu kan du finde SAF-T filen under dine firmaoplysninger, men på sigt vil filen indeholde bogføringsinformationer baseret på posteringerne i dit regnskab. 

Andet 🤖

“Dinerobotten”, vores chatbot, kan nu bedre skelne mellem, om spørgsmålet kommer fra en enkeltmandsvirksomhed eller et selskab. Derudover er dens “motor” blevet opgraderet, hvilket gerne skulle give bedre og hurtigere svar. Prøv dig frem. 🥁

Juni 2023

Kreditnota på mobilen 

Det skal være nemmere at lave regnskab på farten, og I er flere, der har efterspurgt at kunne oprette en kreditnota direkte på mobilen… NU er jeres bønner blevet hørt, og vores mobildrenge har tryllet for at få kreditnota-trylleri på mobilen. 

Det betyder, at du nu kan se de kreditnotaer, du har oprettet, samt oprette dem som kladder, sende dem direkte fra telefonen til din kunde – og kopiere eller slette dem.

Herligt, ikke?

Nu kan du spotte fejlen

Sommetider oplever vi, at der sker fejl ved import af produkter. Det er nemt at importere flere produkter, men hvis en fejl opstår, kan det være svært at tyde, hvilket produkt eller hvilken detalje, der trigger fejlbeskeden.

Det skal vi være tydeligere på. Derfor fortæller vi nu, hvad fejlen er – og hvilken linje i din CSV-fil, der fejler.

Lidt af det andet   

 • Hele appen har gennemgået en design-overhaling i forhold til fonte og farver – og der kommer flere justeringer det næste stykke tid. Idéen er at have færre farver og fonte i appen for at give et renere look.🧚🏼‍♂️

Maj 2023

Dinerobot 🤖

Vi suser med på AI-bølgerne og har sluppet vores egen GPT-4 Dinerobot løs i BETA. Chatbotten kan svare på spørgsmål, som du måske tidligere ville have stillet supporten. Den skal ikke ses som en erstatning for vores support, men snarere som et supplement, der kan give dig svar på nogle af de mest simple spørgsmål til bogføring.

Vi sørger hele tiden for at forbedre den, gøre den skarpere og give den mere viden, så du kan få hjælp til dine regnskabsspørgsmål. Robotten er bygget på Dinero-guides og artikler, vi selv har skrevet, men den kan endnu ikke hjælpe med spørgsmål i relation til dit konkrete regnskab. 

Posteringslisten 📑

Hvem er det egentlig, der har bogført det her? Hvilken dato bogførte jeg det nu lige? Det er nu spørgsmål, du kan få svar på i din posteringsliste. I forbindelse med den nye bogføringslov er det et krav, at man kan se, hvem der har bogført de forskellige posteringer, så man ved, om det er bogført automatisk eller manuelt. Det gør det ikke til en mindre fed feature for dig. Heldigvis. 

Oooog! Nu kan du også finde oprettelsesdatoen for en bogføring – en forespørgsel, vi ofte har fået fra jer brugere. 👇

April 2023

Assistenten 🤖

Kæmpe optursmåned i Dinero – vi har nemlig lanceret et af de assistentkort, som vi har arbejdet længe på. Det nye bogføringskort (læs: bogføring med kun ét klik) er et af de kort, der har fået rigtig meget opmærksomhed af vores AI-team.

Bag kortet har de kodet en model, der på baggrund af dine transaktioner samt dine og andre brugeres tidligere bogføringer laver et kort som gætter på udgifter i banken og kommer med et forslag til, hvordan det skal bogføres.

Du skal ikke trættes med modeller eller andet EDB-snak, men du skal vide, at din bogføring lige pludselig er blevet meget nemmere end nogensinde før. Få tilknyttet din bank til Dinero og hop ind i Assistenten og prøv det af før din nabo!

Fil-match i Assistenten
Du læste rigtigt. Vi gør, hvad vi kan for at gøre bogføringen nemmere inde i Assistenten. Derfor laver vi nu også fil-match. Hvis du tilføjer et bilag til et købsbilag, kommer der nu vores bedste fil-match fra bilagsarkivet, så du ikke skal lede i alle dine kvitteringer. 

Du kan se Assistentens bedste fil-match, hvis vi har fundet en fil i bilagsarkivet, som matcher købsbilaget på leverandør, bilagsdato og beløb.

Dinerobotten🤖⚡️

“Bip bop… Sig hej til Dinerobotten 👋
Sådan lød det, da vi midt på måneden bød velkommen til en ny i Dinero-flokken; nemlig Dinerobotten.

Chatbotten, som er bygget oven på GPT 4, skal hjælpe med at svare på regnskabsspørgsmål ud fra alle de artikler og den viden, vi har i vores supportunivers. Selvom det er en fed ny verden at træde ind i, så kan den endnu ikke svare på spørgsmål relateret til dit konkrete regnskab. Intet erstatter nemlig helt vores menneske-supportere, der fortsat sidder ved tasterne – men det bliver fedt at lege videre med, hvad teknologien kan gøre for os ⚡️💪🏼

Vi gør klar til ny bogføringslov – ingen sletning af bilag🗑

Vi vil ikke kede jer med alt for mange regler om den nye bogføringslov, men vi kan sige så meget, at du – ligesom med fakturaer – ikke må slette de bilag, du har haft tilføjet til sine bilag.

Derfor er det nu rykket over i papirkurven, så det altid er muligt at finde bilaget igen, hvis du har haft slettet en kvittering, som du har tilføjet til din bogføring. 

Inkasso Mægleren x Visma Dinero 🫱🏼‍🫲🏽

April blev også måneden, hvor vi fik en ny integration til inkassosager. Sig hej til Inkasso Mægleren, der i fremtiden også kan give en mere behagelig inkassoprocess.

Inkasso Mægleren har mange års erfaring med inddrivelse af penge indenfor B2B. 

Med Inkasso Mæglerens integration til Dinero er det nemt at få overblikket over ubetalte fakturaer og sende sagen til Inkasso Mægleren.

Under integrationer i dit regnskab kan du se Inkasso Mæglerne og mange andre integrationer, der kan gøre din hverdag nemmere. 

Marts 2023

Restbeløb 💲

Betaler din kunde over flere omgange, og vil du gerne sende en faktura eller mail, hvor restbeløbet fremgår? Så er i dag din lucky day – nu er det nemlig muligt at se restbeløbet øverst i linket på fakturaen, og faktisk skriver vi også i påmindelsesmailen, hvad de mangler at betale.


Det gør det nemmere, at du hverken selv skal huske at få rettet beløbet til restbeløbet – og det gør det også mere tydeligt for din kunde, at det kun er restbeløbet, du sender påmindelsen. 

Det er en detalje – men selv små ting tæller.

Mobil indsigter 📊

Vi har rettet lidt i dine indsigter på baggrund af alt den feedback, vi har modtaget fra vores brugeres testeri. Blandt andet er det blevet muligt at dele sin indtægtsgraf gennem flere aps, så venner, familie og kunder kan se dine sejre. Derudover har vi haft gang i støvkosten og rettet i design og småting, så systemet fremstår mere skarpt.

Assistenten er ude af BETA 🤖🙌

Assistenten er nu ude af BETA, og det er en kæmpe milepæl for os endelig at kunne fjerne det lille BETA-mærkat. Vi er super tilfredse med, hvad Assistenten kan – og vi mener, at den er med til at gøre livet for mange af jer selvstændige både nemmere og hurtigere. Ret heldigt, når vores mission jo er at fjerne unødig støj og bøvl og hjælpe dig med kun at huske på de opgaver, der er vigtige for dit regnskab.

Du skal nemmere kunne inddrive dine penge fra dine kunder, og bogføringen af dine udgifter skal i fremtiden ske med et klik. Mere om det senere!

Andre nyheder 🔧

 • Tidligere kunne brugernes kunder ikke betale med MobilePay, hvis fakturaen indeholdt linjer, hvor antal var 0 eller mindre. Nu har MobilePay ændret lidt på deres restriktioner, så det ikke længere er en begrænsning.
 • I Assistenten; hvis vi har fundet en fil, som matcher posteringen med stor sikkerhed, så viser vi filen på posteringen til at starte med. Hvis det så er forkert, så kan du som bruger fjerne bilaget og vælge et nyt fra bilagsarkivet.

Februar 2023

Assistenten 🤖

Assistenten blomstrer langsomt endnu mere op, som fornemmer den forårets komme. Det er er en konstant proces, som du langsomt vil mærke fordelene ved. Nu er der for eksempel et helt nyt assistentkort, der er på udkig efter, om der er bogførte bilag, som du mangler at tilknytte en kvittering eller faktura. På den måde kan du nemt og hurtigt få et overblik over mangler. 

Kortet havner i Assistenten, hvis du har godkendt et købsbilag uden at have vedhæftet en fil. Med kortet kan du vælge en fil direkte fra bilagsarkivet og godkende kortet derefter. Det er bare fedt!

Mobilland 📲

Som altid gør vi, hvad vi kan, for at optimere dine forhold på mobilos – uanet om du render rundt med en Android- eller iOS-enhed. Det skal være nemt at lave regnskabet på farten, og i denne måned byder opdateringerne på:

 • To nye kort til Assistenten; nemlig Forbind til bank og Genforbind til bank
 • MitID-validering (find det under Indstillinger).
 • Muligheden for at dele din resultatgraf fra mobilappens Indsigter med dine venner eller kolleger. 
 • Mulighed for at gemme en faktura som kladde på telefonen. På den måde mister du ikke dit arbejde, hvis du bliver afbrudt midt i dit arbejde på farten.

Andre nyheder 🔧

 • Bag kulisserne har vi sørget for, at den generelle brugeroplevelse i mobilappen er hurtigere og bedre. 
 • Vi har rettet en fejl, hvor filer, der blev uploadet, ikke kunne vise billeder. 
 • Fejlbeskeder har fået en overhaling, så at du har bedre mulighed for at forstå, hvad der gør, at fejlen opstår, mens du bogfører.

Januar 2023

Validering med MitID 🤖

Safety first! Det er endelig blevet muligt at validere din virksomhed i Dinero med MitID, hvilket skaber endnu mere sikkerhed for dig, din virksomhed – og alle andre virksomheder i det ganske land. 

Vi vil gerne værne dig og dine kunder mod bedrageri, og MitID-valideringen gør det sværere at svindle med fakturaer, ligesom MitID-valideringen bliver essentiel for afsendelse af online fakturaer i fremtiden.

For at verificere dig skal du bare gå ind under Firmaoplysninger allerøverst i dit regnskab – og vælge at validere din virksomhed med MitID. 

Dinero løn 

Har du én ansat i din virksomhed, er det her relevant for dig 👇

Vi har optimeret designet i Dinero Løn, så det er federe at se på og bruge – og så fejl nemmere undgås.

Derudover har vi som altid lavet en masse smårettelser.

December 2022

En lille julehilsen fra Assistenten i Dinero 🤖

Vi har det seneste stykke tid nusset og plejet vores kære Assistent, så vi er helt klar til det nye år.

Det er der kommet de her fede ændringer ud af:

Vi tager nu højde for regnskabsår, så Assistenten ikke længere foreslår at bogføre noget i ikke-eksisterende, lukkede eller slettede regnskabsår.

Vi har også løst lidt fejl på den røde notifikation, så vi tæller korrekt på antal opgaver og kun viser notifikationen, når der rent faktisk er opgaver at løse 😉

Vi sørger desuden for at lukke Assistent-opgaver på transaktioner, der allerede har matches i bankafstemningen. På den måde render vi ikke ind i dobbelte bogføringer.

Registrering af betaling af fakturaer kommer nu også hurtigere ind i Assistenten, så du ikke behøver at genindlæse siden, inden den kommer frem. 

Til næste år kaster vi os over et nyt og spændende bogføringskort, hvor vi forsøger at foreslå et tag og et scenarie på baggrund af en banktransaktion.

Mobilland 📲

Slut med ønsker til den gamle julemand – vores Android-udvikler har fikset, at du kan forbinde til din bank via mobil-appen.

Derudover vil vores mobil-app nu understøtte flere linjer i kommentarfeltet ved fakturaoprettelse. Assistenten vil nu også vises på iPad, hvis du bruger Dinero-appen.

Derudover har de rettet en masse småfejl, som gør det mere lækkert og hurtigt at benytte mobil-appen. På den måde kan du bogføre og sende fakturaer på farten nemt og hurtigt.

Andre nyheder 🔧

 • Du kan nu nemmere printe din kundesaldoliste og leverandørliste. 
 • Det er blevet muligt at eksportere dine kontakter, så du kan hente alle dine kunder ud på samme tid.
 • Vores API-partnere gør, at der bliver lavet integrationer til Dinero, som kan automatisere og gøre dine processer i Dinero nemmere. Det er nu blevet opdateret i vores ende, så det spiller bedre.

November 2022

Indsigter er endelig kommet til Mobilen 📲

Julen kom tidligt i år, og vores kære mobildrenge leverede den første adventsgave. Vores mål er, at du som bruger får brugbar indsigt i dit firmas økonomi – og hjælp til at træffe beslutninger på baggrund af vores analyse af dine regnskabstal. 


I første omgang kan du se indsigter i din graf for resultat plus et indblik i fordelingen af udgifter i valgte perioder. Det næste stykke tid arbejder vi med flere indsigter vedr. kontakter, produkter, likviditet. Desuden pønser vi på et nyt koncept, som vi kalder “målsætninger”.

Slut med grimme mails sendt via Dinero  📨

Fremover ser dine mails mere professionelle ud, når du sender via os. Vores frontend-udvikler har nemlig taget fat i en opgave, som vi længe har villet i gang med. Der er blevet rettet i layoutet på de mails, du sender ud fra Dinero – for eksempel i forbindelse med fakturaer, kreditnotaer, påmindelser m.m. Det betyder, at det nu ser markant mere lækkert ud, når din kunde modtager en faktura fra dig på sin mail. 

Få en endnu bedre start med Dinero 🏁

Al den feedback, som vi modtager fra vores brugere, er med til at gøre, at vi kan forbedre oplevelsen for alle. Derfor har vi oprettet et nyt flow til dig, der er helt ny i Dinero. Det nye flow byder på en rundvisning, hvor man lærer at bruge de vigtigste funktioner i Dinero. Vi håber, at det gør det hurtigere og nemmere at komme i gang med Dinero.

Andre nyheder 🔧

 • Snart mulighed for at validere sit firma med MitID, som skaber større sikkerhed i Dinero. 
 • Vi sender nu din log-ind-mail til vores supportere, når du kontakter dem i chatten. På den måde får du hurtigere hjælp.
 • Der er rettet i NemBankoverførsel, så du nemmere kan se, hvis der er fejl i bankfelterne.

Oktober 2022

Endnu nemmere betaling med Aiia Pay 

Aiia Pay har været sat i søen et lille stykke tid nu. Vi har løbende lyttet til alle jer, der tester, og rettet til ud fra de input. MEN! Nu har vi så også taget hul på de større ændringsforslag, og vores AI-helte har faktisk allerede sørget for, at vi scanner bankfelter og indbetalingskort.

Det betyder, at du sparer tid på alt det kedelige, fordi vi udfylder “kontonr”, “reg nr.”, “kreditor-ID” og “betalings-ref” helt automatisk.

Herudover har de fixet et par skønhedsfejl i bl.a. flowet og indbetalingsteksten. 

E-faktura  

En anden funktion har også set dagens lys. Nu kan du også sende E-faktura gennem et CVR-nummer (læs: det er ikke længere kun muligt via EAN). Derudover gemmes nye oplysninger automatisk, så du slipper for dobbeltarbejde. Alt sammen detaljer, som gør arbejdsgangen til en bedre oplevelse for dig og din kunde.


Andre nyheder 🔧

Det er nu muligt at ændre beholdning på en rykker, hvis du sender rykkeren efter at have lukket eller tilknyttet ny bank.

September 2022

Nulfaktura 0️⃣

SÅ kan du lave en faktura med en total på 0 kroner i Dinero. Hvornår skal jeg nogensinde bruge det, tænker du måske. Svaret er: Meget sjældent. Men det løser problemer for de virksomheder, som har kunder, der benytter gavekort og derfor samlet går i nul. Eller hvis en virksomhed af den ene eller anden årsag har givet 100 procent rabat. Så betragt det som en gave fra os til dig. 

Moms har fået nyt design

Vores største ønske er altid at gøre det nemmest muligt for dig som bruger at arbejde i Dinero. Derfor sørger vi for, at ændringer hos fx Skattestyrelsen tilsvarende skal ændres i Dinero.

Skattestyrelsen har ændret design på momsopgørelsen og rykket rundt på rubrikkerne, sådan at linjerne er opdelt i (1) Handel i Danmark, (2) Handel i udlandet og (3) Energiafgifter.

Derfor har vi tilsvarende ændret vores momsrapport-design. 

Mobilland 📲

Vores mobiludvikler har haft hurtigskoene på – og endnu flere herligheder er klar.

 • Nu kan du oprette en faktura på 0 kroner – fx smart ved indløsning af gavekort
 • Du kan også søge via telefonnummer og CVR-nummer i kontaktlisten
 • Eller udfylde referencefeltet ved EAN-udsendelse automatisk ud fra kontaktens att.-felt
 • Opleve en forbedret momsopgørelse, hvis du ikke er forbundet med Skattestyrelsen
 • Se en federe designoplevelse i dark mode
 • Lægge mærke til den helt opdaterede “+”-knap (the magic button; aka din genvej til det meste)

Andre nyheder 🔧

 • Kassekladden viser nu saldo på konti. 
 • Assistenten bliver klogere og klogere, hvilket betyder, at endnu flere får glæde af gode forslag og nemmere bogføring. 

August 2022

Bankafstemning 🏦

Sommerferien er officielt ovre, og der er fuld fart på udviklingen. Bankafstemningen er blevet optimeret, så den nu er hurtigere til at matche de bilag, som er bogført. Du vil opleve, at bankafstemningen arbejder næsten ligeså hurtigt, som du selv gør.

Nemmere at sende til inkasso 👨🏻‍✈️

Alle har ret til at få penge for udført arbejde, og vi håber selvsagt, at du undgår at komme så langt, at nogen skal sendes til inkasso. Skulle det alligevel være tilfældet, byder der nu på mere simple trin, så vi sikrer, at du får al information med, når du skal sende en kunde til inkasso. 

Af med hatten – der er nyt i appen 🎩

Vores udviklere jerner lige nu afsted for at forbedre fakturaoplevelsen. Denne gang har de tilføjet udregning for rabat og rettet en række mindre fejl og nedbrud. Det er blevet nemmere at se varelinje, og nu vises kommentarer i oversigten.

Og vil du gerne ændre rækkefølgen for fakturalinjerne i los mobilos, kan du gøre det  nemt ved drag & drop (altså ved at trække og slippe). Hop ind i appen og oplev alle de nye lækre ting.

Juli 2022

Inkassosag efter første rykker 💸

Bøvler du med at få dine penge i hus? Nu kan du alle allerede efter første rykker oprette en inkassosag i Dinero, så forsøget på at få dine længe ventede penge retur kan starte tidligere. I Dinero har det først været muligt at oprette en inkassosag efter 2. rykker – meeen, det hører fortiden til!

Vi sørger selvfølgelig stadigvæk for, at du overholder alle love og regler for at sende en rykker. Derfor kan du også kun sende en rykker, hvis der er sendt en rykkervarsel med i fakturaen – ligesom du først kan sende kunden til inkasso ti dage efter afsendelsen af 1. rykker. 

Fakturaflow til mobil-appen 📲

Der er blevet lagt rigtig mange tanker, utallige test og kræfter i at lave et fakturaflow, som gør det hurtigere og nemmere at oprette en faktura på farten. Det er en kæmpe stor ændring i måden, som man laver en faktura i mobil-appen – og som med så mange andre store ændringer, kræver det naturligt også tilvænning.

Flowet er blevet mobilvenligt, hvilket betyder, at du kommer igennem flere små trin og ender med den færdige faktura. Det er baseret på tilbagemeldinger fra vores mange testere, og vi tilpasser selvfølgelig løbende, som flere idéer og tilbagemeldinger kommer ind. 

Andre nyheder 🔧

 • Vi har opdateret vores design flere steder i appen, når du skal vælge dato. Du slipper for gamle datovælgere, der ikke slår igennem. På den måde kan du arbejde endnu hurtigere, når du bogfører. 
 • Assistenten, din nye regnskabshjælper, er blevet endnu bedre til at give dig forslag til bogføringer fra din bank. Den bliver konstant klogere. 
 • Team Jumbo-Visma vandt Tour De France – tak for besøget, Vingegaard 🫶

Juni 2022

Skattetesten – Skal du rette din skat for tidligere år? 💸

Nu kan du finde svaret ret hurtigt. Vores nye skattetest giver dig nemlig mulighed for at teste, om du har fået indberettet alle dine tidligere skattetal korrekt. Vi synes, at det er en kæmpe skam, at flere virksomheder hvert år ender med store bøder for forkerte indberetninger på oplysningsskemaet.

Skattetesten er et nemt og simpelt værktøj, hvor vi ud fra dine indtastninger til nogle spørgsmål beregner, om du har fået indberettet det korrekte, for lidt eller for meget til Skattefar.

Den nye test virker i første omgang for personligt ejede virksomheder (dog ikke I/S), der endnu ikke har fået hjælp af Dineros værktøj, Skatteopgørelsen. Har du købt Skatteopgørelsen, får du altså vist Skattetesten for de år, hvor du ikke har købt Skatteopgørelsen. 

Har du betalt for meget eller for lidt, kan du bruge Skatteopgørelsen, vores avancerede beregner, til at få beregnet og serveret de helt korrekte tal (og blive guidet til, præcist hvor de skal sættes ind i oplysningsskemaet.)

Zoom-funktionen – nu liiidt mere brugervenlig 🔎

Vi lancerede første gang vores Zoom-funktion for et halvt år siden – og vi erkender, at vi ikke ramte den lige i rø*en. Derfor har vi rettet zoom-funktionen i Assistenten, Bilagsarkiv, Kassekladde, Bilagsoversigt og i dit købsbilag. Her vises zoom-muligheden, som du kender den fra før; dog er zoom-boksen lavet lidt større og gjort firkantet, ligesom zoom-styrken er reduceret lidt.
Købsbilag:

Zoom fungerer nu på den måde, at der vil fremgå “+” og “%”-knapper i handlingsbaren, når man fører musen hen over et bilag. Det betyder, at du kan zoome ind og ud på bilaget. Derudover kan du trække det zoomede bilag rundt, så du kan bogføre, samtidig med at du kan se tallene. 

Flere e-mails på kontakter 👨‍👩‍👧

Vi lever i 2022, og selvfølgelig skal det være muligt at tilføje flere mails til en kontakt. Derfor er det nu muligt for dig at have flere mails tilknyttet en kontakt. Det betyder, at du ikke behøver komme skrive en alternativ mail i CC-feltet eller indtaste den manuelt, hver gang du sender en faktura. 

Andre nyheder 🔧

 • Det har tidligere kun været muligt at sende en faktura på SMS – men nu kan du også sende en ordrebekræftelse på SMS. Det kan forhåbentlig gøre det nemmere for dig og dine kunder at lave en handel.
 • Det er nu ikke længere muligt at oprette en konto, som har samme kontonavn som en eksisterende konto. Det gør dit regnskab mere overskueligt og trygt, da du ikke risikerer at bogføre på forskellige konti.

Maj 2022

Har din kunde set din faktura? 📈

Der var engang… Ej, spøg til side. Men! Tidligere var det kun muligt at tracke, om din kunde havde set sin faktura, hvis du havde sendt fakturaen på mail. Nu kan du også se det, hvis kunden har printet eller downloadet fakturaen. Det betyder, at du endnu hurtigere ved, om kunden har modtaget din faktura. 

Nyt fakturaflow til mobil-appen 📲

Det superseje mobilteam er på trapperne med et fedt fakturaflow, som gør det meget nemmere for dig at sende en faktura fra telefonen. Det er både blevet mere brugervenligt – og mere telefonvenligt. Nu bliver det nemlig mere intuitivt at lave en faktura på farten, så du får mere tid til at tænke på din virksomhed frem for at bakse med administration.

Andre nyheder 🔧

 • Ændringer til bankoverførsel gør nu den det nu endnu nemmere for alle brugere at gøre – også for dem, hvis bank har opsat regler, der kan blokere. 
 • Vores værktøj, Skatteopgørelsen, fik en opfriskning for et par måneder siden og husker nu de opgaver, du har klaret, hvis der er fundet fejl i regnskabet. 
 • Nu kan du give supporten adgang til dit regnskab direkte fra din telefon.

April 2022

AiiaPay 📑

Vi har udvidet vores samarbejde med Aiia, som er dem der allerede leverer data til din bankafstemning i Dinero. Det betyder, at det er endnu lettere for dine kunder at betale dine fakturaer, ligesom du får mulighed for at sætte regninger til betaling inde fra Dinero. 

Gør det nemmere for dine kunder 

Vil du have dine penge hurtigt og sikkert i kassen, er det smart at gøre det nemt for dine kunder at betale – og det sikrer den nye funktion i højere grad.

Med AiiaPay kan dine kunder nemlig trykke “Betal med Nem Bankoverførsel” direkte fra fakturaen. Herefter viderestilles de til Aiia, hvor de kan betale med NemID eller Mit ID – alt sammen direkte fra telefonen, så de klare det, så snart de åbner fakturaen på mail eller SMS. 

Betal dine regninger fra Dinero 

Når du fremover bogfører et kreditkøb i Dinero (dog kun fra danske leverandører), får du mulighed for at sætte regningen til betaling med det samme. 

Du uploader et bilag, vi scanner det, udfylder alle oplysninger og foreslår, hvordan det bør bogføres. Til sidst kan du også sætte regningen til betaling i din netbank, uden at du skal logge ind i netbanken før eller efter bogføring.

Når du klikker på “Godkend og betal”, bogføres bilaget i Dinero, og du viderestilles til Aiia, hvor beløb og øvrige oplysninger er taget fra. 

Assistenten  🧑🏼‍⚕

Med visionen om at gøre regnskab endnu nemmere og mere tidsbesparende fortsætter vi i hastige skridt med at give assistenten hjernekapacitet. Slip for at bruge tid på bogføring af dine private hævninger, b-skat og renteudgifter manuelt – Assistenten kommer dig til undsætning. 

Nu kan du nemlig se frem til en masse lækre skabelonforslag i Assistenten. Kortene kender du måske i forvejen – det er dem, som kan bruges til at bogføre ved et simpelt tryk på den grønne knap. 

Det nye er, at de i stedet kommer fra AI-afdelingens nye Machine Learning-model, så du fremover vil opleve, at bogføring af renter, privathævninger og B-skat klares af Assistenten. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på den lille grønne knap og se det blive bogført.

Marts 2022

Skatteopgørelsen 📑

Vi har givet Skatteopgørelsen en kæmpe overhaling, der gør det nemmere og endnu hurtigere at indberette dit skattemæssige resultat, såfremt du er ejer af en personligt ejet virksomhed. 

Skatteopgørelsen er en billig løsning og et godt alternativ til din revisor. Med Skatteopgørelsen får du det skattemæssige resultat med det samme, og du skal blot sørger for at kopiere tallene ind på skat.dk. 

Chat på Android 📱

Det er nu blevet muligt at chatte med os fra mobil-appen på din Android-telefon. Hver dag fra kl. 8-23 vil det være muligt at skrive til chat-supporten, hvis du støder ind i problemer. 

Februar 2022

Logbuy BtB 💰

En verden fuld af BtB-rabatter til dig og din virksomhed, så I kan få de bedste rabatter hurtigst muligt.

Vi har udvidet samarbejdet med LogBuy, så der nu er endnu flere fordele til dig og din virksomhed. På den måde kan du spare besværet med selv at skulle finde gode rabatter, da du får dem serveret direkte i portalen. 

Du får blandt andet rabatter på dine transportudgifter, fx benzin, fremtidige forretningsrejser og meget mere. 

Bankafstemning matches 💡

Bankafstemningen har fået endnu mere hjernekapacitet.

Vores kære udviklere har sørget for, at den nu kan matche endnu bedre, og det nu er endnu nemmere at bankafstemme løbende, som du bogfører. Du vil opleve, at der er endnu skarpere forslag til det bogførte bilag og transaktionen i banken. 

Andre ting 🔧

Assistenten på mobil-appen understøtter nu registrering af betaling af kreditnotaer – både ind- og udgående. Det er faktisk første gang, kreditnotaer på nogen måde har være understøttet i mobil-appen.

Januar 2022

Assistenten til mobil-appen🧑🏼‍⚕

Din yndlings mobil-app understøtter nu også enkelte dele af Assistenten, som du kender det fra computeren.

Du vil gennem Assistenten i mobil-appen kunne sende påmindelser og rykkere til dine kunder. Inden længe vil du også kunne bogføre renteudgifter, b-skat, private hævninger og registrere betalinger på dine salgsfakturaer.

Med Assistenten på mobilen kan du lave større dele af dit regnskab, mens du er på farten, uden at det tager mere tid eller bliver mere kompliceret. Assistenten hjælper dig med at holde dit regnskab opdateret løbende.

Vibrant 📱💳

Med Vibrants betalingsapp kan du modtage betalingskort i din virksomhed gennem din Android-telefon. Det er ikke muligt at modtage betalingskort via iOS – og det vides endnu ikke, hvornår det bliver muligt. 

Og med Vibrants integration til Dinero kan du bruge mere tid på det, du elsker, og mindre tid på regnskab.

Kort sagt kan du bruge din Android-telefon som betalingsterminal, hvor det samtidig bogføres automatisk i Dinero.

Andre ting 🔧

 • Det er blevet endnu nemmere at se, hvor indbetalinger fra MobilePay kommer fra.

December 2021

Assistenten (beta) 🧑🏼‍⚕

I december har vi fortsat haft stort fokus på din nye Assistent.

Du kan nu sende påmindelser og rykkere for dine salgsfakturaer, forbinde Dinero med din bank, bogføre renteudgifter, b-skat og private hævninger. Derudover kan du også registrere betalinger på fakturaer.

Vi er selvfølgelig først lige startet op, og vi har rigtig mange idéer til Assistentens fremtid.

Send SMS med mobil-appen 📱

Ligesom vi i sidste måned gjorde det muligt for dig at sende dine salgsfakturaer til dine kunder i en SMS på din computer, har vi nu fået den samme funktion i vores mobil-app.

Når du har fundet din faktura i mobil-appen og trykker “mail”, kan du nu også vælge “Send som SMS”. Så sender vi fakturaen til kundens telefon, samtidig med vi sender en e-mail afsted.

SMS-funktionen er allerede brugt af mange brugere. 98% af de afsendte SMS’er bliver åbnet, og ud af dem bliver 90% åbnet indenfor tre minutter. På den måde hjælper det dig til at få dine penge hurtigere hjem i kassen.

Andre ting 🔧

 • Du kan nu også se banktransaktionen i Assistenten
 • Opdaterede fejlbeskeder i Assistenten
 • En mere stabil mobil-app

November 2021

November måned er en exceptionel god måned hos os i Dinero – og dig! Vi har lanceret flere længe ventede funktioner 

Assistenten (beta) 🧑🏼‍⚕️

I Dinero har vi altid fokus på de smarte løsninger og høje ambitioner. Vi har forsøgt at gentænke os selv og alle andre – endnu en gang.

Vi har udviklet din nye bedste regnskabs-ven, Assistenten. Den er sat i verden for at gøre dit liv lettere og mere effektivt og dermed reducere mængden af tid, du bruger på dit regnskab – uanset om du foretrækker at bruge computer eller smartphone.

Assistenten er et opgavecenter, hvor du finder alle de opgaver, som ikke er løst i dit regnskab. Tidligere skulle du selv finde ud af, hvad du manglede at gøre, men Assistenten er proaktiv og fortæller dig, hvad der skal ske. Og så får du altid mulighed for at udføre en konkret handling.

Du kan selv prøve Assistenten her og læse et udførligt blogindlæg om her.

Købsbilag på mobil 📱

Nu kan du bogføre dine købsbilag direkte på telefonen. Det er noget vi har stilet efter længe og endelig kan vi tage endnu et skridt mod nemmere regnskabsføring.

Du kan nu bogføre købsbilag direkte fra Dinero-appen på din telefon – nemt & hurtigt. Tag et billede af din kvittering med appen – og i løbet af cirka 30 sekunder er den bogført.

I videoen viser vores iOS-udvikler Jacob, hvor nemt det er ⬇️

SMS 📱

🎵 I’m sending you an sms 🎵

Du kan nu sende fakturaer, påmindelser og rykkere som sms’er, så dine kunder ser dem med det samme – og forhåbentlig betaler lige så hurtigt.

Det er dejligt nemt. Vi har tilføjet en boks, du skal klikke af, når du har trykket ‘Send som’ på fakturaen, som du plejer. Her skal du bare tilføje nummeret for at få kundens telefon til at bimle – hvis kunden er oprettet med et mobilnummer, tilføjer vi det selvfølgelig automatisk for dig. Herefter er det bare at trykke på ‘Send’ og vente på betalingen 💰

Det er en Dinero Pro feature, men så snart du har Pro, kan du bruge den lige så tosset du vil

Zoom 🔍

Småt er godt – det er altså også rart at kunne se noget!

Derfor har vi smidt en lup ind i visningen af bilag, fx bilagsoversigten.

Når du kører musen henover en linje, og et bilag kommer frem på skærmen, så bliver musen til en lup, så du rent faktisk kan se, hvad du kigger på.

Oktober 2021

Se indtægter fordelt på kunder 📈

Nu kan du få et bedre overblik over, hvilke kunder du sælger mest til i forskellige perioder.

Vi har tilføjet en kolonne på kontaktoversigten, hvor vi har regnet dit totale salg til hver kunde i den valgte periode ud.

Vil du gerne ind og blive klogere på dine kunder, så log ind på dit regnskab, og tryk “Kontakter” i menuen til venstre. Bemærk, at du kan sortere listen ved at trykke på “Total salg” samt vælge anden periode i datovælgeren på toppen af siden.

Gjort momsrapporterne hurtigere 🏃🏼‍♀️💨

Vores skønne udviklere har strammet et par møtrikker og smurt kæden på den maskine, der indlæser dine momsrapporter. Den har samtidig fået ekstra meget kul på, så det kører lynhurtigt for alle.

Skift mellem bankkonti på overblikket 🏦

Hvis du har flere bankkonti forbundet til Dinero, så læs lige hurtigt med her.

Vi har hørt fra mange af jer, at det ville være meget brugbart at kunne skifte mellem sine bankkonti på overblikket. Den bøn har vi hørt.

Så hvis du har flere bankforbindelser i bankafstemningen, kan du nu skifte mellem dem på overblikket. Det betyder, at du nu kan se status på den bankkonto, du helst vil se.

Andre ting 🔧

 • Opdateret og forbedret filvisning i bilagsarkivet
 • Gjort overblikket hurtigere.
 • Mulighed for at oprette en Dinero-bruger med Google-login.

September 2021

Mailudbakke 📬

Vores udviklere har endnu engang tryllet 🧙🏼

Vi har tilføjet en ”mailudbakke” på hver enkelt faktura. Det betyder, at du nu kan se den præcise mail, du har sendt sammen med fakturaen.

Mailudbakken finder du inde på den enkelte faktura, så du hurtigt kan se, om der var noget særligt med rabat, betalingsbetingelser eller andet vigtigt.

Læs mere om mailudbakken her.

En status på din kommende virtuelle regnskabsassistent 🤖

De sidste par måneder har vi brygget på din kommende virtuelle assistent. Det er et stort projekt, som vi glæder os utrolig meget til at vise frem.

Vi har selv ret store tanker om, hvad Assistenten skal kunne i fremtiden. Hvis vi skulle give jer alt det, vi kunne tænke os på, én gang, skulle I desværre vente længe endnu.

Derfor har vi besluttet at udgive en mere simpel version inden længe og derefter udgive nye og endnu sejere ting løbende. I første version vil vi hjælpe med at sende fakturapåmindelser og rykkere ud til dine kunder.

Har du ikke set Theis forklare konceptet endnu? Så se ham forklare det lige her.

Mindre forbedringer 🔧

 • Bedre søgning og bilagshåndtering i bilagsarkivet
 • Bedre performance af Android-appen.
 • Små layoutændringer i iOS-appen.
 • Og mange andre forbedringer, der får dit yndlingsprogram til at køre endnu bedre

August 2021

Tag flere billeder, og saml dem i én PDF 📱

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har på fornemmelsen, at der er mange af vores brugere, der bliver glad for vores nyeste opdatering af Dinero-appen. 

Nu er det nemlig slut med at skulle finde på kreative omveje, når en faktura eller en regning fylder mere end én side. Det betyder, at du nu kan tage alle de billeder, du vil, samle dem i ét bilag og uploade det til Dinero – klar til at blive bogført. 

En status på din kommende virtuelle regnskabsassistent 🤖

I august er der blevet videreudviklet på livet løs på din kommende virtuelle regnskabsassistent. Vi glæder os endnu mere til at byde assistenten velkommen – og vi er stadig sikre på, at I bliver bedste venner.

Ambitionerne med Assistenten er heller ikke blevet mindre siden sidste opdatering. Vi er nemlig blevet meget klogere på, hvordan den skal guide dig gennem bogføringen på den bedst mulige måde. 

Registrér, at en faktura er sendt manuelt 📬

Hvis du indimellem sender fakturaer til dine kunder udenom Dineros, kan du sikkert nikke genkendende til, at det kunne trigge ens OCD, at det alligevel så ud som om, at fakturaen ikke var sendt til kunden. 

Har du sendt din faktura

Det har vi nu fikset! Det betyder, at du nu kan registrere, at fakturaen er sendt gennem din egen mail. Det eneste, du skal gøre, er at downloade fakturaen, hvorefter du bliver spurgt, om du har tænkt dig at sende fakturaen via din egen mail eller på anden vis. Voila!

Faktura sendt via egen mail

Juli 2021

Indberet din moms direkte fra mobilen 📱

Ja, du læste rigtigt. Som det første regnskabsprogram kan vi nu tilbyde, at du kan indberette din moms direkte fra mobilen. Indberet den fra sofaen, fodboldkampen, værkstedet eller hvor du end foretrækker det. Se mere i videoen

under eller læs mere om det i dette link.

Udover indberetning af moms er det, efter scanning af et bilag, nu også muligt at zoome ind på bilaget, inden du uploader det. Begge funktioner er tilgængeligt på begge vores mobil apps, som kan downloades her:

iPhone appAndroid app

Din virtuelle assistent 🙋‍♂️

Vi er på vej med en stor forbedring, og vi er sikre på, at den vil gøre dit regnskabsliv markant nemmere.

En virtuel regnskabsassistent. Vi udvikler på livet løs, og selvom den ikke er helt klar endnu, vil vi gerne fortælle dig lidt om den.

Kort fortalt vil assistenten proaktivt fortælle dig, hvad du skal gøre for at være up to date med dit regnskab. Det betyder, at du ikke selv skal holde styr på, om du mangler noget.

Assistenten kan eksempelvis fortælle dig, når der er:

 • bilag og bankposteringer, der mangler at blive bogført
 • kunder, der skal rykkes
 • frister, der skal overholdes
 • fakturaudsendelser, der er fejlet og skal håndteres
 • indstillinger og regnskabsting, der kan opsættes mere hensigtsmæssigt og meget mere

Assistenten tillader, at du kan foretage flere af disse handlinger af gangen, så du kan spare (endnu) mere tid.

Men assistenten er meget mere end det. Den tør fx at gætte på, hvordan et bilag eller en bankpostering skal bogføres. Den hjælper dig med at klare din bankafstemning, og når I har lært hinanden at kende, tør den også at bogføre dine bilag og bankposteringer automatisk, mens den også vil påminde og rykke dine kunder automatisk. Derudover kommer assistenten med gode råd til, hvordan du bedst muligt kan drive din forretning.

Vi forventer at gå i luften med den første version i løbet af august, og vi håber, at du vil tage godt imod din nye assistent!

Support fra 8 – 23 til Total-brugerne 👩‍💻

Dinero Total-brugerne har nu også chat- og mailsupport fra 8 – 23 årets 365 dage om året.

Forbedret scanningsmotor 🔎

Vores bilagsscanner, der scanner og automatisk udfylder information fra de bilag du uploader til Dinero, har fået sig en opgradering. Kort og godt: Du skulle meget gerne opleve, at maskinen er blevet endnu bedre.

Juni 2021

Meget bedre håndtering af momsperioder

Tidligere var dine momsperioder afhængig af dit regnskabsår. Sagt på en anden måde: Var du i dit 2021 regnskab, kunne du kun se momsperioder tilhørende 2021. Lidt dumt, for 2. halvår og 4. kvartal 2020 skal fx først afregnes i 2021, hvilket betød at du skulle skifte regnskabsår til 2020 for at afregne din moms for de perioder.

Ja, det var dumt – det erkender vi gerne. Derfor har vi også rettet det til. Fremover hopper du altså bare ind på dine momsangivelser, så kan du se dem alle på én gang og spare unødvendige klik og værdifuld tid 💪

Apropos moms har vores udviklere har gjort klar til, at du kan indberette moms fra vores mobil apps. Det bliver frigivet i løbet af juli.

Små, men vigtige rettelser ❤️

Ligesom i alle de øvrige måneder er der igen masser af småforbedringer til Dinero. De er vigtige –  for med 70.000 Dinero-brugere, er det meget tid og mange klik, der spares, hver gang vi gør noget lettere. Her kommer et udpluk af dem:

 • Browserens autoudfyld på inputfelter er fjernet (det var irriterende!)
 • Scroll i bankposteringer er blevet meget bedre (mest til dem, der har mange posteringer)
 • Rettet en visningsfejl i kassekladden, hvis man har posteringer i udenlandsk valuta
 • Søgningen i bankposteringer havde udfordringer med at bruge komma som decimalseparator. Det er nu fikset
 • Måneds slideren i bankposteringer er blevet noget pænere, hvis man har bankposteringer for mange år
 • Dinero har fået et lidt nyt look. Nye skrifttyper og logoer er kommet til
 • Mulighed for at kopiere et beløb fra bankposteringer til udklipsholderen
 • Vores mailskabelon har fået en overhaling. Så nu sikrer vi, at der ikke længere står “Kære xxx”, hvis du ikke havde angivet en kontaktperson på firmaet, du sælger til. Er der ikke en kontaktperson på firmaet bruger vi i stedet firmanavnet.

Opdaterede satser for småanskaffelser

Folketinget har vedtaget nye satser for småanskaffelser. Den nye sats for 2021 er 30.700 kr. ekskl. moms – før var den 14.100 kr. ekskl. moms.

Vi har selvfølgelig opdateret Dinero, så den rigtige sats fremgår alle de rigtige steder 💪

Småanskaffelser er ting, du bruger i din virksomhed. Computer, telefon, skærm, m.fl. Før skulle disse ting bogføres som et aktiv, hvis de kostede mere end 14.100 kr. ekskl. moms. Nu er den grænse hævet og det gør bogføringen noget lettere for dig – samtidig med, at det også kan trækkes fra med det samme.

Så står du og skelner mellem en computer ved den tidligere grænse, behøver du ikke længere tøve.

Ny og hurtigere revisorside 💨

Den side, hvor du tilføjer din revisor eller bogholder, er lavet om. Udover at den er blevet markant flottere, er den også blevet meget meget hurtigere. Så nu tager det altså ikke så lang tid at søge vores lange liste igennem for at finde din revisor.

Maj 2021

Ny og markant forbedret bilagsscanner til mobilerne 📱

Vores mobil apps har begge fået en ny og markant forbedret bilagsscanner. Den er blevet meget skarpere og hurtigere til at finde dokumentet (bilaget) og dermed også tage billedet, så du hurtigt kan komme videre.

Har du endnu ikke vores mobil app, kan de hentes her: iPhone appAndroid app

Udskudt frist ⏰

Som følge af corona virussen er fristerne for årsrapport for selskaber (IVS og ApS) samt fristen for oplysningsskema (tidl. udvidet selvangivelse) for personlige virksomheder (enkeltmandsvirksomhed, PMV og I/S) udskudt.

Selskabers årsrapporter (med afslutning 31/12/2020) skal afleveres senest 30. juni (før 31. maj), mens oplysningsskemaet skal afleveres 1. september (før 1. juli). Begge dele er rettet i Dinero, så de korrekte frister fremgår for dig.

Husk du kan få hjælp til begge dele gennem Dinero. Hjælpen til selskaber findes her, mens hjælpen til oplysningsskemaet findes her.

Fjernet begrænsning på 5 sider

Når du før uploadede et bilag og valgte det ved bogføring af et bilag, kunne du i Dinero kun se 5 sider, men hele filen var uploadet og alle sider kunne ses, når filen blev downloadet. Den begrænsning er nu fjernet så du nu kan se alle sider ind i Dinero.

En lille teaser…. 🎉

Vi kan desværre ikke sige så meget endnu, men vi arbejder rigtig meget på funktioner, der med garanti vil spare dig tid. Det rimer på automatisk bogføring og forbedrede arbejdsgange. Måske du kan finde mere information på vores roadmap.

Pointen er, at vi arbejder rigtig hårdt på det, men gode ting tager tid. Men vi forventer snart, at vi kan vise den første udgave frem.

April 2021

Dynamisk udregning af kontoudtog

Inde på dine kontakter ligger et kontoudtog, hvor du fx kan se hvor meget du har solgt til en given kunde, se ubetalte fakturaer og meget mere. Det er ikke nyt, men det er nyt, at vi nu udregner og viser dig indtægter og udgifter for den periode du vælger.

Dynamisk udregning af kontoudtog

Bogføring af udgifter i udenlandsk valuta 💵

Vi har sluppet en kæmpe forbedring løs på købsbilag. Det er nu muligt at bogføre et købsbilag i anden valuta end DKK. Det betyder, at du fremover slipper fuldstændig for, at skulle sidde med lommeregneren eller vente på at pengene bliver hævet på bankkontoen, før du kan bogføre bilaget.

Men denne forbedring bogføres bilag i den valuta regningen er udstedt i, og når pengene bliver hævet på din bankkonto, taster du bare beløbet ind og så udregner og bogfører vi også automatisk den eventuelle valutakursdifference ❤️

Køb i udenlandsk valuta

Corona slutafregning

Har du modtaget kompensation i forbindelse med coronavirussen, er det tid til at indberette hvad dit regnskab rent faktisk endte med, i den periode du modtog kompensation.

Derfor har vi udvidet vores “Coronahjælp” med de nødvendige filer til din slutafregning.

Corona slutafregning

Marts 2021

Søgning i bankposteringer 🔍

En kæmpe upgrade til vores bankafstemning 🙌

Vi har tilføjet mulighed for at søge i bankposteringer, så du fremover har et meget lettere og større overblik over bankposteringerne i din virksomhed. Du kan både lave en enkel søgning (tekst), men også en udvidet søgning med de muligheder du ser nedenfor.

Søgning i bankposteringer

Opdateringer til vores mobil apps 📱

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. Med i denne opdatering er der endnu flere forbedringer til Dinero Total, søgning i bankposteringer samt et forbedret og enklere design.

Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

Skattestyrelsen åbnede sluserne

I starten af marts åbnede Skattestyrelsen for vores allesammens årsopgørelse. Her skal ejere af enkeltmandsvirksomheder, personlige mindre virksomheder og interessentskaber udfylde et oplysningsskema (tidl. udvidet selvangivelse), der viser hvor de har tjent i løbet af 2020.

Derfor har vi selvfølgelig også åbnet for vores Skatteopgørelse, hvor vi beregner alle tal og giver alle oplysningerne til oplysningsskemaet – lige til at plotte ind på skat.dk.

Ved du ikke hvad Skatteopgørelsen er, kan du læse mere her.

Sortering på kolonner på kunde- og leverandørsaldolister

Vi har tilføjet muligheden for at sortere på alle kolonner – før var det kun sorteret alfabetisk. Nu kan du fx klikke på “Saldo” og få vist de kunder, der skylder dig fleste penge.

Sortering på kundesaldoliste

Februar 2021

Store momsforbedringer 🙌

I februar har vi forbedret vores moms-modul markant. Mange af nedenstående forbedringer kræver, at du har integreret dit Dinero regnskab med Skattestyrelsen – bare rolig, det er ikke farligt eller besværligt. Det betyder bare, at du kan nøjes med at trykke på en knap, når momsen skal indberettes. Der indberettes selvfølgelig intet automatisk. Læs mere om integrationen her.

Nå, nogle af de fede moms forbedringer er:

 • Vi sender dig en mail, hvis du har trykket på “Overfør til skat.dk”, men glemt at godkende din indberetning hos Skattestyrelsen – det sparer dig for fejl og eventuelle bøder
 • Vi henter og opdaterer automatisk din momsperiode. Dvs. når der sker ændringer i hvor ofte du skal afregne moms (fx går fra kvartalsvis til halvårlig afregning), så fortæller vi dig, at det er sket og ændrer det tilmeld også automatisk for dig – slut med at arbejde hårdt, for så til sidst at finde ud af, at du alligevel ikke skal indberette nu
 • Generelt forbedret brugeroplevelsen – herunder med hjælpetekster og vejledning.

Indberetning af EU-moms

Nu vi er ved moms, så hvorfor ikke også lave endnu en markant forbedring til denne del? Indberetning af EU-moms skal du lave hver måned, hvis du sælger til virksomheder placeret i andre EU-land end Danmark. Før skulle du kopiere og indsætte i jeg ved ikke hvor mange kolonner. Det er slut nu.

Nu har vi nemlig sørget for, at du kan downloade en fil med ALLE oplysninger og importere den hos Skattestyrelsen. Så er tallene indberettet. Smart, ikk’?

EU-salg uden moms

Små, gode forbedringer 💪

Jeg ved godt, at jeg har skrevet det flere gange, men jeg synes også de små forbedringer skal hyldes. Derfor kommer her en liste over nogle af de småting, som vi har forbedret i februar:

 • Onboarding oplevelsen til at komme på vores integration til kreditkortbetaling
 • Fejlbeskeder. Det skal altid være let for dig at komme videre, hvis du oplever noget uhensigtsmæssigt. Derfor har vi haft fokus på vores fejlbeskeder, så de hjælper dig godt videre
 • Log ind oplevelsen er forbedret markant
 • Indsat genveje – fx i faktura designeren, så du altid kan komme let og hurtigt videre til de relevante steder

Januar 2021

Corona hærger stadig…. 😰

Desværre. Men ikke desto mindre ligger det os dybt på sinde, at hjælpe de virksomheder, hvis økonomi er hårdt ramt af krisen, godt igennem den. Derfor har vi opdateret vores corona-beregnere til de nye regler, så det er nemt og enkelt at søge om kompensation.

Kæmpe nyhed: Gratis oprettelse af erhvervskonto til Dinero Total 🥳

Hvis du ikke allerede har set det, har vi indgået et erhvervskonto samarbejde med Nykredit. Prisen er for Dinero Pro-brugere 1.000 kr. i oprettelse og 99 kr. om måneden.

Dinero Total-brugere har nu mulighed for at få gratis oprettelse af en erhvervskonto – samtidig med, at vi i Dinero Total os af hele dit bogholderi. Lyder det som noget for dig?

Opdateringer til vores mobile apps 📱

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. Med i denne opdatering er der endnu flere forbedringer til Dinero Total, men også andre forbedringer som fx mulighed for at slette et bilag i bilagsarkivet, aktivere MobilePay Invoice-integrationen og mange flere gode ting.

Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

December 2020

Håndtering af brexit 🇬🇧

Storbritannien forlader EU d. 1/1/2021. Det betyder også en regnskabsmæssig ændring i, hvordan salg og køb til og fra britiske lande skal bogføres. Det har vi brugt tid på at få gjort klar, så alt spiller fra d. 1. januar. Og det gør det. Så jeg tror ikke vi behøver at sige mere end: Der er fuldstændig styr på det. Du skulle bare lige vide det.

Klar til et nyt år 🎊

Ikke overraskende er det en tilbagevendende opgave, at vi hvert år skal gøre klar til et nyt kalenderår. Der er opdaterede skattesatser, regnskabmæssige deadlines og mange flere ting, der skal opdateres. Det tager tid – men er selvfølgelig ikke din bekymring. Igen vil jeg bare sige: Der er styr på det og igen skulle du bare lige vide det.

Opdatering til vores mobil apps 📱

Forbedringer til nye MobilePay-brugere

I Dinero kan du give dine kunder mulighed for at betale dine fakturaer med MobilePay. MobilePay-produktet er særligt relevant over for private kunder, der gang på gang viser betalingsvillighed, hvis det er nemt. Og det er det. Så har du endnu ikke aktiveret muligheden for MobilePay, bør du overveje at gøre det. Du kan læse mere her.

Nå, til sagen. I samarbejde med MobilePay har vi lanceret en ny og forbedret oplevelse, når du kommer ind som ny kunde. Det var for lidt bøvlet og besværligt. Meget bøvl og besvær er fjernet nu – og det håber vi også du oplever, så du hurtigt kan komme i gang med at tilbyde dine kunder denne mulighed.

November 2020

Kæmpe nyhed: Dinero Total! 🎉

I november fik vi lanceret noget, vi har arbejdet på rigtig længe: Dinero Total. Vores nye all inclusive service, hvor vi står for alt med dit regnskab – den daglige bogføre, moms og årsregnskabet (oplysningsskema). Det eneste du skal gøre er at oprette fakturaer, indsende dine bilag og nogle gange svare på nogle simple spørgsmål til dine bilag, så vi får dem bogført korrekt.

Vi har i første omgang lanceret Dinero Total til enkeltmandsvirksomheder.

Advarsel ved oprettelse af samme kontakt ⚠️

Vi advarer dig nu, hvis du er ved at oprette en kontakt, som allerede eksisterer i dit regnskab. Det sker alle steder i Dinero, hvor du kan oprette en kontakt. En faktura, et køb, et tilbud, en abonnementsfaktura osv.

Det sikrer, at du undgår flere af samme kontakt og at du dermed har al data om din kunde eller leverandør samlet ét sted.

Advarsel ved oprettelse af dublet kontakt

Forbedringer til den faktura du sender til din kunde

Hvis du giver dine kunder mulighed for at betale din faktura med MobilePay eller kreditkort, er der nu markante forbedringer til den faktura, du sender til din kunde.

Se fx nedenfor, hvor du tilbyder din kunde at betale med begge metoder:

Fakturabetaling med betalingskort eller MobilePay

Små, gode design-forbedringer til Dinero

Vi har skrevet det før, men gør det nu igen. Vi arbejder hele tiden på at gøre Dinero bedre og nemmere at arbejde med. Derfor har vi i øjeblikket et stort fokus på, at ændre selv de små ting. Det kan være farver, tekster, knapper og flere ting. Vi håber, du mærker den bedre oplevelse!

Forbedrede scanningsmotorer

Vi har i november udgivet markante forbedringer til vores scanningsmotorer. De er blevet endnu bedre til at genkende dine bilag – og ikke mindst udfylde data fra dem.

Før udfyldte vi fx ikke “kontakten” på dit bilag, hvis kontakten ikke allerede eksisterede i dit regnskab. Det gør vi nu. Læg mærke til det næste gang, du bogfører et kreditkøb. Det betyder færre klik og en masse tid sparet 🙂

Oktober 2020

Forbedring af vores bilagsscanner

Vi har lanceret en stor forbedring til vores bilagsscanner. Finder vores scanner en leverandør på dit bilag, som i forvejen ikke er oprettet i dit regnskab, opretter den nu automatisk den fundne leverandør, når du bogfører dit bilag. Og du kan selvfølgelig altid trykke på X’et, hvis du mener, at leverandøren er forkert.

Før udfyldte vi kun kontakten, hvis du allerede havde den i dit regnskab – så med denne opdatering sparer du altså flere klik og dyrebare sekunder.

Forbedringer til log-in

Vi har lanceret forbedringer til vores nye login-flow. Det, der i daglig tale, hedder et split login-flow. Det betyder med andre ord, at du nu kan skal skrive dit kodeord fremover. Og husk også, at du har mulighed for tofaktor login på din Dinero-bruger.

Dinero login

Markante performance forbedringer til kassekladden

Vi har arbejdet en del med ovenstående, og derfor kan vi med glæde fortælle, at vi har forbedret kassekladdens performance væsentligt. Kassekladderne bogføres nu meget hurtigere, men der kan selvfølgelig stadig være ventetid, hvis din kassekladde har rigtig mange posteringer. Derfor har vi også tilføjet, at du nu kan navigere væk fra kassekladden, mens den bogføres.

Opdatering til vores mobil apps

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. Denne gang er den helt store ting, at der nu kan oprettes og sendes rykkere fra mobilen.

Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

September 2020

Stor nyhed: Billig og tilgængelig erhvervskonto til Dinero-brugere

Vi har i flere måneder lyttet frustreret med, når iværksættere har ytret sig om, hvor dyrt og besværligt det er at få fat i en erhvervskonto – noget som er en stor del af fundamentet for, at kunne drive en virksomhed i Danmark. Heldigvis er vi i en position, hvor vi kan gøre noget ved det – og det har vi gjort.

Derfor lancerede vi i starten af september et samarbejde med Nykredit. Sammen har vi skabt en iværksættervenlig erhvervskonto. Den er billig, har en fast pris, ansøgningsprocessen er 100% online (gennemføres på 15 minutter) og sidst men ikke mindst, har du svar på din ansøgning på mindre end 24 timer. Noget, der er helt unikt i branchen.

Nyt og forbedret design til bilagsarkivet

Vi har forbedret og forenklet designet i bilagsarkivet. Det betyder blandt andet, at vi har fået “Bogført” og “Ikke bogført” labels på dine uploadede bilag, så du nu har et endnu bedre overblik over dem. Desuden er der nu også mulighed for at skrive noter på dine bilag.

Nyt bilagsarkiv - forbedret design

Importer specifik periode af bankposteringer i kassekladden

Vi har tilføjet muligheden for at importere en specifik periode af bankposteringer i kassekladden. Før var der kun mulighed for at importere alle ikke-afstemte bankposteringer. Funktionen kræver, at du har forbundet dit regnskab til Dinero.

Importer ikke matchende posteringer fra bank

Vi fortsætter arbejdet med de mindre, men gode forbedringer

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre Dinero nemmere. Det er alt fra store forbedringer til de mindre. De mindre forbedringer, har vi også haft fokus på i september. Derfor har vi blandt ændret farver, tekster på knapper, forbedret fejlbeskeder og flere gode ting, så du forhåbentlig aldrig skal gå i stå – selv når det sjældent går galt.

August 2020

Forbedring af infrastruktur

Lige nu har vi også et kæmpe fokus på vores automatiserings-motorer. Særligt vores bilagsscanner får en masse kærlighed. Vi har nemlig teamet op med AutoSuggest – et Visma-firma, der lever af at lave disse motorer. Derfor vil du over det næste stykke tid forhåbentlig mærke, at vi bliver endnu bedre til at foreslå, hvordan dit bilag skal bogføres. Vi ser allerede markante forbedringer. Så glæd dig!

Lille, men markant forbedring

Sidste år udrullede vi et nyt design på Dinero. Her placerede vi også en stor knap med et plus i højre hjørne. Den er din genvej til at oprette fakturaer, køb, tilbud og kontakter med ét klik. Men den blev bare ikke rigtig brugt, hvilket undrede os. Derfor fik vi den brugertestet og det vidste sig, at den ikke var synlig nok. Det har vi lavet om på nu. Det eneste vi har gjort er at sætte et “Opret” på knappen – og vupti: Nu er knappen den mest brugte i Dinero. Så nu ved du også at knappen er der. Husk at bruge den – den kan virkelig spare dig for mange klik med musen og i sidste ende værdifuld tid.

Opdateringer til vores mobil apps

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

1.516 chats

Også i supporten blev der sat nye rekord. Den blev sat 31. august og var på hele 1.516 chats på én og samme dag. Den gamle rekord var på 1.039. Altså en stigning på hele 46%. Vi har virkelig haft travlt – men heldigvis klarede vi os igennem. Oven i købet med en gennemsnitlig svartid på 2 min. og 23 sekunder. Der er ikke meget ventetid hos os.

En oppetid på 99,998%

Se på overskriften – vi skal helt ud på tredje decimal for at finde den smule tid, hvor Dinero har været utilgængeligt i løbet af august. Vi er stolte af det tal og er et resultatet af udviklernes altid hårde arbejde! Desuden slog vi vores tidligere rekord med antal Dinero-brugere online på samme tid. 2.783 er den nye rekord – den gamle var 2.288.

Juli 2020

Post corona

Det føles helt forkert at skrive post corona, for virussen er bestemt ikke drevet over! Men pointen i det er, at vi nærmere os mange af de deadlines, som virussen har udskudt. Det er blandt andet:

 • Momsafregning for 1. og 2. kvartal – deadline 1. september
 • Årsregnskab for selskaber (IVS, ApS og A/S), hvis regnskabsår slutter 31. december – deadline 1. september
 • Skatteopgørelse for personlige virksomheder (enkeltmandsvirksomheder, PMV og I/S) – deadline 1. september
 • Ansøgninger til diverse kompensationsordninger – deadline 31. august

Det kan være svært at holde styr på alle frister – og derfor har vi lagt en stor indsats i, at oplyse om at du skal huske dem! For gør du det ikke vanker der bøder, og jeg tør vædde på, at du lige nu kan bruge de penge meget bedre i din virksomhed.

Små, men gode forbedringer

Vi har ansat en ny udvikler. Hun hedder Louise og hendes første opgave er, at gøre Dinero endnu nemmere og mere overskueligt at arbejde i. Derfor har hun blandt andet kastet sig over designforbedringer til vores datovælgere, menupunkter i toppen, hvor der nu er små tekster på, samt en masse andre gode ting! Ting, du måske ved første øjekast ikke ligger mærke til, men som gør Dinero nemmere og overskueligt at arbejde i. Louise kommer sammen med de øvrige udviklere til at udvikle en masse fede ting de kommende måneder – du kan godt glæde dig!

Vi har skiftet login-system

I starten af juli skiftede vi vores login-system til Visma Connect. Vi har altid taget sikkerhed meget seriøst, og med implementeringen af Visma Connect, skruer vi nu endnu højere op. Udover at skrue op for sikkerheden, giver det også nogle fordele. Nogle af dem er:

 • Mulighed for to faktor-login, så dit regnskab er endnu bedre beskyttet
 • Mulighed for på sigt at oprette bruger og logge ind med det Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, m.fl login, du har i forvejen
 • Meget nemmere opsætning af integrationer – fremover kan det gøres med ét klik. I dag skal du oprette en API-nøgle i Dinero, kopiere den og indsætte den hos integrationspartneren
 • At du, via din profil hos Visma Connect, kan logge dig ud af alle tjenester, hvis du fx har mistanke om, at de forkerte mennesker har adgang til dit regnskab
 • Du får notifikationer på email, når der sker vigtige ting – fx ændring af kodeord, login fra ny lokation eller internetbrowser, aktivering af to faktor-login, m.fl.

Juni 2020

Årsregnskaber til IVS og ApS

Som noget helt nyt kan du nu også få hjælp til årsregnskabet, hvis du har et Iværksætter- eller Anpartsselskab. Vi har lavet to rigtig gode partneraftaler, hvor du kan få professionel hjælp til at klare det selv – eller bare få revisoren til at klare det hele for dig. Det kan du læse meget mere om her – eller inde på dit regnskab under Skat -> Årsregnskaber.

Opdateringer til vores mobil apps

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. I juni er der flere gode ting til vores mobil apps – men særligt en forbedring træder frem: Det er nu muligt at sende EAN-fakturaer fra vores mobil apps. Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

Flere integrationer

 • Quickorder – booking / pos-system for restauranter og madsteder
 • Moneyflow – sælg dine fakturaer og få pengene med det samme – mod at du betaler et gebyr
 • Panoramica – primært en integrationer til revisorer og bogholder, som giver et bedre og mere avanceret overblik over virksomhedens økonomi

Maj 2020

Corona-beregnere er flyttet

Dog ikke så langt. De er bare flyttet fra dit overblik til sit eget menupunkt, der hedder Coronahjælp. Du kan tilgå det her.

Banksaldo på forsiden

Den banksaldo, der står på din netbank, skal være den samme som den, der står i regnskab. Det er ikke noget nyt. Men som noget nyt, har vi nu synliggjort din banksaldo på overblikket i dit regnskab. Det er nemlig mega vigtigt, at saldoen stemmer – for så betyder det også med meget stor sandsynlighed, at dit regnskab er korrekt. Så hold øje med dit overblik, og hvis du ikke allerede har forbundet din bankkonto med Dinero skal du se at få det gjort!

Du er ved at bogføre det samme bilag

Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig mod rod i dit regnskab. Nu har vi taget endnu skridt. Nu advarer vi dig nemlig, hvis vi kan se du allerede har bogført et bilag med samme dato og beløb. Slut med at bogføre det samme bilag to eller flere gange.

Opdateringer til vores mobil apps

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. I maj er der igen fokuseret på performance og stabilitet, men er også blevet til, at du fx kan rette i teksten ved udsendelse af fakturaer, tilbud og påmindelser, søge i bilagsarkivet, du får en advarsel, hvis du er ved at oprette en kontakt, der allerede eksisterer i dit regnskab og et par flere ting. Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

MobilePay Invoice – med automatisk bogføring

Vi fik i maj lanceret MobilePay Invoice – altså muligheden for, at du kan tilbyde dine kunder, at betale dine fakturaer med MobilePay. Det er en super mulighed, der giver dig mulighed for at dine penge langt hurtige i kassen, end hvis du bare lod kunden betale med alm. bankoverførsel. Men hvad der også er super er, at det også indeholder automatisk bogføring. Så slipper du for at røre en finger – og vi giver dig oveni købet besked på din mobil (kræver Dinero appen), når din kunde har betalt. Læs mere om MobilePay Invoice her.

Bedre søgemuligheder i bilagsarkivet

I april lancerede vi en stor forbedring til vores bilagsarkiv: At du kan videresende bilag fra din mail, hvor bilaget ikke er vedhæftet, men indlejret i mailen, til din egen unikke Dinero-mail. Så er bilaget klar til bogføring fra bilagsarkivet. Det blev også til forbedringer i maj til vores bilagsarkiv. Vi har nemlig forbedret søgemulighederne, så du nu kan søge på de ting vores OCR-scanner har fundet på dit bilag. Det kan fx være dato, CVR-nummer, beløb og leverandørnavn.

Konkurser og nystiftede virksomheder

Vi lavede endnu et corona-tiltag i maj, og har derfor søsat et site, hvor du kan følge med i, hvordan status er blandt de danske virksomheder: Er der flere konkurser end normalt og hvordan står det til med nystiftede virksomheder? Få svarende i indlægget her.

April 2020

Stor forbedring til bilagsarkivet!

Det er stykke tid siden, at vi søsatte vores bilagsarkiv, og vi har løbet udgivet forbedringer til det. Nu er der landet endnu én. En af de fedeste funktioner til bilagsarkivet er, at du kan videresende bilag, som du modtager på mail, til din egen unikke Dinero-mail, hvorefter de lander i dit bilagsarkiv. Den funktion har hidtil kun understøttet PDF- og billedefiler (JPG og PNG). Nu understøtter vi også, hvis mailen/bilaget/fakturaen er indlejret i mailen, og at der altså ikke er vedhæftet en fil. Du finder din egen Dinero-mail under Integrationer – og du kan læse mere om funktionen her.

Firmanavn på rapporter

I Dinero lytter vi rigtig meget til feedback fra dig og de øvrige Dinero-brugere. Èn af de ting, der har været efterspurgt er, at der har manglet firmanavn og CVR-nummer på rapporter (resultatopgørelse og balance).

Opdateringer til vores mobil apps

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. I april har vi fokuseret meget på performance og stabilitet. Det gælder blandt andet et forbedret log-in flow – men det er blevet tid til at kigge på push-notifikationer. Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

Corona-tiltag

På overblikket i dit regnskab har vi to widgets, der har til formål at fortælle dig, om du kan få kompensation fra hjælpepakkerne. Dem har vi løbende forbedret, så du nu fx kan indtaste, hvor meget du har modtaget i kompensation. Så trækker vi det nemlig, så du kan holde øje med om du omsætter for mere end du må.

Marts 2020

Skattestyrelsen åbnede for årsopgørelsen

Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed, PMV eller I/S har man pligt til hvert år at indberette, hvad man i løbet af året har tjent. Det åbnede Skattestyrelsen for d. 12 marts. Det gjorde de med store design-ændringer. Så vi rettede til, så funktionen er klar til at hjælpe mere end 5.000 selvstændige. Har du endnu ikke set funktion kan du tilgå den via dette link.

Kreditvurderinger indbygget i Dinero

Denne funktion lancerede vi stort set samme dag som statsministeren lukkede landet ned. Lancering af kreditvurderinger må siges at være mere relevant end nogensinde. For det er nu, du skal træde varsomt og passe på dig selv og din virksomhed. Kreditvurderingerne er leveret af Visma Rating ApS. Med kreditvurderinger i Dinero får du:

 • Mulighed for at trække en kreditrapport på mere end 300.000 danske selskaber, der giver dig en konkret anbefaling til hvor meget du bør give den pågældende virksomhed i kredit.
 • Mulighed for at blive advaret mod mere end 16.000 virksomheder, der er under konkurs, tvangsopløsning, rekonstruktion, når du fakturerer og laver tilbud.
 • Få besked på faktura og tilbud, hvis det anbefales, at du ikke giver kredit til en virksomhed. Det er mere end 30.000 danske virksomheder – altså knap 10% af dem, vi har en kreditvurdering på.
 • Få besked, hvis du i forvejen har for mange fakturaer til en kunde, som du ikke har fået betaling for.
 • Få besked (push-notifikation) via vores mobil apps, hvis én af dine kontakter pludselig tages under konkurs eller tvangsopløsning.
 • Og et par flere ting. Du kan læse mere om kreditvurderinger i dette indlæg.

Corona-initiativer

 • Vi lancerede et stort corona-univers, fyldt med letforståeligt indhold om alle hjælpepakkerne. Mere end 100.000 har i skrivende stund besøgt det. I universet har vi også lavet en test, hvor du svarer på nogle få spørgsmål, og derfra finder ud af, hvilke hjælpepakker du kan få del i. Du kan se hele corona-universet her.
 • Vi byggede to nye widgets på forsiden i Dinero: Kompensation for manglende omsætning og faste omkostninger. Med dem kan du se om du har ret til at få kompensation – og så serverer vi selvfølgelig alle de nødvendige tal til din ansøgning.
 • Vi har lavet en revisoraftale, som du som Dinero-bruger kan gøre brug af, til ansøgning om kompensation for faste omkostninger. Det er nemlig et krav for ansøgningens gyldighed.
 • Vi åbnede vores bogholder-support for ALLE danske selvstændige, fordi vi ønsker at hjælpe, hvor vi kan. Med en åbningstid på 8 – 23 alle ugens 7 dage, er hjælpen let tilgængelig (frem til 1. maj).
 • Vi gav vores nye funktion, kreditvurderinger, fri til alle Dinero-brugere, så de har de bedste forudsætningerne for at passe på deres virksomhed. Mere om den funktion lige nedenfor.
 • Rykkede deadlines for moms, A-skat, AM-bidrag og B-skat, indlevering af oplysningsskema (tidl. udvidet selvangivelse) så de nu stemmer til de nye retningslinjer.
 • Skrevet flere hjælpeartikler om bogføring af modtagne hjælpepakker og step-by-step guides til ansøgninger.

 

Skattestyrelsen åbnede for årsopgørelsen

Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed, PMV eller I/S har man pligt til hvert år at indberette, hvad man i løbet af året har tjent. Det åbnede Skattestyrelsen for d. 12 marts. Det gjorde de med store design-ændringer. Så vi rettede til, så funktionen er klar til at hjælpe mere end 5.000 selvstændige. Har du endnu ikke set funktion kan du tilgå den via dette link.

Kreditvurderinger indbygget i Dinero

Denne funktion lancerede vi stort set samme dag som statsministeren lukkede landet ned. Lancering af kreditvurderinger må siges at være mere relevant end nogensinde. For det er nu, du skal træde varsomt og passe på dig selv og din virksomhed. Kreditvurderingerne er leveret af Visma Rating ApS. Med kreditvurderinger i Dinero får du:

 • Mulighed for at trække en kreditrapport på mere end 300.000 danske selskaber, der giver dig en konkret anbefaling til hvor meget du bør give den pågældende virksomhed i kredit.
 • Mulighed for at blive advaret mod mere end 16.000 virksomheder, der er under konkurs, tvangsopløsning, rekonstruktion, når du fakturerer og laver tilbud.
 • Få besked på faktura og tilbud, hvis det anbefales, at du ikke giver kredit til en virksomhed. Det er mere end 30.000 danske virksomheder – altså knap 10% af dem, vi har en kreditvurdering på.
 • Få besked, hvis du i forvejen har for mange fakturaer til en kunde, som du ikke har fået betaling for.
 • Få besked (push-notifikation) via vores mobil apps, hvis én af dine kontakter pludselig tages under konkurs eller tvangsopløsning.
 • Og et par flere ting. Du kan læse mere om kreditvurderinger her.

Corona initiativer

 • Vi lancerede et stort corona-univers, fyldt med letforståeligt indhold om alle hjælpepakkerne. Mere end 100.000 har i skrivende stund besøgt det. I universet har vi også lavet en test, hvor du svarer på nogle få spørgsmål, og derfra finder ud af, hvilke hjælpepakker du kan få del i. Du kan se hele corona-universet her.
 • Vi byggede to nye widgets på forsiden i Dinero: Kompensation for manglende omsætning og faste omkostninger. Med dem kan du se om du har ret til at få kompensation – og så serverer vi selvfølgelig alle de nødvendige tal til din ansøgning.
 • Vi har lavet en revisoraftale, som du som Dinero-bruger kan gøre brug af, til ansøgning om kompensation for faste omkostninger. Det er nemlig et krav for ansøgningens gyldighed.
 • Vi åbnede vores bogholdersupport for ALLE danske selvstændige, fordi vi ønsker at hjælpe, hvor vi kan. Med en åbningstid på 8 – 23 alle ugens 7 dage, er hjælpen let tilgængelig (frem til 1. maj).
 • Vi gav vores nye funktion, kreditvurderinger, fri til alle Dinero-brugere, så de har de bedste forudsætningerne for at passe på deres virksomhed. Mere om den funktion lige nedenfor.
 • Rykkede deadlines for moms, A-skat, AM-bidrag og B-skat, indlevering af oplysningsskema (tidl. udvidet selvangivelse) så de nu stemmer til de nye retningslinjer.
 • Skrevet flere hjælpeartikler om bogføring af modtagne hjælpepakker og step-by-step guides til ansøgninger.

Et nyt, stort projekt på vej til dig

Vi har brugt det meste af februar på at udvikle en ny funktion til dig. Jeg vil ikke sige så meget endnu, men du kan godt glæde dig. Det er en af de større. Det bliver nemlig et værktøj, der vil være med til rådgive dig i, at sikre din virksomheds økonomi bedst muligt. Du kan læse meget mere om det i vores indlæg for marts, der udkommer i starten af april.

Nye integrationspartnere

Opdateringer til vores mobil apps

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

Mulighed for at skifte virksomhedstype

Vi har nu gjort det muligt, at skifte din virksomhedstype i Dinero. Du kan nu f.eks. skifte til Anpartsselskab (ApS), hvis du har fået omdannet dit Iværksætterselskab (IVS). Og det giver jo rigtig god mening, når vi kan hjælpe din virksomhed med netop det – læs mere her. Du skifter det under Indstillinger -> Firmaoplysninger.

MobilePay

Vi har hævet beløbsgrænsen på MobilePay fra 10.000 kr. til 15.000 kr. Men det er bare en lille ændring. Vi har nemlig en stor forbedring af MobilePay på vej til dig. Den kommer i løbet af marts. Du skal glæde dig, men så siger vi heller ikke mere.

Forbedringer til Skatteopgørelsen (tidl. skattepakke)

Vi har lavet en del små-forbedringer til vores Skatteopgørelse. Det produkt, der giver dig alle tal og oplysninger, du skal indberette til Skattestyrelsen, for at finde ud af om du skal betale eller have penge tilbage i skat. Produktet er tilgængeligt for enkeltmandsvirksomheder, personlig mindre virksomheder (PMV) og interessentskaber (I/S). Det betyder også, at vi allerede nu har åbnet for, at du kan se dine tal for 2019 – det plejer vi først at gøre når Skattestyrelsen åbner. Det gør de iøvrigt d. 9 marts. Er du klar? Læs mere om Skatteopgørelsen.

Opdateringer til vores mobil apps

Der var opdateringer til både iOS og android i januar. Opdateringer som vi er meget stolte af! Du kan nemlig nu se din banksaldo (hvis du har tilknyttet din bank til dit regnskab) og du kan se om din kunde har set den faktura, du har sendt dem. Du kan hente vores apps her: iPhone appAndroid app

Tillader at videresende .jpg og .png til bilagsarkivet

I slutningen af 2019 fik vi Dinero Forward hjem – altså den funktion, der giver dig mulighed for at videresende bilag fra din mail ind i Dinero. Den understøttede før kun .pdf – nu understøtter den også .jpg og .png.

Opdatering af din bogføringsassistent – Dinero Crowd

Vi startede 2020 med en stor opdatering af Dinero Crowd, der gør bogføringen endnu nemmere for dig. Med andre ord kan du nu søge på intet mindre end 298 flere ord og finde en den korrekte måde at bogføre dine køb på.

Store performance forbedringer!

Vi har arbejdet en hel del med performance i november. Det er blandt andet gået udover vores bilagsarkiv, som er blevet væsentligt hurtigere. Men det er ikke kun bilagsarkivet. Det er faktisk hele Dinero.

En masse herlige små-forbedringer

Det er fedt med nye store funktioner, men mindst ligeså fedt er det, med selv de mindste forbedringer til eksisterende funktioner. Det sparer nemlig tid og gør Dinero lettere at bruge. I november har vi blandt andet lavet:

 • Redesignet listen over “dine firmaer”
 • Viser ikke e-mail status på fakturaoversigten, hvis fakturaen er registreret betalt
 • Viser EAN-nummer på dine e-faktura udsendelser
 • Vores iZettle integration understøtter nu Klarna
 • Opdatering af diverse tekster, så vi kommer til sagen og undgår misforståelser
 • Vise nummer på ordrebekræftelser
 • .. og en masse andre små-ting, som gør dit Dinero-liv lettere

Opdatering på automatisk moms

Vi lancerede faktisk vores automatiske moms i oktober. Men vi har løbende forbedret den i november, så den hører til her igen. Især fordi vi tænker, at du gerne vil vide, hvordan det er gået? Mere end 4.000 Dinero brugere har givet os adgang til, at vi må indberette moms på deres vegne. 3.000 af dem har indberettet moms automatisk. Er du ikke én af de 4.000? Kom i gang her 😉

Kærlighed til bilagsarkivet

Vi har arbejdet hårdt på bilagsarkivet og det betyder blandt andet, at:

 • Dinero-til-Dinero bilag også ender i bilagsarkivet
 • At du modtager en mail, hvis et af dine bilagsupload fejler, via vores forward integration
 • Du kan vælge på vores mobil app, Dinero-til-Dinero og vores forward integration, om du vil udelukkende vil have dine bilag uploadet til bilagsarkivet – eller du også vil have det som køb
 • .. og et par flere ting er i skrivende stund på vej, så vi snart kan tage funktionen ud af beta!

Opdateringer til vores mobil apps

Begge apps har fået nye opdateringer i oktober. Du kan nu blandt andet registrere indbetaling på en salgsfaktura og registrere et eventuelt gebyr automatisk. Den funktion kan du læse mere om her. Du kan hente vores apps her:

Farvel til “Beta” på bankafstemning

Ja, den behøver nok ikke så meget mere opmærksomhed. Men vi har taget vores bankafstemning ud af beta – så gå ind og brug den i en fart.

Seks nye integrationer

Automatisk moms!

Ja, denne funktion er nok ikke gået din næse forbi. Vi har råbt en del op om den. Men det har vi, fordi vi er stolte af at være de første til at lancere den til fordel for jer brugere. Hvis ikke du har hørt om det, går det i al sin enkelhed ud på, at vi kan overføre dine momstal med ét klik til skat.dk. Altså er det slut med kopier, sæt ind, kopier, sæt ind osv. I sidste ende skal du altså bare trykke på “Godkend.”

Supportchefen har været på hårdt arbejde

Vi lovede jo nemlig i starten af september, at vi udvidede vores åbningstider fra 9 – 22 til 8 -23. Så hun har været på hårdt arbejde for at finde flere nye folk – og så har hele support-teamet sørget for at de har fået den rigtige oplæring.

Flere småforbedringer

September var også en måned, hvor vores front-end udviklere tog sig tid til at lave en masse småforbedringer, til glæde for dig. En af dem er, at vi nu har flyttet “Nyt firma” og “Ny privatperson” ind i det første du ser. Det havde vi ikke før. Så havde du fx 100 kontakter skulle du scrolle dem alle igennem for at nå til “Nyt firma” Og “Ny privatperson”. En anden god ting er nedenstående pop-up. Den kommer frem når du trykker “Godkend” på en faktura, der ikke er dags dato. For at godkende fakturaen med dags dato før, skulle du trykke på “Ret dato” -> Finde datovælgeren -> Vælge dags dato -> Godkend. Det har vi lavet om. Nu skal du bare trykke på “Godkend med dags dato”. Nå, det var bare et par stykker blandt flere. Vi håber, du får glæde af mange af vores små opdateringer.

Opdateringer til vores mobil apps

Begge vores apps er kommet med seje opdateringer denne gang! På vores android app kan du nu se dit kontoudtog fra banken, uploade til bilagsarkivet og nogle flere ting. Android appen kan du hente her. Det samme gør sig gældende på vores app til iPhone. Den er blandt andet kommer med en ny betalingsskærm, hvilket betyder at du nu kan registrere en indbetaling, der er fratrukket et gebyr. Den lander forventeligt på Android i midten af oktober. Vores iPhone app kan du hente her. Desuden understøtter begge apps nu også dark mode.

Kæmpe forbedring til hastigheden

Det er måske lidt teknisk. Men vi har arbejdet meget med måden, hvorpå vi henter dine oprettede kontakter, når du opretter fakturaer, købsbilag, tilbud, m.fl. De bliver nu hentet i mindre portioner, hvorfor det er blevet hurtigere. Det har ført til store forbedringer på hastigheden, som vi håber du kan mærke!

Nyt design til vores chat

Vi har redesignet vores chat. Den trængte til det. Dels på grund af, at den trængte til en “det-er-2019-update”, men også fordi vi har hørt fra flere brugere, at de havde svært ved at lukke chatten ned. Det har vi gjort noget ved.

8-23 i supporten

Vi skal være der, når du har brug for os. Derfor annoncerede vi, at vi fra 1/10/2019 udvider åbningstiden i supporten. De nye åbningstider er 8-23 (før 9-22). Det betyder faktisk også, at vi søger nye folk. Så kender du nogen, må du gerne sende dem vores vej! Jobopslaget kan læses her.

Du modtager nu en mail, hvis…

 • Der sker en ændring af din brugermail
 • Der sker en ændring af dit password
 • Der sker en ændring af dine bankoplysninger (reg. + kontonr.)
 • Du tilføjer kreditkortbetaling som betalingsmulighed på dine fakturaer
 • Du tilføjer MobilePay som betalingsmulighed på dine fakturaer
 • Tilføjer en API-nøgle til én ny integration

I Dinero prioriterer vi sikkerhed utrolig højt, og det her er bare endnu et tiltag for at sikre, at dine data er dine. Og kun dine.

Opdateringer til vores mobil apps

Vores iPhone-app fik i løbet af august et par fede muligheder såsom:

 • Mulighed for at uploade til vores nye bilagsarkiv
 • Mulighed for at se kontoudtog fra din bank direkte i appen – endnu et skridt mod fremtidens regnskab

Vores Android-udvikler har haft en velfortjent sommerferie, men de samme funktioner er på vej til Android-brugerne og forventes at lande i Google Play medio september.

Opdateringen til iPhone finder du lige her.

Dinero Forward vender hjem

En af vores gode integrationspartnere, Aske, har udviklet og drevet Dinero Forward i mange år. Undrer du dig over, hvad Dinero Forward er for en størrelse, så er det en service, som gør det muligt at videresende de bilag, du har modtaget på mail, direkte ind i Dinero. Nu har Dinero overtaget Dinero Forward, så muligheden for at videresende er en del af Dinero Pro – find muligheden under “Integrationer” og læs mere om den her.

Opdateringer til vores mobil-apps

Igen i denne måned har vi udrullet opdateringer til vores mobil-apps. Du kan downloade vores apps her: App til iPhoneApp til Android

Hele seks nye integrationspartnere!

 • Weroshop – integration til webshop
 • myJobPlanner – integration til CRM og planlægning
 • Clubtimize – integration til foreninger
 • Bizsys POS – integration til kasseapparat
 • Conference manager – integration til afholdelse af konferencer
 • Planway – integration til booking

Omdannelse af IVS til ApS

Senest 15/4-2021 skal dit IVS lukkes eller omdannes til et ApS. Vi er gået ud med nyheden om, at vi arbejder på markedets bedste pris til din fordel.

Nøgletal – din virksomheds performance

Vi har faktisk haft den her funktion i noget tid; dog i beta, imens vi har arbejdet med tallene så præcist som overhovedet muligt. Nu har vi så fjernet beta-tagget, og tallene er klar til, at du for alvor kan tage dem i brug. Funktionen er et kæmpe skridt på rejsen med den virtuelle CFO. En klog Dinero-assistent, der proaktivt giver dig anbefalinger til at optimere din virksomhed. Med andre ord: Viser dig, hvordan du kommer til at tjene flere penge. Vi kigger på din omsætning, din dækningsgrad (hvor meget du har tilbage efter variable omkostninger, fx varer og fragt) og din overskudsgrad (hvor meget du har tilbage efter faste omkostninger – fx varer, markedsføring og løn). Alt det sammenholder vi med dine konkurrenter i samme branche, så du kan se, hvordan du performer. Tjek funktionen ud under Regnskab -> Nøgletal. Men skynd dig, for funktionen er lige om lidt kun tilgængelig for Pro-brugere. Vi har faktisk haft den her funktion i noget tid; dog i beta, imens vi har arbejdet med tallene så præcist som overhovedet muligt. Nu har vi så fjernet beta-tagget, og tallene er klar til, at du for alvor kan tage dem i brug. Funktionen er et kæmpe skridt på rejsen med den virtuelle CFO. En klog Dinero-assistent, der proaktivt giver dig anbefalinger til at optimere din virksomhed. Med andre ord: Viser dig, hvordan du kommer til at tjene flere penge. Vi kigger på din omsætning, din dækningsgrad (hvor meget du har tilbage efter variable omkostninger, fx varer og fragt) og din overskudsgrad (hvor meget du har tilbage efter faste omkostninger – fx varer, markedsføring og løn). Alt det sammenholder vi med dine konkurrenter i samme branche, så du kan se, hvordan du performer. Tjek funktionen ud under Regnskab -> Nøgletal. Men skynd dig, for funktionen er lige om lidt kun tilgængelig for Pro-brugere.

Forbedringer til Dinero Løn

Vi fik også udgivet en masse forbedringer til Dinero Løn! Med Dinero Løn kan du, som Dinero Pro-bruger, lave en lønseddel hver måned. Udover det, du i forvejen kan, har vi nu tilføjet følgende:

 • Udbetaling af diæter og acontoløn
 • Ferieregnskab på den enkelte lønseddel
 • Nyt og forbedret layout, der gør lønsedlen til Danmarks flotteste
 • Mulighed for at trykke på “Bogfør”, hvorefter beløb til A-skat og AM-bidrag, ATP og FerieKonto overføres til vores bogføringsskabeloner, hvor du med to klik kan bogføre, at du har betalt det
 • Automatisk indberetning og bogføring af et honorar, du har udbetalt til en freelancer (B-honorar)
 • … og andre småting, der gør Dinero Løn lettere at bruge!
  Du kan læse om det hele her.

Bilagsarkiv

Første skridt mod fremtidens regnskab er bilagsarkivet. Vi skal have styr på bilagene, før vi kan tage de næste skridt. I første version af bilagsarkivet uploader du alle filer til ét sted, hvorfra du kan tilknytte dem til købsbilag, finansbilag, bogføringsskabeloner og kassekladde. Du kan uploade filerne ved 1) at videresende PDF’er direkte fra din mail og ind i dit bilagsarkiv via en unik mailadresse, eller 2) trække filerne ind, som du kender det fra idag. Ovenstående er første version, som lige nu er i beta. På sigt satser vi på, at vi selv kan matche dine bilag til dine bankposteringer. Det betyder mindre tid brugt på dit regnskab. Det er da smart!

Forbedringer til Dinero Løn

Vi har igen været sammen med løneksperterne fra DataLøn, som vi samarbejder med på Dinero Løn. Det er der kommet en masse gode ting ud af, som i øjeblikket er ved at blive testet. Derfor kan du endnu ikke se det i Dinero – men det kan du lige om lidt.

Samtidigt kan vi løfte lidt af sløret for, hvad vi er på trapperne med:

 • Udbetale diæter (forretningsrejse) og acontoløn (forudbetaling) på lønsedlen
 • Indberetning, udbetaling og bogføring af et udbetalt B-honorar til en freelancer – automatisk
 • En ny lønseddel, der er blevet meget pænere

Mulighed for at låne op til 500.000 kr.

Qred, vores samarbejdspartner, der udbyder virksomhedslån har forhøjet det maksimumbeløb, du kan låne gennem dem. Det er nu 500.000 kr. i stedet for 250.000 kr, og det kan tilbagebetales over 6, 12 eller 18 måneder. Læs mere om samarbejdet her.

Opdateringer til vores mobil-apps

Igen i denne måned har vi udrullet opdateringer til vores mobil-apps. Du kan download vores apps her: App til iPhoneApp til Android

Abonnementsfakturering / kontingentopkrævning

Der er godt nyt til dig, der er kasserer i den lokale forening eller bare sender de samme fakturaer ud til dine kunder hver måned. Vi har nemlig sørget for, at du nu kan sætte flere kunder/medlemmer på det samme abonnement/kontingentopkrævning. Funktionen kræver Dinero Pro, og du kan tjekke den ud under Salg -> Abonnement/Kontingentopkrævning. Laver du fx SEO-arbejde for 25 kunder, der alle betaler 500 kr. hver måned for det, kan du altså nøjes med at lave ét abonnement og sætte de 25 kunder på, hvorefter vi automatisk laver fakturaerne og sender dem til dine kunder, hvis du har bedt om det. Det er altså mange sparede timer. Som en bonus kan du tilbyde dine kunder, at de kan betale fakturaen med kreditkort. Så bliver ALT bogført automatisk, og i sidste ende får du et nemt og overskueligt overblik over, hvem der har betalt, og hvem der ikke har. Desuden kan du nu også sætte abonnementet/kontingentopkrævning i bero (og genoptage det), filtrere på oversigten og gemme det som kladde. Men det er ikke det eneste. Vi har nemlig også ensrettet indstillingerne på et abonnement/kontingentopkrævning, så de ligner dem, du kender fra fakturaen.

Ny og forbedret abonnementsfakturering

Vi har lavet om i måden, vi håndterer abonnementsfakturering på. Lige præcis det, er faktisk ikke noget du kan se. Men det medfører nogle gode ting, som du kan se lige om lidt! Det er blandt andet:

 • Mulighed for at lave et abonnement til flere kontakter. Det er smart, hvis du fx sælger det samme til 50 firmaer/personer. Så kan du fremover nøjes med at lave et abonnement, hvor du tilknytter de 50 firmaer/personer.
 • Mulighed for at sætte et abonnement i bero – og selvfølgelig genoptage det igen
 • Mulighed for bedre filtrering på oversigten over dine abonnementsfakturaer

Flere fakturadesigns

Godt nyt til dig, der har brug for flere fakturadesigns! Vi har nu åbnet op for muligheden for, at du kan have flere end et fakturadesigns til det samme firma. Du finder det under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Fakturadesigner.

Ny API- & integrationsside

Vi har samlet det sted, hvor du før oprettede API-nøgler og det sted, du tilknyttede integrationer, under et tag. Du finder nu det hele under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Integrationer.

Et hurtigt og stabilt Dinero

Maj var en af de tungere måneder i Dinero – forstået på den måde, at den afsluttes med to regnskabsmæssige deadlines. Det er blandt andet årsregnskab for selskaber (IVS, ApS og A/S) og moms for dem, der afregner kvartalsvis. Derudover går vi ind i juni, hvor alle personlige virksomheder (enkeltmandsvirksomheder, PMV og I/S) har deadline for aflevering af deres udvidede selvangivelse/oplysningsskema. Det betyder, at vi har brugt mange af vores krafter på, at optimere hastighed og undgå nedetider på Dinero.

Ny abonnementsside

I Dinero har vi en udfordring. Lige lidt over halvdelen af vores brugere betaler ikke noget til os. Det måtte vi gøre noget ved! Derfor har vi lavet en helt ny abonnementsside, hvor det er meget nemmere at købe Dinero Pro og blive fristet af vores Skatteopgørelse. Ej, spøg til side. Du må stadigvæk gerne bruge Dinero Starter! Men vi har faktisk lavet en ny abonnementsside. Den gamle var outdated. Hvis du får den afprøvet, så vil vi gerne sige tusind tak!

Over 20 nye funktioner til dig!

Hver eneste dag arbejder vi for at gøre Dinero nemmere for dig som bruger. Men ind imellem fokuserer vi lige ekstra meget og holder det, vi kalder “User week”. Det er en hel uge, hvor vi udelukkende fokuserer på de mange brugerforslag, vi får ind hver dag. I denne omgang er det blevet til mere end tyve nye funktioner samt forbedringer til eksisterende funktioner. Læs om de nye funktioner her.

Opdateringer til mobil-apps

Igen i denne måned har vi rullet opdateringer ud til vores mobil apps! Du kan download vores apps her: App til iPhone | App til Android

Småopdateringer til Dinero Løn

Vi har desuden lavet et par småforbedringer til Dinero Løn. Fra næste måned kan du fx udbetale ferietillæg (hvis du har en medarbejder, der har ferie med løn), ligesom du kan framelde Dinero Løn og et par andre småting.

Dinero til foreninger

Det var en stor dag, da vi trykkede på knappen. Fra Dineros spæde start har vi kæmpet for at gøre regnskab til en mindre bekymring for de selvstændige i Danmark. Nu er tiden kommet til at hjælpe det livlige foreningsliv, der kendetegner kongeriget. Derfor har vi udgivet en version af Dinero, der er skræddersyet til foreninger.

Nyt design og forbedringer på kontaktsiden

Har du prøvet at klikke ind på én af dine kontakter for nylig? Nej? Så prøv det lige! Det har nemlig fået en overhaling – og endnu bedre: Vi har tilføjet regnskabs- og nøgletal for de seneste tre år til de kontakter, hvor det er offentligt tilgængeligt. Hele analysen af regnskabet kan du se under “Kend din kontakt”, hvis du har Dinero Pro.

Opdateringer til vores mobil apps

I marts har vi sendt opdateringer ud til både iOS og Android. Denne gang er den helt store ændring, at du kan oprette dine kontakter gennem CVR-registeret. Du kan download vores apps her: App til iPhone | App til Android

Skift kontakttype

Er du én af dem, der har oprettet en kontakt med en forkert type, vil denne feature glæde dig! Nu har du nemlig mulighed for at skifte typen i Dinero. Det gør du under Kontakter -> Klik på kontakten -> Mere -> Ændre kontakt til firma/privatperson.

Skatteopgørelse – udvidet selvangivelse (oplysningsskema)

Skattestyrelsen åbnede for din årsopgørelse 11/3/2019. Samme dag åbnede vi for, at du fik dine tal til din udvidede selvangivelse (oplysningsskema). Alle tallene til den udvidede selvangivelse er en del af vores Skatteopgørelse, der kan benyttes af enkeltmandsvirksomheder, PMV’er og interessentskaber (I/S).

Nyt design

I slutningen af februar lancerede vi et nyt og meget mere 2019-agtigt design. Vi havde testet og testet, men når man laver så stor en ændring, vil der altid være småfejl og feedback, der gør, at vi skal rette til. Det har vi selvfølgelig brugt noget af marts på.

Visma Rating i E-conomic

I Dinero har du længe haft muligheden for at bedømme dine kunder – og se, hvordan andre bedømmer dem. Den funktion er nu også lanceret i E-conomic, hvorfor funktionen nu bliver endnu bedre og får endnu mere data.

Virksomhedslån i Dinero

Vi kan nu tilbyde virksomhedslån gennem Dinero. Og det er vi glade for, og vi har brugt lang tid på at lede efter den rette partner. Valget er faldet på Qred.

Nyt design

De sidste måneder har vi knoklet med et nyt, lækkert og brugervenligt design til Dinero. Vi har testet og testet – og det samme har du haft muligheden for. Vi håber, du kan lide det.

“Kend din kontakt” – Virksomhedsanalyse i Dinero

Er du også lidt bekymret når du skal handle med en ny kunde første gang? Eller vil du bare gerne lige tjekke, at alt er i orden hos en eksisterende? Det har vi nu gjort nemt for dig. Vi har samlet en masse offentligt tilgængeligt data i en service, der indeholder op til 14 punkter, som gør dig klogere på din kunde. Du kan se det under fanen “Kontakter” -> Klik ind på kontakten -> Find “Kend din kontakt” til højre. Derudover får du en kort recap på virksomheden, når du laver en faktura og/eller et tilbud. Her kan du se om virksomheden er på Flinke-Listen eller ej, under konkurs/tvangsopløsning eller lukket og så får at vide, hvor mange punkter, baseret på offentlig data, vi kender.

Udvidet selvangivelse for I/S

Har du et interessentskab? Så er den her nyhed god til dig! Vi har nemlig udvidet vores Skatteopgørelse, så den nu også understøtter Interessentskaber (I/S). Det betyder, at du (og dine partnere) nu kan få leveret alle tal til jeres udvidede selvangivelse. Derudover får I også en skatteberegner med, så I kan se om I betaler for lidt, for meget eller tilpas.

Kreditkortbetaling på engelsk

Hvis ikke du allerede har set det, har du fået muligheden for at tilbyde dine kunder, at de kan betale dine fakturaer med kreditkort. Sendte du fakturaen på engelsk var betalingsvinduet ikke på engelsk – det er det nu.

Opdateringer til mobil apps

Både vores iPhone og Android app er kommet med opdateringer i denne måned. Det er fiks af små-bugs og mere lækkerhed. Du kan download vores apps her: App til iPhoneApp til Android

Til udviklerne: Købsbilag API

Den her opdatering er mest til dem, der udvikler integrationer til Dinero. I har nu mulighed for at få direkte adgang til købsbilag. API-dokumentation finder du her – vores mere end 100 integrationer kan du se her.

Nye hjælpeartikler: Mobil app

Som du kunne læse i første del af guiden har vi fået to helt nye mobil apps. Dem har vi lavet hjælpeartikler til så du kan se, hvad de kan.

Til API-partnere: Finansbilag

Den her er til dem, der kan udvikle. I skal bare vide, at I nu kan bogføre direkte i et finansbilag. Se vores API-dokumentation her.

Nye bogføringsmuligheder med Dinero Crowd

Det er nu endnu nemmere at bogføre en velgørende donation med vores Dinero Crowd. Du skal bare gå til Bogføring -> Køb -> Søg på “Donation”. Se mere her.

Hastighedsforbedringer – Faktura

Vi har nedsat et team på tre mand. Deres vigtigste opgave er, at sikre din oplevelse med Dinero er god, stabil og hurtig! Denne forbedring gør godkendelse af salgsfakturaer op til halvandet sekund hurtigere. Det lyder måske ikke af meget for dig, men med 48.000 aktive brugere, der alle laver fakturaer er det mange timer sparet – hver eneste dag. Over de næste måneder vil du opleve flere af disse forbedringer.

Visning af momskode på finansbilag

På finansbilag viser vi nu, hvilken momskode der er tilknyttet den konto, du skal til at bogføre på.

Opdateringer til vores mobil apps

Som du måske tidligere har læst, har vi nu fået udvikling af vores mobil app ind i huset. Det er kun godt for dig! For det betyder, at vi nu kan give den fuld gas med udviklingen af dem, og dermed få endnu mere regnskab ned på mobilen, hvor det altid vil være tilgængeligt for dig.

December 2018

Ny, lækker kontaktside

Vores kontaktside har fået nyt design. Men ikke kun design, den er også blevet væsentligt hurtigere. Derudover har du også fået muligheden for at skifte kontakttypen fra privat til firma – og omvendt – hvis uheldet nu skulle være ude ved oprettelsen.

Kreditkortbetaling af fakturaer

I samarbejde med YourPay tilbyder vi nu, at dine kunder kan betale din fakturaer med kreditkort. Det er med til at sikre dig, at du får pengene hurtigere.

Tillad 6-cifrede MobilePay MyShop numre

MobilePay er løbet tør for 5-cifrede MyShop numre. Men frygt ej! De er begyndt at lave 6-cifrede numre og det understøtter vi selvfølgelig også i Dinero.

Forbedret API

Den her er mest til udviklerne, men derfor også til dig. Vi har nemlig opgraderet vores API så der fremover bliver mulighed for at udvikle flere og mere avancerede integrationer til Dinero. Til udvikleren: Du kan se vores API-dokumentation her.

100 integrationer

Vores partneransvarlige Jannik har givet den gas. Vi har derfor ramt 100 integrationer til Dinero i december! Mulighederne er derfor næsten uendelige. Der er integrationer til webshops, kørebog, lagerstyring, bookingsystemer og mange flere. Se dem alle her.

Bogføring af rente-udgifter

At betale renter er aldrig sjovt, men i nogle tilfælde nødvendigt. Derfor har vi gjort det muligt at bogføre på rente-konti i købsbilag, så du kan få bogføre renter ind på én kontakt.

November 2018

Omsætningsgrænse på 50.000 kr og momsregistrering

Vi har lavet et indlæg om et emne, som mange med god grund er i tvivl om. Det handler om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du har en virksomhed, der forventer at omsætte lige omkring 50.000 kr. indenfor en periode på 12 måneder. Læs indlægget her.

Tilbud

Oversigten over dine tilbud har fået en ordentlig performance overhaling. Har du mange tilbud er load-tiden nu helt nede på et halvt sekund.

Bilagsupload

Vi har “ryddet op” i de bilag, du uploader til Dinero via vores mobil app. De vil derfor nu ALTID være i dato-orden.

Import af produkter

I forlængelse af, at du fik muligheden for at importere kontakter til Dinero, har vi også udviklet muligheden for, at du kan importere produkter til Dinero. Igen kræver det blot, at du har en CSV-fil. Læs mere om import af produkter her.

Import af kontakter

Du har nu mulighed for at importere kontakter fra andre systemer til Dinero – f.eks., hvis du ønsker flytte dit regnskab til Dinero. Det eneste det kræver er, at du har en CSV-fil. Læs mere om import af kontakter her.

Vi gør bankafstemningen endnu bedre

I starten af oktober 2018 lancerede vi første version af vores bankafstemning (beta). Vi har fået så meget ros og positiv feedback fra jer, og bankafstemningen er derfor også allerede blevet finjusteret ud fra jeres input. Så TAK for det.

Det arbejder vi allerede på

 • Finansbilag, hvor der er bogført flere linjer på banken (fx bogføring af løn med pension), bliver splittet ud i to posteringer i bankafstemningen.
 • Til dig, der har mere end én bankkonto: Hvis du har flyttet penge mellem dine egne bankkonti, kan du i dag kun afstemme posteringen på den ene bankkonto. Det får vi fikset, så du kan afstemme begge bankkonti.

Oktober 2018

Vi har forberedt os på 2019

Det er ikke noget, du kan se. Men det betyder, at vi hjælper dig med at bogføre korrekt. Det drejer sig f.eks. om satser i vores Dinero Crowd, anlægskartotek, mv.

Din bilagsoversigt er blevet hurtigere

Din bilagsoversigt (Bogføring -> Bilagsoversigt) er kodet om til et nyt kode-sprog. Det betyder blandt andet, at den er blevet meget hurtigere!

Bankafstemning (BETA)

Endelig! Den her funktion har vi glæder os helt vildt til at lancere. Med vores bankafstemning sikrer du dig et mere korrekt regnskab og en billigere revisorregning – what’s not to like? Opsætningen er i øvrigt super nemt! Du skal kun sætte din bank op én gang – herefter henter vi automatisk posteringer ind én gang i døgnet.

September 2018

Dato læses ved upload af bilag fra app

Når du uploader et bilag med vores mobilapp satte vi tidligere datoen på bilaget til den dato du havde uploadet det. Nu indsætter vi istedet den dato der står på bilaget, hvis vi kan læse den. Hvis vi ikke kan finde datoen på dit bilag vil dato-feltet ikke være udfyldt.

Slet bilag efter du har trykket på ‘ret bilag’

Tidligere kunne man ikke slette et godkendt bilag, hvis man først havde trykket på “ret bilag”. Det gav ingen mening – så det har vi nu ændret. Nu kan du altså nemt slette alle bilag du har lavet ved en fejl, ved at trykke på flere handlinger -> ret bilag

Nemmere upload af filer

Vi har gjort det nemmere at uploade filer. Nu kan du nemlig trække en fil ind og slippe i hele vinduet, istedet for kun det markerede område til venstre. Samtidigt er “download”, “slet” og side skift rykket i en bar i toppen af skærmen og så kan man nu også se antal sideantal hvis den uploadede fil består af flere sider.

MobilePay-betaling på abonnementsfakturaer

Nu kan dine fakturaer på abonnement også håndtere mobilepay. Hvis du har aktiveret MobilePay-betaling i Dinero vil linket til MobilePay betaling nu også komme med når du sender fakturaer via abonnement.

Genbrug et slettet kontonummer

Det er nu muligt at genbruge et kontonummer, hvis det er slettet. Slettede konti er at finde under Indstillinger -> Papirkurv.

Scrapværdi tilføjet på anlægsaktiver

Det er nu muligt at tilføje en scrapværdi på anlægsaktiver. Det skal du bruge hvis du forventer at dit aktiv har en salgsværdi når du ikke længere skal bruge det. Hvis du tilføjer en scrapværdi tager vi helt automatisk højde for værdien i de månedlige afskrivninger. Læs mere om vores anlægskartotek her.

Automatisk oprettelse af lønseddel med Dinero Løn

Nu er det slut med at sidde og oprette den samme lønseddel hver eneste måned. Vi har nemlig tilføjet muligheden for at sætte en løn til automatisk at blive gentaget hver måned.

August 2018

Mulighed for at skjule en konto/beholdning på kontoplan

Er der en konto eller beholdning, som du ikke længere skal bruge? Vi har nu tilføjet muligheden for, at du kan skjule denne. Helt konkret betyder det, at du ikke længere kan bogføre på kontoen. Den kan selvfølgelig aktiveres igen.

Links på betalingsbilag lavet i kassekladden

Vi har tilføjet links på betalingsbilag, der er lavet i kassekladden. Så er det nu endnu nemmere at finde frem til det rette bilag, der er betaling for en salgsfaktura/køb.

NewsFeed tilføjelse til Visma Rating

Når en kontakt går i konkurs, tvangsopløsning eller rekonstruktion får alle brugere en besked i deres newsfeed.

Send abonnementsfaktura som E-faktura

Det er nu muligt at vælge ‘Godkend og send som E-faktura’ for abonnementer. Læs mere om EAN-fakturering her.

Accepter/afvis knapper på tilbud

Dine kunder har i noget haft muligheden for at acceptere og afvise din tilbud. Nu har du også mulighed for det!

Fuld fart på indstillingen “momsfri Dinero til/fra”

Michael har tryllet! Når du slå momsfri til/fra er vi nede på, at den indstilling kun tager 18 millisekunder. Wow!

Momsrapport med nye tekster

Vi har opdateret teksterne på momsangivelsen i Dinero, så de ordret matcher teksten hos SKAT.

Momsfri Dinero

Vores udviklere har givet den fuld gas og har lavet noget, som en del brugere har efterspurgt. Derfor er vi meget stolte over at kunne præsentere den momsfrie version af Dinero. Det er en lille gave til blandt andet dig, der har en forening eller PMV – eller hvis din omsætning er under 50.000 kroner. Eller hvis du hører til en af de brancher, som er momsfritaget. Er du i tvivl om, hvorvidt du er momsfritaget eller momsregistreret, så slå dit cvr-nummer op hos SKAT. Med den momsfrie version af Dinero slipper du for at se på alt, der har noget med moms at gøre, og så får du en meget kortere (og dermed mere overskuelig) kontoplan.

Juli 2018

Købsbilag har fået en gevaldig overhaling

Vores købsbilag er kodet om til et nyt kodesprog. Det betyder ikke de store ting for dig, men det betyder blandt andet, at det er blevet hurtigere og har fået et pænere design.

Vi går live med Dinero Løn

Alle Dinero Pro-brugere kan nu lave én lønseddel om måneden igennem Dinero – helt gratis! Dinero Løn er udviklet i samarbejde med eksperterne fra DataLøn. Læs mere om Dinero Løn.

Ny Kreditnota fra leverandør side

“Kreditnota fra leverandør” siden er blevet kodet om til et nyt kodesprog. Den ligner sig selv, men er blevet meget hurtigere og har fået et meget pænere design.

Udenlandsk crowd

Vi har forbedret vores Dinero Crowd (bogføring af køb) væsentligt – takket være dig. Den er nu blevet endnu bedre til at bogføre udenlandske køb.

Bedre sortering på posteringer

Vi har leget med posteringslisten. Det betyder, at sorteringen på den nu er endnu nemmere at finde ud af.

Forslå ledigt kontonummer

Vi forslår nu et ledigt kontonummer, hvis det man har valgt er optaget. Lad os tage et eksempel med salg. Der er konto 1000 standard, og kan derfor ikke bruges igen. Skriver du derfor “1000” i “Kontonr.” vælger vi automatisk næste ledige kontonr. til nærmeste 10’er. Skriver du “1000” vil vi derfor vælge “1010”.

Juni 2018

Det er nu muligt at downloade e-rykkere for startere

Vi har gjort det muligt at downloade e-rykkere for starter brugere, selvom du har brugt alle dine fem gratis udsendelser.

Vejledning til færøske virksomheder

Vores direktør, Martin, har været en tur på Færøerne. Her fandt han ud af, at der faktisk er en stor del af virksomhederne, der bruger Dinero. Vi tog derfor fat i et par virksomhedsejere fra Færøerne. Det blev til denne guide. Den kan hjælpe dig, hvis du driver virksomhed på Færøerne og bruger Dinero.

Sammenligningstal på rapporter – CSV-fil

Har du på dine rapporter (Regnskab -> Rapporter) valgt, at du gerne vil se sammenligningstal for samme periode, sidste år, vil disse tal også komme med på den CSV-fil (Excel), du kan downloade.

April 2018

Mere kærlighed til vores abonnementsfakturering

Morten & Kasper har nemlig sørget for, at du nu kan sende en abonnementsfaktura til flere mails på én gang. I øvrigt kan du allerede gøre det med salgsfakturaer, tilbud, kontoudtog, mv. Det kan du læse mere om her: https://dinero.dk/support/kan-jeg-sende-en-faktura-til-2-kunder-samtidig/

Driftsstatus side

En sjælden gang imellem driller Dinero. Derfor brugte DevOps-Søren en del af Perfect Week på at lave: https://status.dinero.dk/. Skulle du opleve udfordringer, kan du her se, om vores maskineri driller. Når vi oplever udfordringer, melder vi også ud på status.dinero.dk, hvad den forventede løsningstid er.

Perfect Week

I denne omgang af Perfect Week havde vi hele 42 opgaver på tavlen. Der var tale om forbedringer og små funktioner, som I brugere havde foreslået i supporten eller på vores roadmap. Altså en masse småting, som gør dit liv en smule nemmere – og helt sikkert nogle stykker, som du bliver glad for.

Tilbud

 • Oversigten over dine tilbud har nu fået en “Status”-kolonne. Her kan du få et overblik over, hvor langt dit tilbud er i processen hos din kunde. Det kan fx være “Accepteret”, “Afvist” eller “Faktureret”
 • Oversigten over dine tilbud har også fået to nye knapper. De er “Afvist” (rød) og “Accepteret” (orange)
 • Dine kunder kan nu acceptere eller afvise dit tilbud i den mail, du sender fra Dinero
 • Vi sender dig nu en mail med besked om, at din kunde har accepteret eller afvist dit tilbud
 • Vi har tilføjet muligheden for, at du kan lave din egen standardtekst, når du sender en ordrebekræftelse fra Dinero. Det gør du under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Sprog -> Udsendelser.
 • I oversigten kan du nu se, om du har sendt en ordrebekræftelse til din kunde – og se om den er set eller ikke set af din kunde

Dashboard

 • Boksen “Kommende” har fået opdateret sit layout, så den er klar til en nedenstående forbedringer
 • I boksen “Kommende” kan du nu filtrere på “Alle”, “Salg” og “Køb”
 • I boksen “Kommende” kan nu se totaler under “Salg” og “Køb”. Så kan du se, hvor meget du kan forvente at få indbetalt – og hvor meget du skal betale dine leverandører. Det giver dig et bedre overblik over likviditeten
 • I boksen “Kommende” har vi fjernet fakturaer og købsbilag, der var i et lukket regnskabsår
 • I boksen “Kommende” har vi tilføjet kontaktens navn under hver faktura/køb
 • I boksen “Kommende” kan du nu sende en påmindelse til din kunde med ét klik
 • Har du flere firmaer på samme bruger, er de nu sorteret i alfabetisk rækkefølge. Ligeledes er det nyeste regnskabsår sat øverst

Salg

 • Du kan nu sortere dine produkter for en given periode – og dermed se, hvor meget du fx har solgt af “Produkt 1” kun i april. Den funktion ligger under Salg -> Produkter

Abonnementsfakturering

 • Du kan nu sortere på kolonnerne – du kan fx klikke på “Næste faktura” og se, hvornår næste abonnementsfaktura afsendes
 • Du kan nu sende et abonnement til flere mail-adresser på én gang
 • Du kan nu slå til og fra, om du vil have en tilsendt en bekræftelse, når der er sendt en abonnementsfaktura til din kunde
 • Du kan nu vælge, om din kunde skal have mulighed for at betale med MobilePay på en abonnementsfaktura

Kontoudtog til kontakter

 • Du kan nu lave din egen standardtekst, når du sender et kontoudtog til en kontakt. Den laver du under Indstillinger -> Sprog -> Udsendelser
 • Det kontoudtog, du sender til dine kunder, har fået en omgang kærlighed. Når du trykker “Send” kommer der nemlig en pop-up frem, så du lige kan godkende teksten inden afsendelse
 • Kontoudtoget afsendes nu også fra din egen mail – og ikke fra en “Dinero servicemail”
 • Du kan nu sortere “lukkede” bilag (salgsfakturaer eller købsbilag) fra
 • Du kan nu sende et kontoudtog til din kontakt, der kun er med åbne bilag. Sender du det fx til en kunde, så kan de nøjes med kun at kigge på de fakturaer, de ikke har betalt

Kontakter

 • Du har nu fået bedre overblik over dine kontakter – de kan nemlig filtreres på, om kontakten er en kunde eller en leverandør
 • På overblikket over dine kontakter kan du se, om du har skrevet en note på dine kontakter. Det er markeret med et note-tegn

Moms

 • Når du registrerer, at du har afregnet moms, får bilaget nu automatisk tilføjet, hvilken periode afregningen er for. Før stod der blot “Betaling af moms” – nu står der fx “Betaling af moms for 1. kvartal”
 • Når du har trykket på “Afregning af moms”, vil moms-boksen på forsiden med det samme skifte til næste periode, du skal afregne for. Før skiftede den først, når du havde overskredet deadline

Rapporter

 • Du kan se sammenligningstal på dine rapporter. Det betyder, at du nu fx kan sammenligne dit salg fra april 2018 med april 2017. Juhu! Funktionen finder du under Regnskab -> Rapporter -> Resultatopgørelse/balance/saldobalance
 • Når du kigger på posteringer for en bestemt konto, kan du nu ikke længere se modposteringer, hvis du har rettet et bilag. Det giver et meget bedre overblik, da du nu kun skal kigge på den postering, der faktisk gælder! Vil du se hele posteringen kan du se den under Regnskab -> Posteringer

Regnskabsår

API

 • API-partnere kan nu lave udtræk af regnskabsår
 • API-partnere kan nu lave udtræk af posteringer

Øvrige

 • Betalingsvinduet folder sig automatisk ud, hvis der er registreret en betaling. Det gælder både salgfakturaer, kreditkøb og kreditnotaer. Det sikrer dig et lynhurtigt overblik over den betaling, du har registreret på bilaget
 • Slet betaling (fx på en salgsfaktura) er nu lavet om til en rød knap med teksten “Slet betaling”. Før var det blot et rødt kryds.
 • Tegnsætning på engelsk-sprogede er nu korrekt. Sender du fx en faktura afsted på 1.000 kr. på engelsk, vil der nu stå 1,000.00 kr. Du kan se det ved at trykke på “Vis preview”, eller når du godkender fakturaen
 • Betalingsbilag har nu fået et link, der linker direkte til den faktura/det køb, som bilaget er betaling for
 • Vi har fået en ny og opdateret side til driftsstatus – så kan du følge med her og se, om det hele er, som det skal være
 • Vi har flyttet vores anlægskartotek ind på fanen “Bogføring”
 • Nu betyder det ikke længere noget, om du har fået sat din Danløn-fil korrekt op til import i Dinero – filen kan nu altid importeres
 • Vi har opdateret Dinero Crowd, så den nu er blevet endnu klogere
 • Vi har lavet et “Flinke-badge”, som du kan indsætte på din hjemmeside, hvis du er på vores Flinke-Liste. Du finder det ved at klikke på linket -> Søg på dit firma -> Få dit badge -> Få kode – så får du givet en HTML-kode, som du kan indsætte på din hjemmeside
 • Du kan nu gå fra års- til månedsabonnement uden først at skulle opsige dit årsabonnement

Marts 2018

Vi har tydeliggjort hvilke kunder du har lavet en note til

Nu kan du på din kontaktliste se, om du har lavet noter på din kunde. Det lille ikon ved pilene indikerer, at du har lavet en note. Sådan laver du en note: Vælg “Kontakter” -> Vælg den relevante virksomhed -> Tryk noter -> Skriv note -> Tryk “Tilføj note” -> Tryk “Gem kontakt”.

Ret din standardtekst til kontoudtog inden du sender det afsted til din kunde

Tidligere på ugen tilføjede vi muligheden for at lave en standardtekst til dine kontoudtog. Det gør du her: Klik Indstillinger (tandhjulet) -> Tryk Sprog -> Vælg Dansk -> Udsendelser -> Kontoudtogsudsendelser. Nu har vi tilføjet en popup når du afsender kontoudtoget. Så kan du rette i den enkelte udsendelse inden du sender det afsted til din kunde. Som en lille bonus har vi rettet i afsenderen på den mail din kunde modtager. Før stod afsender som “Dinero Servicemail” -> nu står din virksomhed som afsender istedet.

Tilføjelse til vores API

API-partnere kan nu lave udtræk af både regnskabsår og posteringer.

Danløn filer bogføres nu altid

Når du skal bogføre dine filer fra Danløn i Dinero, skal du huske at sætte Danløn op til at snakke Dinero-sprog inden. Det oplever vi ofte at folk glemmer, og dermed blev det tidligere langt mere besværligt at bogføre filen.

Forbedret momsoverblik på forsiden

Når du har trykket på “Afregning af moms”, vil moms-boksen på forsiden med det samme skifte til næste periode, du skal afregne for. Før skiftede den først, når du havde overskredet deadline.

Se om du har sendt en ordrebekræftelse i din tilbudsoversigt

Nu kan du i din oversigt se, om du har sendt en ordrebekræftelse. Du kan også se om din kunde har set den sendte ordrebekræftelse.

Tegnsætning på engelske fakturaer

Vi oplever stadig flere kunder, som har engelsktalende kunder. På dansk skriver vi 1.000,00, men på engelsk skriver man 1,000.00. Der er altså sproglig komma- og punktumforvirring. Derfor har vores udvikler Thomas været ind og rode i koden, så komma erstattes med punktum, og punktum erstattes med komma, når din faktura er på engelsk. Sådan gør du: Når du er i gang med at lave din faktura, trykker du Indstillinger -> Sprog: Engelsk. Nu er din faktura på engelsk. Men tallene på fakturaen ser stadig ud til at være med dansk tegnsætning. Men når du trykker Vis preview, kan du se, at tallene nu med engelske punktummer og kommaer. Og det er de selvfølgelig også, når du godkender din faktura.

Nyt til foreningerne

Udviklerbossen – CTO-Lars – har gjort livet lettere for alle de foreninger, der bruger Dinero. Nu kan foreninger nemlig oprette skæve regnskabsår. Så nemt er det: Tryk på personen i øverste højre hjørne -> Min konto -> Nyt firma -> Indtast firmanavn/CVR-nummer. Nu kan du vælge din regnskabsperiode.

Bedre overblik over køb og salg

Per og Mikkel har været i sving med at gøre dit overblik over åbne salg og køb bedre. Når du logger ind i Dinero kan du nu vælge om du vil se alle/salg/køb, se det samlede beløb for henholdsvis dine åbne salg og kb for alle åbne regnskabsår og se hvilken virksomhed som det enkelte køb/salg relaterer sig til.

Filtrér dine kontakter på kunder og leverandører

Vores helt nye udvikler Morten har tryllet, så du nu kan lave din egen standardtekst til din ordrebekræftelse. Det er helt vildt nemt. Klik Indstillinger (tandhjulet) -> Mere -> Redigér sprog -> Udsendelser -> Ordrebekræftelseudsendelse. Det er i øvrigt også her, du laver din personlige standardtekst til fakturaer, rykkere, kreditnotaer, påmindelser og tilbudsudsendelser.

Personlig standardtekst på kontoudtog

Vores dygtige udvikler Thomas har tryllet, så du nu kan lave din egen standardtekst til kontoudtog. Det er helt vildt nemt. Klik på Tandhjulet -> Mere -> Redigér Sprog -> Udsendelser -> Kontoudtogsudsendelser. Det er i øvrigt samme sted hvor vi i går tilføjede muligheden for at lave en personlig standardtekst til dine ordrebekræftelser.

Klik direkte til den tilhørende faktura fra betaligsbilaget

Betalingsbilag har nu fået et link, der linker direkte til den faktura/det køb, som bilaget er betaling for.

Anlægskartotek har holdt flyttedag

Vi har flyttet vores anlægskartotek ind på fanen “Bogføring”. Det synes vi giver bedre mening end den tidligere placering. Læs mere om anlægskartoteket her.

Modposteringer er nu fjernet fra dine rapporter

CTO-Lars blev træt af konens regnskab… For hver eneste gang han rettede i et bilag (det kan du i øvrigt kun i Dinero), så fik han en fuldstændig uoverskuelig række posteringer – selv ved helt simple ting som en forkert dato eller et forkert beløb på et købsbilag. Så Lars gjorde noget ved det! Med hans forbedring ser du nu kun én enkelt linje i stedet for alle ændringer, og dermed bliver dit regnskab bare meget mere overskueligt. Men bare rolig: Alle posteringer ligger selvfølgelig gemt bagved. Vi har bare skjult dem for at give dig det bedst mulige overblik. Det gør det fx langt lettere at afstemme din bank når du kun skal kigge på den postering, der faktisk gælder.

Se salg pr. produkt for en specifik periode

Vores udvikler Morten har lige tryllet en lækker funktion frem til dig, så du nu har bedre overblik over dine solgte produkter. Under Salg -> Produkter kan du nu se, hvor meget du har solgt af dine produkter indenfor en selvvalgt periode. På billedet har vi valgt, at vi gerne vil se det for april – og så bliver salget i april vist i kolonnen “Salg i perioden”.

Dinero Crowd er nu endnu klogere

Vi har sørget for at Dinero Crowd nu er endnu klogere og kan genkende og gætte indholdet af endnu flere af dine købsbilag.

Nu er det endnu nemmere at slette en betaling

Betalingsvinduet folder sig automatisk ud, hvis der er registreret en betaling. Det gælder både salgfakturaer, kreditkøb og kreditnotaer. Det sikrer dig et lynhurtigt overblik over den betaling, du har registreret på bilaget. Samtidigt har vi gjort det lettere at finde ud af hvordan man sletter en betaling, hvis man har lavet en fejl. Før var der bare et rødt kryds – nu er der istedet en stor rød knap med teksten “slet betaling”.

Tekstforbedring til dine momsbetalingsbilag

Når du registrerer, at du har afregnet moms, får bilaget nu automatisk tilføjet, hvilken periode afregningen er for. Før stod der blot “Betaling af moms” – nu står der fx “Betaling af moms for 1. halvår 2018”.

Mail ved accept/afvisning af tilbud

Nu får du en mail, når en potentiel kunde har godkendt eller afvist dit tilbud.

Nu kan kunden acceptere dine tilbud online

I anledning af Perfect Week har Per og Mikkel gjort det nemt for dine kunder at acceptere dine tilbud. Når du sender et tilbud, kan din kunde enten trykke “Accepter” eller “Afvis”. Vi håber selvfølgelig på den første mulighed. Når kunden har accepteret (eller afvist) dit tilbud, kan du ikke længere rette i tilbuddet.

Nu står dine virksomheder i alfabetisk orden

Har du flere virksomheder i Dinero? Så har team Per og Mikkel tryllet, så de nu er i alfabetisk orden. Og hvis du har oprettet flere regnskabsår, så er det nyeste nu også øverste.

Send kontoudtog til dine kunder – nu kun med åbne poster

Sender du kontoudtog? Så bliver du glad for de forbedringer, som næstnyeste Thomas (1-mas) har lavet. Du kan nu vælge hvilken tekst der skal sendes med kontoudtoget, lave en standardtekst til udsendelse af kontoudtog og sortere lukkede fakturaer/køb fra.

Mikkel og Per gør det nemmere at rykke dine dårlige betalere

Alle render før eller siden ind i en dårlig betaler. Og det er vanvittigt irriterende. Som fx vores to kunder nedenfor: Sløve Betalere og Venner A/S og Langsom betaler ApS. De formår simpelthen ikke at betale til tiden. Derfor har vores udviklere Mikkel og Per gjort det endnu nemmere for dig at sende rykkere til dårlige betalere. Du kan nu gøre det direkte fra forsiden af Dinero – og det giver dig tilmed et godt overblik over de fakturaer, som dine kunder ikke har betalt endnu.

Sammenligningstal på rapporter

Når du står i din resultatopgørelse, balance eller saldobalance, kan du nu vælge også at se tal fra tilsvarende periode sidste år. Så kan du nemt sammenligne fx april i år med april sidste år. Det er den nyeste af vores Thomas’er (2-mas), som har lavet denne funktion.

Januar 2018

GDPR

Fire måske uforståelige bogstaver, der tilsammen skaber en meget vigtig forkortelse. I dette blogindlæg kan du læse, hvad GDPR – EU’s nye persondataforordning – helt nøjagtigt betyder, og hvordan vores arbejde med GDPR skrider frem mod deadline den 25. maj.

Rød fejl boks ved godkendelse af rykker er nu løst

Vi havde en lille fejl der gjorde at man fik vist en rød fejl boks når man godkendte en rykker. Der var dog ingen fejl, og rykkeren blev oprettet som den skulle på trods af den fejlagtige fejl-boks. Det er nu løst.

Du kan nu rette i et abonnement

Du kan nu rette i et abonnement, der er lavet gennem vores abonnementsfakturering, og hvis du ikke allerede har set det, er der også kommet et søgefelt i venstre hjørne. Så nu er det endnu nemmere at finde det abonnement, du leder efter. Se mere her.

Slut med forkert dato på din faktura

På opfordring fra vores kære brugere, har vi nu tilføjet en pop-up, hvis datoen på din faktura er før dags dato. Den kommer frem, når du forsøger at godkende din faktura. Mange bruger nemlig en fakturakladde til løbende at registrere den tid, de bruger på en kunde, for til sidst at sende en samlet faktura. Det endte i nogle tilfælde med forkert fakturadato. Det er nu slut.

December 2017

Automatisk bogføring af iZettle

MANGE har ønsket denne funktion. Det glæder os derfor ekstra meget at kunne byde velkommen til vores nyeste lancering: integration med iZettle. Med den bliver dine daglige salg bogført automatisk én gang i døgnet, og den trækker tilmed selv gebyrer til iZettle fra.

Ny app til dig: Regnskabskalenderen

Regnskabskalenderen husker dig på de kedelige deadlines, så du ikke selv skal bruge energi på at tænke på moms, lønsumsafgift og selvangivelse. Regnskabskalenderen virker til iPhone og kan downloades i Apples App Store. Søg efter Regnskabskalenderen.

Se om din kunde er dårlig betaler allerede inden i starter et samarbejde

Nu kan du se om dine kunder er dårlige betalere allerede inden du sender et tilbud til kunden. Når du opretter en ny kontakt, tilbud eller faktura får du nu vist en besked omkring hvordan andre Dinero brugere har bedømt samarbejdet med denne kunde.

Uendeligt mange åbne regnskabsår

Vores udviklere har finpudset maskinen og alt det kode der ligger bagom Dinero regner nu endnu hurtigere! Helt konkret har vi i denne omgang optimeret måden vi beregner åbningsbalancen mellem regnskabsår. Det betyder at vi nu har åbnet for at du kan have ligeså mange åbne regnskabsår som du lyster. Før i tiden kunne du kun have 3 år åbne af gangen.

Automatisk oprettelse af dit nye regnskabsår

Før i tiden skulle du manuelt oprette det nye regnskabsår, og som vi alle ved så er de ting man kun skal huske én gang om året som regel lidt svært. Derfor har vi nu fjernet den hovedpine for dig og vi opretter helt automatisk dit regnskabsår. Du skal derfor ikke foretage dig noget som helst til årsskiftet. Du kan bare fortsætte med at oprette dine køb og salg, helt som du plejer.

November 2017

Bogføring af julegaver

Giver du julegaver til dine medarbejdere – eller til dine samarbejdspartnere? Der er simpelthen så mange regler på kryds og tværs, når det kommer til julegaver. Derfor har vi tilladt os at skabe et overblik for dig her.

Ny video: Bliv fakturaekspert i Dinero

Nyt webinar viser hvordan du designer din egen fakturaskabelon, flowet fra tilbud > ordrebekræftelse > faktura > følgesddel, registrering af indbetaling på faktura, slet betaling og meget mere.

Bogføring af julepynt til kontoret

Har du købt et juletræ, julelys, adventskrans eller en stor oppustelige julemand, der byder både medarbejdere og forretningsforbindelser varmt velkommen på kontoret i julen? I denne guide kan du se, hvordan du bogfører al den flotte julepynt, du har indkøbt til kontoret.

Bogfør udgiften til din julefrokost

Er du klar til julefrokosten? Det er vi! Og derfor har vi lige tjekket op på reglerne. Og det har vi skrevet et blogindlæg om – tjek her.

Oktober 2017

Tilknyt dit aktiv til en leverandør

Det er nu muligt at oprette et anlægsaktiv og tilknytte det til en leverandør. Det gør det muligt at oprette aktiver med en forfaldsdato der er forskellige fra fakturadatoen og samtidigt tilknytte det til en leverandør. Herefter kan du registrere, se og slette betalinger på aktivet helt som du kender det fra vores købsfunktion.

Upodi – til dig der sælger på abonnement

Sidder du i en abonnements-drevet virksomhed? Og synes du, at det administrative arbejde tager meget af din tid, specielt når det kommer til at holde styr på faktureringen af dine forskellige abonnementer? Upodi kan bogføre dine abonnementer og betalinger automatisk i Dinero.

Kundesaldolisten viser nu altid korrekt beløb

Hvis du havde modtaget en forudbetaling fra en kunde, var der sneget sig en lille fejl ind i kundens saldo på kundesaldolisten. Dette er nu rettet, så kundens saldo også tager højde for forudbetalinger.

Registrér betaling på dine køb og salg direkte fra forsiden

Inkluderer nu alle kommende betalinger fra alle aktive regnskabsår, viser forfaldsdato istedet for oprettelsesdato, se forskel på “køb” og “salg” og klik “Registrer betaling” direkte fra overblikket.

Undgå dårlige betalere

Det sker desværre jævnligt, at iværksættere aldrig ser deres velfortjente betaling for udført arbejde. Derfor har vi samlet vores bedste råd til, hvad du skal være opmærksom på, når en ny kunde kontakter dig – læs artiklen her!

Dinero er gået ind i kampen mod dårlige kundeoplevelser

Når du arbejder med en ny kontakt, vil vi fremover spørge om du har haft en god oplevelse. Har den været dårlig, spørger vi ind til, om det er fordi kontakten har været ubehagelig eller været en dårlig betaler – vi samler data på Flinke-Listen.

August 2017

Perfect Week

Perfect Week er ugen, hvor vi prøvet at implementere flest mulige nye funktioner, på en enkelt uge. Det er typisk ikke kæmpe store funktioner, men samlet giver de et endnu bedre regnskabsprogram.

Nye funktioner til dig

 • Mini-CRM. Du kan nu tilføje noter på dine kontakter. Du finder muligheden under Kontakter -> Klik ind på den relevante kontakt – her kan du nu tilføje en note
 • Kompensationsgebyr. Du kan nu tilføje et kompensationsgebyr (310 kroner) på dine rykkere. Gebyret er en kompensation for det besvær, du har haft med at indkræve pengene fra din kunde
 • Newsfeed. Vi har lavet et newsfeed til dig, som du finder på forsiden i Dinero. Her får du pt. informationer om nye funktioner, og hvis en fakturaudsendelse fra Dinero er fejlet (som både mail og EAN). Vi dog store ambitioner med det på sigt – se mere her
 • Periodiseret kontoudtog på en kontakt – så du fx kan sende for juli
 • Kontoudtog kan nu sendes på E-mail direkte fra Dinero til din kontakt som en vedhæftet PDF
 • Mulighed for med ét klik at registrere betaling på en salgsfaktura, hvor der er fratrukket et gebyr – se et eksempel her
 • Mulighed for altid at få Dinero til at udsende dine fakturaer som en vedhæftet PDF
 • Mulighed for at søge på kontonummer når du er ved at oprette et køb – hvis du fx har oprettet din egen konto
 • Når du er ved at oprette en salgsfaktura, kan du nu komme direkte over til kontakten ved at klikke på et lille ikon
 • Hvis du forsøger at oprette en “normal konto” under likvide beholdninger i din kontoplan, får du nu en advarsel. Normalt ville man nemlig oprette en beholdning
 • Hvis du forsøger at oprette en kontakt, som du allerede har i Dinero, vil du nu få en advarsel om, at den allerede er oprettet. Det gælder både for firmaer og privatpersoner
 • Når du skal registrere betaling har vi nu gjort det endnu lettere. Vi har forudfyldt den beholdning, du har sat på din salgsfaktura som betalingsbetingelse og dermed sparer du ét klik for hver betaling.
 • Forbedring af udsendelserne af ordrebekræftelser og tilbud
 • Diverse tekstrettelser

Nye funktioner til os

 • Vi har forbedret vores interne tool til vores newsfeed
 • Vi kan nu flytte produkter og kontakter mellem Dinero brugere – hvis nu du fx skifter selskabsform

Juli 2017

Dineros udviklere giver tilbage til fællesskabet

I Dinero gør vi ofte brug af andres Open Source-materiale – nu har vi valgt også selv at give lidt tilbage. Vores værktøj gør det muligt at håndtere tusinde rækker i en liste.

Januar 2017

Ny kassekladde med mange forbedringer

Den nye kassekladde har træk og slip-funktion, dynamiske linjenumre, genvejstaster, flerbenet posteringer, fejlbeskeder, ubegrænset antal linjer til alle og optimeret design.

December 2016

MobilePay

Vi har fået MobilePay-integration, hvilket betyder at dine kunder nu kan betale med deres MobilePay app – både privat og erhvervskunder, kan altså nemt og hurtigst bruge mobilbetaling, fremfor at skulle ind på netbanken og overføre.

Oktober 2016

Gratis Dinero app

Vi tester af, at give Dinero app’en gratis til alle brugere – ikke kun Pro. Med app’en kan du efterhånden klare en stor del af dit regnskab, hvad enten du har behov for at uploade bilag, se kontakter, afstemme fakturaer og meget mere.

August 2016

Ny søgemotor

Vi har implementeret en ny søgemotor i Dinero. Ankiro vil gøre det langt nemmere at finde de ting, som du leder efter. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at skrive til vores support.

Juni 2016

Kontoudtog på kontakter

Når du har oprettet din faktura, får du nu fem muligheder for, hvad dit next step skal være. De to primære valg er, at sende fakturaen på mail eller downloade den som PDF. Du kan dog også vælge at sende som EAN-faktura, oprette ny faktura eller gå til fakturaoversigt.

Se hvilke data vi har scannet

Nu kan du se hvilke data vi automatisk har scannet fra dit bilag. Vi markerer det med en lille gul boks, så du nemt kan sikre dig at det er de rette informationer vi har taget. Retter du selv til efterfølgende, bliver vores kunstige intelligens klogere for hver rettelse.

Opdateret iPhone app

Nu kan du sende kopiere en tidligere faktura, ændre forfaldsdato på faktura, få notifikation når faktura er forfalden, oprette kontakter, oprette produkter, se omsætning og udgifter. Husk at du også kan følge med i nye funktioner direkte i App Store og Google Play.

Februar 2016

Automatisk postering af gentagende bilag

Har du en månedlig udgift til fx servere, mobilabonnement eller lokaler, vil vi nu automatisk give forslag til postering, hvis du har registreret samme konto flere måneder i træk. Endnu et skridt på vejen mod automatiseret regnskab.

Januar 2016

Automatisk overførsel af data fra bilag

Når du uploader et bilag i Dinero, vil nu fremover slippe for manuelt at skulle registrere fakturadato og forfaldsdato. Snart vil du også kunne opleve det samme med momsbeløb og meget mere. Vores mål er at alle felter på et bilag skal kunne automatiseres.

December 2015

Paydesk-integration

Paydesk gør det muligt at modtage betalinger af alverdens slags, og overalt. Med Dinero-integrationen kan du automatisk få videreført disse betalinger til Dinero. Integrationen kræver en konto på Paydesk og at du har Dinero Pro.

Juli 2015

Webshop-integrationer

Storebuddy har udviklet ni nye integrationer til forskellige webshop-systemer: Magento, WooCommerce, DanDomain, SmartWeb, WannaFind, PrestaShop, Shopify, Danhost og DanaWeb. Gå på opdagelse i alle vores integrationer til webshops.

Juni 2015

POS-integration

Fremover kan du integrerede dit iPad-kasseapparat med Dinero. Med vores integrationspartner Sofier, får du dermed alle dine salg registreret automatisk i vores regnskabsprogram, og slipper dermed for at manuelt at oprette fakturaer.

April 2015

Skabeloner til posteringer

Vi har har lavet en række skabeloner, så det nu er nemmere at registrere de forskellige posteringer du laver. Uden at skulle tænke over hvilke konti du skal postere i, kan du bl.a. bruge vores skabeloner til udbetaling af udbytte, betaling af ATP, skattebetaling, salg af gavekort og meget mere.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram