Erhvervslån

Opret et erhvervslån nemt og hurtigt

Som Dinero-bruger kan du søge om et erhvervslån hos vores samarbejdspartner Qred. Der er ingen skjulte gebyrer eller binding – og du kan indfri gratis før tid.

Ansøg om erhvervslån

Ingen skjulte gebyrer eller binding

 • Ansøg på 1 minut

 • Få svar inden for 1 time

 • Udbetaling samme dag

 • Ingen oprettelsesgebyr

Ansøg på under ét minut

Står du og har akut brug for kapital til at køre videre? Eller mangler du finansiel hjælp til at gribe en vækstmulighed?

Vi har sammen med Qred gjort det nemt at ansøge om et erhvervslån – uden skjulte gebyrer og binding. Du bliver kontaktet inden for én time, og godkendte lån udbetales samme dag. Det koster ikke noget at indfri lånet før tid, så det kan give nødvendig finansiering, mens du venter på svar fra banken.

 • Log ind i Dinero – udfyld formularen på under ét minut

 • Få svar på din ansøgning inden for én time

 • Godkend med NemID, og få lånet udbetalt samme dag


Beregn dit lån med det samme

Med vores låneberegner kan du nemt og hurtigt se, hvad du skal betale for et lån til din virksomhed*. Skriv det ønskede beløb (10.000 – 2.000.000 kroner), og vælg løbetid.

*Et erhvervslån fra Qred har ingen rente. I stedet er der en fast månedsafgift, som er baseret på din virksomheds kreditvurdering. Derfor er det månedlige afdrag i beregneren et eksempel.

Ansøg om erhvervslån

Ansøg om erhvervslån nu

Hvad er et erhvervslån?

Et erhvervslån, også kaldt et virksomhedslån, er et lån, som virksomheder kan optage i erhvervsmæssig sammenhæng. Virksomheden bestemmer selv, hvad lånet skal bruges til. Det kan fx være til investering i bygninger, maskiner eller til udvikling af produkter.

Erhvervslån til alle typer virksomheder

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede virksomheder, interessentskaber og iværksætterselskaber kan ansøge om et erhvervslån – uanset om virksomheden er lille eller stor, ny eller gammel.

Sammen med Qred tilbyder vi en fleksibel og alternativ løsning, når du og din virksomhed skal låne penge. Få et erhvervslån uden komplicerede afdragsordninger eller ekstraudgifter skrevet med småt.

Erhvervslån uden sikkerhed

Du kan ansøge om et lån i størrelsesordenen 10.000 – 1.000.000 kroner. Virksomhedslånene til små og mellemstore virksomheder har en tilbagebetalingsfrist på 6, 12 eller 18 måneder. Der er ingen krav om sikkerhedsstillelse, men Qred kræver, at du hæfter personligt for lånet uanset virksomhedstype.

Der kan være mange grunde til, at ens virksomhed har brug for penge lige nu. Det kan fx være, at designerens computer holder op med at virke, fotografens kamera går i sort, massagebriksen skal udskiftes, eller komfuret i restauranten er stået af.  Der kan også være behov for livsnødvendig kapital for ikke at måtte lukke og slukke.

Tid er afgørende i den slags situationer. Det ved vi. Derfor får du svar på din ansøgning inden for én time (mandag – fredag kl. 9-18), og pengene udbetales samme dag. Nemmere og hurtigere bliver det ikke, når du har akut brug for penge til at køre videre.

Søg om et erhvervslån gennem Dinero uden at stille sikkerhed:

 • Gratis at ansøge
 • Intet oprettelsesgebyr
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Ingen binding
 • Ingen omkostninger ved indfrielse før tid.

Hvad koster et erhvervslån?

Nedenfor kan du se tre priseksempler på erhvervslån – alle med en løbetid på seks måneder.

Erhvervslån til pakker

Lån 50.000 kr.

9.328,-

Samlet betaling i DKK pr. måned.
0,- i oprettelse

Erhvervslån Billede 2

Lån 100.000 kr.

18.657,-

Samlet betaling i DKK pr. måned.
0,- i oprettelse

Erhvervslån Billede 3

Lån 200.000 kr.

37.313,-

Samlet betaling i DKK pr. måned.
0,- i oprettelse

Ansøg om dit erhvervslån nu!

Det hele foregår i en samlet og hurtig proces. Det tager kun ét minut at ansøge, og du får svar inden for én time. Lånet udbetales typisk samme dag, det er godkendt.

Den hurtige svartid betyder, at du kan låne penge, når du har akut behov for likviditet til at holde virksomheden kørende eller kapital til at gribe en vækstmulighed. Hvis du senere får bevilget et billigere lån, fx et banklån, koster det ikke ekstra at betale lånet ud. Det er en ekstra fordel ved ingen binding.

Lån til mange ting

Formålet med erhvervslånene er at give små og mellemstore virksomheder bedre adgang til finansiering.

Målet er at hjælpe vores brugere med at gribe vækstmulighederne, når de opstår, samt give adgang til likviditet, som kan være livsnødvendig for virksomhedens overlevelse.

Startet af iværksættere for iværksættere

Dinero og Qred er begge startet af iværksættere, som har fælles ambitioner om at fremme iværksætteri og tilbyde virksomheder de bedst mulige vilkår for at drive forretning.

Derfor kan du også ansøge om et lån til køb af virksomhed, hvis det er en essentiel del af strategien og en god vækstmulighed. Et erhvervslån kan samtidig være en økonomisk hjælp til opstart af virksomhed, hvis der fx er store opstartsomkostninger. Når du ansøger om et lån, kigger rådgiveren både på virksomhedens nuværende økonomiske situation samt fremtidsperspektiverne, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Det praktiske

Erhvervslån eller virksomhedslån. Det er to sider af samme sag. Som Dinero-bruger kan du ansøge om et erhvervslån direkte i Dinero. Vi sørger automatisk for, at alle relevante tal sendes sammen med ansøgningen.

Du vælger selv lånebeløb og løbetid, når du ansøger. Du får vist det totale beløb, du skal betale, inden du ansøger. Der er ingen oprettelsesgebyrer, ligesom der ikke er nogen binding. Det betyder, at du kan indfri lånet, når det passer dig – uden omkostninger.

Vælg det rigtige billige erhvervslån

Før du ansøger om et lån, kan det være en god idé at tjekke, om der er andre muligheder for at skaffe penge. Kan du fx afslutte større opgaver, vente med større investeringer eller få en midlertidig kassekredit i banken?

Billige erhvervslån kan være en kærkommen håndsrækning til at kunne fortsætte driften eller tage næste skridt i iværksætterrejsen. Det er dog vigtigt, at du altid sætter dig ind i alt det med småt og ÅOP, inden du skriver under.

Indlægget er en del af vores ny virksomhed-univers

Oftest stillede spørgsmål

Du ansøger gennem Dinero. Her skal du udfylde en kort formular samt vælge ønsket lånebeløb og løbetid. Herefter er det bare at trykke på “Ansøg om lån” og vente, indtil du hører fra Qred inden for en time.

 • Log ind i Dinero (-> Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Integrationer -> Start Qred erhvervslån ansøgning)
 • Udfyld formularen med alle informationer (vi vedhæfter automatisk relevante filer fra regnskabet). Afslut med at acceptere, at vi sender de oplyste informationer med
 • Når låneansøgningen er sendt, bliver du ringet op indenfor én time (mandag – fredag kl. 9-18), hvor I gennemgår lånet
 • Du modtager en mail og SMS med link til at underskrive lånet med NemID

Du får pengene udbetalt, og bogfører det i dit Dinero regnskab – se hvordan her.

Som regel udbetales pengene samme dag, som din ansøgning er godkendt. Pengene udbetales senest kl. 17. Der kan dog gå en ekstra dag afhængig af helligdage og bankernes overførselstid i nogle tilfælde.

Du betaler en fast månedsafgift i stedet for en rente. Der er ingen oprettelsesgebyrer eller renter med et erhvervslån hos Qred. Du kan altid se det samlede beløb, du skal betale, inden du ansøger om et lån.

Du betaler også kun for de måneder, du har lånet. Hvis du indfrier det før tid, skal du ikke betale ekstra for det, og månedsafgifterne stopper selvfølgelig også, når du indfrier lånet før tid.

Hos Qred er der ingen renter. I steder er der en fast månedsafgift, som du betaler, samtidig med at du afdrager på erhvervslånet.

Månedsafgiften baseres på virksomhedens Qred-score, som kan sammenlignes med en kreditvurdering.

Du skal ikke stille sikkerhed for erhvervslånet. Det er dog et krav, at du hæfter personligt for lånet, uanset hvilken virksomhedstype du har.

Det er blandt andet derfor, du kan få pengene udbetalt så hurtigt.

Du vil først få en venlig påmindelse om, at du ikke har betalt. Hvis der stadig ikke afbetales på lånet, kan det være nødvendigt at sende sagen til inkasso.

Hvis du ikke kan betale dit lån, er det altid en god idé at kontakte Qred for at finde en god løsning.

Nej, der er ikke nogen binding. Når du vælger en løbetid for lånet, viser beregneren, hvad du skal betale hver måned – inklusiv den faste månedsafgift.

Hvis du fx får et banklån senere, eller en kunde betaler en stor regning, kan du indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger.

Når du ansøger om et lån, laves der en helhedsvurdering af ansøgningen og virksomhedens samlede økonomi.

De vigtigste kriterier er virksomhedens evne til at håndtere fremtidige betalinger, og om lånebeløbet er rimeligt ift. virksomhedens størrelse og omsætning.

Der vil altid være tale om en professionel og individuel vurdering.

Qred ejes og drives af iværksættere, så de ved, hvordan virkeligheden ser ud for dig og andre virksomhedsejere.

Læs mere om Qred her.

Du kan ringe til Qred på 89 87 10 06 eller skrive på support@qred.dk

Ja, det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi får en lille andel af de omkostninger, du har i forbindelse med lånet (månedsafgiften).

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram