Nemt og enkelt
lønsystem

Med Dineros Lønsystem kan du som Dinero Pro-bruger lave en gratis lønseddel hver måned – og vi bogfører selvfølgelig det hele automatisk.

Lønsystemet fra Dinero

Regnskabsprogram med lønsystem – så kan du nemt og hurtigt udbetale løn hver måned.

 • Gratis lønseddel hver måned
 • Automatisk bogføring – nemt og hurtigt
 • Samarbejde med løneksperter fra DataLøn
Opret gratis konto

Så nemt er lønsystemet

 • Du kan helt gratis lave én lønseddel om måneden

 • Når du bruger Dinero Løn, er bogføringen automatiseret

 • DataLøn sørger for, at der er styr på alt med lønsystemet

Du bestemmer selv, om du vil have lønforhøjelse

Med Dinero Løn er du godt dækket ind! Du får ikke bare en gratis lønseddel hver måned, men også automatisk bogføring, på baggrund af et stærkt samarbejde med løneksperter.

Det bliver med andre ord nemt som en leg at udbetale løn med den gratis lønseddel, du får som Dinero Pro-bruger.
Kom i gang nu

Gratis lønseddel

Med Dineros Lønsystem kan du som Dinero Pro-bruger lave en lønseddel om måneden – helt gratis. Den kan du bruge, hvis du udbetaler løn til en medarbejder, eller hvis du udbetaler løn til dig selv i et ApS eller A/S. Vi har gjort det nemt og simpelt for dig at udbetale løn med et billigt lønsystem.

Automatisk bogføring

Bogføring af løn kan godt være besværligt. Derfor har vi automatiseret bogføringen for dig, når du bruger Dinero Løn. Vi har altså gjort det så nemt som muligt. Vi giver dig alle relevante tal, så du skal bare overføre pengene til lønmodtageren, Skattestyrelsen, ATP og FerieKonto.

Samarbejde med løneksperter

Dinero Løn er resultatet af et godt samarbejde med løneksperterne fra DataLøn. Mere end 60.000 virksomheder bruger hver måned DataLøn til at lave mere end 500.000 lønsedler hver måned. Så de har styr på alt, der har noget med løn at gøre – og så er de, ligesom Dinero, en del af Visma-familien. Det skal være nemt at forstå din lønseddel.

Det kan du med lønsystemet

Dinero Løn giver dig en nem og enkel måde at indberette på. Du kan desuden lave en automatisk lønseddel til hver måned og få besked, hvis du skal reagere.

Lønsystemet gør det nemt og hurtigt for dig at få styr på den månedlige lønseddel, så du i stedet kan fokusere på virksomheden.
Kom i gang med lønsystemet

Nem og enkel indberetning

Med vores lønsystem kan du nemmere indberette B-indkomst (honorar til freelancer) og indberette til eIndkomst. Dinero Løn laver automatisk nulindberetninger for dig, hvis du ikke udbetaler løn én måned. Derudover kan du beregne nettoløn, AM-bidrag, A-skat, feriepenge, ATP og løn med/uden ferie. Desuden kan lønsystemet håndtere lønstigning for timelønnede og kørsel under 20.000 km.

Få automatisk lønseddel

Du kan automatisk lave lønseddel, så du ikke skal koncentrere dig om at lave den hver måned, og få dit eget logo på lønsedlerne. Desuden kan du lave ferieregnskab og fx holde styr på antal brugte feriedage, beregne feriepenge ved fratrædelse og udbetaling af ferietillæg. Derudover kan du lave acontoløn og oprette flere medarbejdere.

Få besked, hvis du skal reagere

Hvis der er skyldige overførsler, kan du se dette i systemet eller blot få besked, når du har skyldige overførsler, der skal betales. Du kan også få besked på mail, hvis du ikke har oprettet en lønseddel i en måned, samt når lønnen er behandlet. På denne måde skal du ikke hele tiden tjekke op på ovenstående.

Hvem udbetaler løn?

Er der nogle begrænsninger?

Der er nogle få begrænsninger, og du kan se disse nedenfor.

Det kan du IKKE med vores lønadministration:

 • lave løn bagudrettet, hvis deadlines for oprettelse af løn er overskredet
 • indregne bruttolønsordninger (fx fri telefon, fri bil, sundhedsforsikring osv.)
 • håndtere kørsel over 20.000 km
 • lave automatiske bankoverførsler til medarbejder og tredjeparter
 • håndtere pension
 • håndtere barsel og sygeløn, herunder bidrag til barselsfond
 • håndtere flexjobber og lærlinge

Har du behov for andre funktioner end dem, vi kan tilbyde i vores lønprogram, så hiv fat i DataLøn. Du kan fange dem på dinero@dataloen.dk eller tlf. 72 27 90 19.


0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Meget mere end bare et lønsystem

Med Dinero får du ikke blot omfattende lønservice, men et regnskabsprogram der opfylder dine behov til nem og hurtig bogføring. Du kan læse mere om vores mange funktioner på vores tour-side, og få endnu mere at vide om regnskabsprogrammet.

Oftest stillede spørgsmål

Ja – med Dinero Pro får du mulighed for gratis at lave én lønseddel til dig selv eller en medarbejder hver måned.

Der findes flere gode lønsystemer til små virksomheder, men er du allerede Dinero Pro-bruger, får du Dinero Løn gratis med.

Alt efter hvilket lønsystem du benytter dig af, har vi forskellige guides. Bruger du Dinero Løn, sker al bogføring automatisk.

Der findes efterhånden flere lønsystemer, som er ret nemme at arbejde med. Har du Dinero Pro, vil Dinero Løn ofte være det nemme valg.

Dinero Løn er et gratis lønsystem for Dinero Pro-brugere, hvor du får lov til at lave én lønseddel gratis – hver måned.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram