Oliver S. Jensen

Bambus Rejser

“Valget faldt på Dinero pga. den store brugervenlighed. Efter mange år i serviceindustrien hader jeg, når noget bliver unødvendigt besværligt. Det har Dinero gjort godt. ”

Oliver S. Jensen

Hvad laver din virksomhed?

Bambus Rejser sælger skræddersyede og individuelle rejser til Sydøstasien. Hovedsageligt centreret omkring kultur og natur med ”slow travel”-oplevelsesrejser.

Samtidig har Bambus Rejser en blog, hvor der deles ud af gode råd og interessante souvenirs, restauranter, oplevelser, og der bliver skrevet om ansvarlig turisme, som er en stor del af Bambus Rejsers DNA.

Hvad er jeres vision?

Visionen er socialt ansvarlige rejser og rejser til mindre besøgte områder af Sydøstasien. At få danskerne til at opleve områder som det nordøstlige og sydvestlige Thailand langt fra turismen.

Og inkorporere nogle lidt atypiske oplevelser på de mere klassiske rejser. Samtidigt med at vise, hvad der sker, når man rykker lidt uden for de områder, hvor turisterne normalt kommer.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Da jeg startede min virksomhed, testede jeg flere regnskabsprogrammer. Valget faldt på Dinero pga. den store brugervenlighed. Efter mange år i serviceindustrien hader jeg, når noget bliver unødvendigt besværligt. Det har Dinero gjort godt.

Jeg valgte til at fortsætte efter det første år, fordi man oftest hurtige kan søge sig frem til letforståelige vejledninger, der besvarer spørgsmålene. Og endnu vigtigere; den meget tålmodige support, som altid hurtigt hjælper til.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Helt klart scan bilag-funktion på mobilen og mindst lige så vigtigt, at jeg hurtigt kan tilføje en note til samme bilag. Når man rejser meget i lande som Laos, hvor der i mange områder kun kan bruges kontanter, og bilag oftest er en enkelt håndskrevet linje på Laotisk, et søskendealfabet til det thailandske.

I de tilfælde er livsnødvendigt at kunne bogføre med det samme og skrive en note om, hvad der er købt. Ellers sidder man pludseligt med 10 bilag, man ikke kan læse, forstå eller skrive ind i Google Translate, og så er det virkelig op ad bakke med regnskabet.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

I rejsebranchen har jeg to meget forskellige hverdage, og derfor tillader jeg mig to svar. Der er hverdagen på kontoret og hverdagen på farten med hotelinspektioner, messer og alt det, som hører til. På kontoret er det helt sikkert afstemningsfunktionen sammen med momsindberetningen til Skattestyrelsen, der står højst på listen her.

På farten er det allerede nævnt med favoritfunktionen, men også at så meget kan klares fra appen uden det store besvær, når man sidder i lufthavnen, bag i bilen på en transfer eller på færgeovergangen. Det skærer ned på spildtiden, at meget af regnskabet for dagen kan klares undervejs.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram