Nicolai Lønne
Bottomline logo rød

Bottomline

“Jeg er vild med supporten. At jeg rent faktisk kan få svar på regnskabs-faglige spørgsmål er fantastisk.”

Nicolai Lønne

  • Firma: Bottomline
  • Titel: Online Marketing Nørd
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

Mit bureau Bottomline bruger online markedsføring til at skabe leads til både kunder og egne projekter.

For nogle kunder fungerer vi som en form for freelance marketingchef, som hjælper med at holde styr på alle opgaverne med SEO, SEM, website og de mange freelancers og assistenter som ofte er krævet for succes i dette felt. For andre kunder har vi et fokus på at skaffe dem leads gennem online kanalerne.

Hvad er din vision?

Visionen er at have frihed til at kunne leve mit liv, som jeg ønsker det. Bottomline startede som et firma, der skulle have nok kunder til, at vi kan leve godt, mens vi laver noget, der er sjovt for os. Opgaver, der ikke er sjove, takker vi nej til.

Visionen er ikke et stort bureau med mange ansatte, men derimod at være få og virkelig dygtige specialister.

Hvorfor valgte du Dinero?

Fordi jeg hader alt, som er besværligt.

Vi bruger det kun selv til at udsende fakturaer fra. Alt, der minder om bogføring, lader vi en bogholder om – også selvom det virker nemt at gøre selv i Dinero.

Det er dog en rar følelse, at vi ved alle bilag, tal etc. er tastet ind i et online program, hvor vi har fuld adgang og let kan skifte bogholder, hvis det en dag bliver nødvendigt. Dinero giver os muligheden for at beholde ”ejerskabet” på hele regnskabet, selvom det er outsourcet til 3. person.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Det er jo nok supporten, og at jeg rent faktisk kan få svar på regnskabs-faglige spørgsmål i chatten.

Og så er det muligheden for, at alle vores bilag er samlet et centralt sted. Det giver mig en ro i maven at vide, at vi ikke en dag står med en bogholder, der er forsvundet fra jordens overflade, mens alle fysiske bilag og gamle regnskaber er gemt væk i bogholderens pengeskab.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Lavpraktisk er det dejlig let at udsende fakturaer – den eneste del vi selv tager os af.

Og når jeg af og til tænker, at jeg med den officielle titel som adm. direktør bør vide, om vi har styr på moms, betalinger og så videre, så kan jeg logge ind og se det på en let og overskuelig måde.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram