Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

  • Navn: Charlotte Vestergaard Kyndesen
  • Title: Indretningsdesigner
  • Firma: CeeDesign
  • Web: https://ceedesign.dk/

CeeDesign

Hvad din laver virksomhed?

Indretning til private og erhverv, samt visual merchandising.

Hvad er jeres vision?

Alle har fortjent velindrettede omgivelser og alt det positive det fører med sig.

Indretning i private hjem, kontorer og butikker skal give plus på bundlinjen i form af energi, glæde og overskud – både personlig og økonomisk.

Det gør CeeDesign ved, at hjælpe kunden med ved at skabe personlige indretningsløsninger, der passer lige til dem.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg hoppede med på Dinero-bølgen, da Dinero ikke havde været på markedet særligt længe. Det gjorde jeg uden at tænke videre over det, da jeg fra første ‘møde’ med konceptet var fuldstændigt forelsket i Dinero og det som det kunne.

Dinero var nemt, billigt og gav mig kontrol og overblik i min virksomheds økonomi. Yderligere var der hjælp at hente, hvis noget skulle vise sig at være svært for mig – Supporten!

Og så kunne jeg oven i købet, prøve det gratis. Det brugte jeg dog ikke meget tid på, for jeg var overbevist og fandt hurtigt ud af hvordan programmet fungerede.

Jeg er, efter flere år, stadig helt og aldeles forelsket i Dinero. Jeg kunne ikke drømme om, at springe over til en anden løsning. Jeg er selvfølgeligt også stadig i målgruppen, med min lille enkeltmands virksomhed, så det er der vel ikke noget at sige til.

Så alt i alt har jeg valgt (og vælger stadig) Dinero, fordi det er nemt, billigt, overskueligt og helt igennem fænomenalt! <3

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg er glad for utroligt mange funktioner og det er ærligt talt svært at vælge, da mange af tingene efterhånden er blevet en fast del af min bogføring. Men at jeg kan indberette både moms og skat med hjælp fra Dinero er absolut en af mine yndlingsfunktioner. Det gør mig helt og aldeles fri for udgifter til en revisor.

En af de funktioner jeg nok efterhånden glemmer at være taknemmelig for, er crowd-funktionen, som jo i bund og grund er en mega vigtig del af ‘det lette’ ved Dinero, men som på samme tid, blot er blevet hverdag for mig. Jo jo, man er vel blevet lidt priviligeret af at have Dinero. 😉

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Bogføring tager pludseligt ikke synderligt lang tid. Jeg skal ikke bøvle med flere timers bogføring om ugen. Jeg skal ikke bruge tid på bogholder og revisor. Det meste kan klares med et på klik hjemme på kontoret.

Og som kontrolfreak giver det mig tryghed, at jeg står for hele økonomien selv- selvfølgelig med et dygtigt Dinero supportteam i ryggen!

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.