Race faster
Race Faster logo sort

Race-faster.com

“Håndtering fra mobilen bruger jeg mere og mere og så er det nemt at lave fakturaer.”

Christian Dela

Hvad laver din virksomhed?

Race-faster leverer dele til motorcykler, der bruges til race. Uanset om det er hobbyracere eller dem, der banker på til de professionelle race-teams, kan vi levere delene. Udover blot dele følger en masse knowhow omkring delenes kvalitet og elektroniske applikationer og software med, da de leveres tailormade til enkelte cyklers software, og andre ting er plug and play.

I et felt hvor antallet af dele, der skal til for enten at bygge en cykel, vedligeholde en cykel eller genopbygge en cykel, kan variere mange tusind kroner beroende på setup, er det vigtigt at kunne give kunderne en fair vejledning, service og leveringstid.

Hvad er jeres vision?

Vi vil levere en service som er udover det normale til kunder som egentlig primært er vant til at handle på nettet uden nogen service og uden nogen guide. Vi leverer viden, dele, montering og setups, alt efter hvad kunderne leder efter, og vi kan guide dem til et setup, som de måske ikke selv havde udtænkt.

Styrken hos os ligger i, at vi er officiel forhandler med stærke bånd til specialister hos både Yamaha og BMW. Og så kan vi guide mange nye og erfarne racere til dele, der kan hjælpe med bedre tider på banen.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Som iværksætter starter du på bar bund med samtlige forretningsmæssige aspekter, første gang du åbner en forretning. Du skal have styr på banken, skat, e-Boks, Nem-ID, hjemmesider, leverandører, bogføring, momsnummer m.m.

Når du sidder første gang og skal bogføre, hvor smart er det så ikke, at Dinero Pro har Dinero Crowd-forslag, der kan hjælpe dig med at ramme bogføring af hjemmeside, varekøb, revisor, mad, rejser m.m. ned i de rigtige kolonner, uden det rigtig er svært – selv for en rookie?

Siden jeg startede, er Dinero noget af det eneste, der er tilbage fra mit initielle setup. Det er fordi det er bekendt, bekvemt og nemt. Men samtidig med kontinuerligt udvikling på API’en, så vi får endnu nemmere og bedre oplevelser.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Helt klart Dinero Crowd-forslag til bogføring skarpt forfulgt af MobilePay-integrationen i fakturaudsendelse. Men samtidig ville jeg aldrig kunne afslutte min bogføring uden support. Så selvom jeg trækker forskellige funktioner ud og siger ‘det her gør forskellen’, så er det faktisk hele pakken, som tiltaler mig.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Håndtering fra mobilen bruger jeg mere og mere, men det må stadig være, at det er nemt at lave en faktura og sende den ud. Med faste kunder er det nærmest en 1-minutsopgave at oprette og udsende en faktura. Og bogføring klares nemt, når jeg har Dinero Pro. Alting bogføres ved blot at indtaste fx hjemmeside og vælge det punkt, Dinero foreslår. Enkelte gange må jeg spørge i supporten angående specifikke punkter, og så tager det supporterne meget kort tid at løse mine problemer. Så for mig er Dinero en fast partner i firmaet, så længe jeg har bogføringen in-house.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram