Lasse Baungaard fra Digitypes
Digitypes logo brugerudtalelser

Digitypes

“Da vi hørte om Dinero, lød det næsten for godt til at være sandt. Det var det heldigvis ikke.”

Lasse Baungaard

Hvad laver din virksomhed?

Digitypes er et digital bureau, der med udgangspunkt i det visuelle, skaber brugervenlige løsninger og kommunikation. Vi forholder os til virksomhedernes behov, og hjælper dem med at finde eller skabe de rette visuelle platforme, afhængigt af hvor deres målgruppe er. Vi laver hjemmesider, animationsvideoer, SEO, infoskærme og hvad der ellers er brug for af digitale løsninger. På de områder vi ikke selv er eksperter, hjælper vi ofte kunderne til at finde de rette kompetencer til en god pris.

Hvad er jeres vision?

Vi vil gerne være kundernes faste sparringspartner på det digitale område. Vi skal vokse i takt med at vores kunder gør det, på baggrund af det vi hjælper dem med.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Fordi vi ikke ved særlig meget om bogføring og regnskaber, var det næsten en hovedpine fra start overhoved at skulle tænke på et regnskabsprogram. Så da vi hørte om DInero, lød det næsten for godt til at være sandt. Det var det heldigvis ikke, og i dag kunne vi ikke forestille os nogensinde at bruge andet. 

Derfor er Dinero også det naturlige valg, da vi sammen med et par andre virksomheder, er gået i gang med en ny virksomhed i GoPitch.dk. Det at vi er flere iværksættere, der her nemt kan arbejde sammen om at lave regnskabet, gør det noget lettere at lave et nyt startup med andre iværksættere. 

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det er fantastisk at kunne sætte abonnementer op. Når man har faste kunder, der skal betale en. gang om måneden eller årligt, er det virkelig lækkert at få automatiseret.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Når vi har et spørgsmål, bliver det som regel altid besvaret meget hurtigt, af support chatten. Derudover betyder det rigtig meget, at det altid føles nemt at bogføre. Det er bare at tage et billede af bilaget, og Dinero Crowd rammer som regel plet.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram