Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

ErhvervsHjemmesider.dk ApS

Hvad laver din virksomhed?

Vi tilbyder webløsninger til fornuftige priser til primært iværksættere samt mindre virksomheder. Vi har specielt fokus på, at de løsninger vi laver skal kunne sælge.

Hvorfor valgte du Dinero?

Vi valgte Dinero, da vi efterspurgte et let og enkelt fakturerings- og bogføringssystem. Vi er en mindre virksomhed, som vil have fokus på vores forretning, og ønsker at bruge alt vores tid og energi på dette. Vi havde altså ikke behov for et tungt og avanceret system, men et system der var let, enkelt og til at forstå. Enkeltheden og brugervenligheden var det vi lagde vægt på – og det levede Dinero bestemt op til.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Uden tvivl fakturerings delen. Jeg kan let og enkelt sende en faktura til en allerede indskrevet eller ny kontakt, hurtigt tilføje relevante informationer og godkende den. Herefter kan jeg nemt sende faktura igennem Dinero til min kundes mail eller EAN. Jeg kan dernæst se, om kunden har åbnet faktura, gemt den og/eller udskrevet den – det kan være utroligt nyttigt i nogle situationer. Se dét er smart, nemt og enkelt.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Med Dinero skal vi ikke bruge så meget energi og tid på det regnskabsmæssige – da Dinero gør mange af tingene smart for os. For eksempel klarer Dinero vores momsregnskab og bogføringen i kassekladden. Vi kan derfor bruge mere af vores tid på det vi egentlig vil; vores forretning.

Læs mere om Dinero for webshopejere

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.