Et rart sted at være
Et Rart Sted At Være

Et Rart Sted at Være

“Jeg får et hurtigt overblik over saldi og hurtigt at taste dagens bevægelser ind.”

Anette Al-Dasouqi Rasmussen

Hvad laver din virksomhed?

Et Rart Sted at Være, er et værested og foreningshus for mennesker med forskellige former for handicaps. Vi råder over dejlige mødelokaler, som kan lejes af foreninger, kommuner og private med relation til handicapområdet. Stedet drives hovedsageligt af frivillige.

Vi laver mange aktiviteter i huset. Fx kreative ting som smykker, dekorationer, malerier m.m. Derudover har vi et spilleområde med airhockey, bordfodbold, billard og stigegolf. Vi arrangerer hver fredag brunch med buffet til billige penge.

Hvad er jeres vision?

Visionen for Et Rart Sted at Være, er at blive et levende og aktivt hus til gavn for mange mennesker. Derudover er det vores vision, at mennesker kan mødes på tværs af handicap og mødes med gensidig respekt og åbenhed.Vi ønsker at være samlingssted for mennesker, som har forskellige udfordringer.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Fordi det i første omgang var gratis og meget let at finde ud af. Jeg har efterfølgende kun haft positive oplevelser, hvis jeg var i tvivl om noget. Dinero er hurtige til at svare tilbage via chat 🙂

Dinero er et innovativt firma, som hele tiden arbejder på at gøre programmet mere tilgængeligt og anvendeligt for brugerne, og så er Dinero et stabilt program. Det er meget nemt at arbejde med og rettelser kan foretages hurtigt og smertefrit 🙂

Vi bruger Dinero Pro nu og er meget tilfredse med det.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det er dejligt, at man kan slette en postering uden det store bøvl. Det er nemt at oprette en ny kunde, hvilket klart er en fordel.

Jeg tror, at hele Dinero er min favoritfunktion, idet jeg er utroligt glad for de funktioner, jeg har behov for at benytte 🙂

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg får et hurtigt overblik over saldi og hurtigt at taste dagens bevægelser ind. Derudover giver Dinero et hurtigt et overblik over åbentstående poster, og hvor længe de har være åbne.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram