BloggerSpace
Blogger Space logo firkantet med Frederik Behrens Guldfeldt i spidsen

BloggerSpace

“Når jeg har modtaget en faktura, scanner jeg den med Dinero-appen, og så aflæser den selv, hvad der står.”

Frederik Behrens Beier Guldfeldt

Hvad din laver virksomhed?

I BloggerSpace arbejder vi på at tage markedsføring med bloggere til det næste niveau. Vi uddanner og udvikler vores bloggere, så de er udrustet til de stadigt større krav, som deres målgruppe stiller til indhold, såvel som virksomhedernes krav til professionel reklame for deres produkt eller service.

Vi arbejder med en datadreven tilgang til influencer-marketing, hvor det “blot at kaste gratis produkter efter en influencer” ikke længere er nok.
Med en selektiv og kvalitetsorienteret tilgang til udvælgelsen af bloggere, sikrer vi, at virksomhederne ikke blot får fat i personer med mange følgere, men derimod personer med de rigtige følgere.

Hvad er jeres vision?

Vores vision for BloggerSpace er at redefinere hvad et “blognetværk” er.
Vi vil gøre op med det typiske blognetværk, som blot “malker” sine bloggere ved at overklistre deres blogs med reklamer og reelt set bare sælger annonceplads. Vi fokuserer i stedet på, hvordan bloggeren og virksomheden sammen kan skabe værdi for begge parter.

Vi vil skabe trygge og professionelle rammer, så den enkelte blogger kan udleve sin passion. Hjælpe dem med at udvikle deres blog såvel som deres forretningsforståelse, så niveauet i branchen øges markant.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Valget faldt på Dinero, fordi det er nemt. Jeg har mulighed for at tilgå mit regnskab uanset, hvor jeg er eller hvilken enhed, jeg sidder med. At kunne gemme alle sine bilag direkte i skyen, er en kæmpe fordel, så har man også altid en digital kopi af alle bilag.

At kunne give adgang til en bogholder eller revisor er endnu en fordel, for selvom det er ufatteligt let at bogføre i Dinero, så er det fedt at kunne få en hjælpende hånd, hvis tiden er knap og kunderne står og banker på døren!

Chatten har altid været helt i top. De svarer gladeligt på alle ens spørgsmål. Selv spørgsmål om, hvordan noget skal bogføres, besvares. For selvom der er en funktion med forslag til, hvordan det skal bogføres, så kan man som ny virksomhed og ikke-uddannet revisor til tider blive lidt i tvivl om, hvorvidt  man nu også bogfører det rigtigt. Her er det fedt at have en på sidelinjen til at rådgive og guide en.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favoritfunktion må uden tvivl være, at det hele er gemt i skyen, hvor jeg kan tilgå det fra alle enheder – blot jeg har internet. Med både web-version og app kan jeg nemt tilgå mit regnskab. Så kan jeg hurtigt få overblik over økonomien i min virksomhed. At det derudover er utroligt nemt og intuitivt at bruge, det er kun et plus. Selv selv folk uden uddannelse i regnskab og revision kan være med.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Når jeg har modtaget en faktura, scanner jeg den blot med Dinero-appen, så aflæser den selv hvad der står på fakturaen og plotter ind i Dinero. Ofte skal jeg kun trykke godkend til forslaget om, hvordan det skal bogføres, og så er bilaget oprettet i regnskabet. Med billede og det hele, så man altid kan se faktura og bilag, når man gennemgår regnskabet senere.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram