Interiorbeat ApS
Interiorbeat logo

Interiorbeat ApS

“Supporten er ekstremt god og hurtig til at svare, hvilket i nogle situationer har været guld værd.”

Nikolaj Astrup Madsen

  • Firma: Interiorbeat ApS
  • Titel: Co-founder
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

Interiorbeat er en online platform for møbler og interiør, hvor vi i samarbejde med forhandlere strukturerer deres produkter, således at brugerne kan finde lige præcist det de leder efter. Vi har udelukkende fokus på det amerikanske marked og har en ambition om at kunne blive en førende aggregator for såvel små som mellemstore forhandlere. 

Hvad er din vision?

Vores løsning er skabt ud fra et behov vi selv har oplevet, nemlig at det er svært at finde præcis det møbel eller den genstand til hjemme man mangler. Man kan sagtens søge på tværs af en masse webshops, men det er ikke nemt at få et samlet overblik ét sted.

Dette er både frustrerende og medfører ofte fejlkøb, som ikke sjældent betyder at man så skal ud og have noget nyt. Det er både økonomisk og miljømæssigt uholdbart. Udover kerneproduktet som er den nævnte ’aggregator’, har vi også lavet nogle ret fede tools til sundere og mere bæredygtig livsstil.

Det ene er et lidt bredere værktøj, der kortlægger grønne arealer i de 500 største byer i USA, som er vigtigt i forhold til livskvalitet.

Det andet, som er mere specifikt til møbelindustrien, er en sofistikeret beregner til at bestemme et møbels klimabelastning. Det er noget vi vil gøre endnu mere ved i de kommende år og som vi på sigt håber kan have en positiv indflydelse i branchen.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Der er mange værktøjer til mange processer i en virksomhed. På regnskabsdelen har det været afgørende at vælge noget vi kender og som vi ved fungerer. Jeg har brugt Dinero i andre virksomheder og var derfor ikke i tvivl da vi skulle vælge regnskabsprogram til Interiorbeat.

Det fungerer super godt, er simpelt at bruge, men med al den funktionalitet vi har brug for. Desuden er supporten ekstremt god og hurtig til at svare, hvilket i nogle situationer har været guld værd. 

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er egentlig flere ting jeg kunne vælge at fremhæve. Men hvis jeg skal vælge én ting, så vil jeg tage den gode integration til bank, der gør det supernemt at hente posteringer ind uden at skulle igennem en masse trin. Bare det at man nu kan undgå download/upload af en csv-fil er super fedt.  

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Helt grundlæggende gør Dinero det bare nemt at holde styr på regnskabet og økonomien. På den måde er det klart med til at gøre min hverdag nemmere, at jeg ved at der er styr på denne del så vi kan fokusere på at udvikle virksomheden.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram