iSologRegn
Isologogren logo i flere farver af Marie Louise Veber Paustian

iSologRegn ApS

“Med Dinero har jeg altid overblikket over økonomien i min virksomhed og over forhold vedrørende skat og moms”

Marie-Louise Veber Paustian

Hvad laver din virksomhed?

iSologRegn er en ‘desitination yarn store’, der sikrer strikkeglade kvinder et succesfuldt resultat med rådgivning om det rette garn til ethvert projekt. Kurser og inspirerende arrangementer, Crafternoons og KnitNights samt en årlig garnfestival gør oplevelsen ved at handle hos iSologRegn til meget mere end blot et køb.

Hos iSologRegn finder man også lækkert, engelsk havegrej, så livet i haven bliver endnu skønnere for både ham og hende. Endvidere hjælper firmaets havedesigner private og virksomheder med at få smukke, grønne rammer året rundt – med et minimum af pasning og et maksimum af haveglæde.

Hvad er jeres vision?

iSologRegn skal fortsat være oplandets absolut foretrukne garnbutik og netop dén butik, de garnglade kører langt for at handle i. Går ferieturen hen over Fyn, skal det ligeledes være et ‘must’ at lægge vejen forbi butikken i Middelfart. For det er her man finder et udvalg helt ud over det sædvanlige.

Når havelivet skal være endnu skønnere og ha’ det ekstra, der sikrer succesen, går turen forbi netbutikken med det lækre havegrej – og måske er der også booket et par timers inspirerende og konstruktiv haverådgivning forinden.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Det er utroligt brugervenligt – og lige til at gå til. Dertil kommer en chat med lange åbningstider og altid imødekommende og kompetente medarbejdere bag chatten. Dinero Crowd-løsningen giver også en god hjælp på det, man lige er usikker på. Og integrationen med lønsystemet gør dén del af bogføringen til en leg.

Med Dinero er der altid overblik over skatte- og moms-situationen, og det er ingen sag at finde balancer og månedsrapporter frem. Oven i købet kan jeg lave mit årsregnskab med Dinero.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er mange – og de supplerer hinanden, så jeg har ikke en enkelt favoritfunktion. Bogføringen går let som en leg – og er jeg i tvivl, kan jeg benytte mig af Dinero Crowd-løsningen eller den virkelig gode chat-funktion. Der er ingen eller blot kort ventetid, så jeg kommer hurtigt videre og skal fx ikke vente på svar via mail næste dag. Jo – chatten er nok alligevel en afgørende funktion ved Dinero.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Med Dinero har jeg altid overblikket over økonomien i min virksomhed og over forhold vedrørende skat og moms. Dertil kommer, at mine månedlige rapporter, årsregnskab og balancer fremstår med et professionelt layout. Det er bestemt en fordel, når jeg fx har møde med bank og bestyrelse. Det er tydeligt, at jeg har styr på tingene, når jeg benytter Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram