KK Text
KK Text logo med tysk flag af Kerstin Kollatz Mogensen

KK-Text

“Dinero gør min hverdag lettere, fordi jeg sparer masser af tid, hvad fakturering og bogføring angår!”

Kerstin Kollatz Mogensen

  • Firma: KK-Text
  • Titel: Indehaver/Tyskoversætter
  • Web:

Hvad din laver virksomhed?

KK-Text er en enkeltmandsvirksomhed, som hjælper små og mellemstore virksomheder med:

  • Oversættelse dansk-tysk
  • Oversættelse engelsk-tysk
  • Tekstforfatning på tysk
  • Korrekturlæsning på tysk

KK-Text er ejet af Kerstin Kollatz Mogensen, som er indfødt tysker og udelukkende oversætter til sit modersmål. Det er din garanti for kvalitet, korrekt sprog og et godt flow i de tyske tekster. Specialområderne er tyskoversættelse af alle slags marketingtekster og oversættelse til tysk inden for turismeområdet.

Hvad er jeres vision?

Min vision er at være den foretrukne leverandør af tyskoversættelser og tekstforfatning på tysk inden for marketing og turisme.

Dette sker ved at opdatere og skrive mine kunders tyske tekster, så mine kunder er klædt godt på, når de bevæger sig på det tyske marked.

På denne måde kan mine kunder optræde professionelt i de tysktalende lande og kommunikere skriftligt på en korrekt, passende og fejlfri måde professionelt med deres tyske kunder og samarbejdspartnere.
Derved øger mine kunder deres omsætning og markedsandele i de tysktalende lande.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Fordi jeg gerne ville bruge min tid endnu mere effektiv, og fordi Dinero efter sigende skulle være nemt at bruge og opfylde mine behov.

Det lange svar er, at jeg har valgt Dinero, fordi jeg har ladet mig fortælle af andre tilfredse Dinero-brugere i mit netværk, at systemet skulle opfylde mine behov (konsulent som enkeltmandsvirksomhed), hvad bogføring, fakturering og overblik over økonomien angår.

Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed er jeg også virksomhedens blæksprutte og skal tænke nøje over, hvad jeg bruger min tid på. Jeg slipper med andre ord for at bruge masser af værdifuld tid og kan glæde mig over følgende fordele:

  • Bedre overblik over min virksomheds økonomi
  • Kortere arbejdsgange, hvad fakturering & bogføring angår
  • Mindre tid på bogføring og fakturering.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favoritfunktion er helt klart fakturerings- og bogføringsmodulet, da det tager ingen tid at skrive fakturaer og bogføre dem samt udgifterne – hurtigt og problemfrit.

Jeg benytter mig også flittigt af tilbudsfunktionen for at kunne sende et overskueligt og professionelt opstillet tilbud af sted til potentielle kunder.

Overblikssiden som startside er jeg også stor fan af, idet jeg ud fra grafikken lynhurtigt kan danne mig et overblik over årets indtægter og udgifter.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør min hverdag lettere, fordi jeg sparer masser af tid, hvad fakturering og bogføring angår. Jeg kan udstede fakturaer hurtigt og kan bogføre på en hurtig, overskuelig og fejlfri måde.

Selve systemet er meget overskueligt og intuitivt at bruge, selv for en ikke-regnskabskyndig som mig 🙂

Og når jeg har brug for hjælp, er der som regel hjælp at hente i den omfattende FAQ-del eller via chatten, som altid har et fyldestgørende svar ved hånden, så jeg hurtigt kan komme videre.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram