Kranioklinikken
Kranioklinikken logo med Shila Nielsen

Kranioklinikken

“Jeg er ikke nogen haj til alt det med regnskab, og jeg kunne ret hurtigt se, at Dinero var let og lige til.”

Shila Nielsen

Hvad laver din virksomhed?

I otte år har jeg hjulpet børn med adfærdsudfordringer til et bedre liv, og flere endda så de helt har undgået at få en diagnose.

Det er børn, som ikke trives i deres hverdag. De lider af indre uro, stress, angst, søvnproblemer, kortluntethed, natvædere og koncentrationsbesvær.
Behandlingen er kraniosakralterapi, men jeg bruger også min viden fra min uddannelse som mindfulness-instruktør og sygeplejerske.

Personligt har jeg også oplevet, hvordan det er at leve med et barn med store adfærdsudfordringer, og jeg ved, hvor mange kræfter der bliver brugt som forældre. Den viden giver jeg videre til mine klienter.

Jeg giver familier håb og modet tilbage for deres børn. Når min datter kan komme ud på den anden side og leve et almindeligt teenageliv, så kan andre også.

Hvad er jeres vision?

Min mision er at hjælpe børn med adfærdsudfordringer til at få en normal tilværelse. Alt for mange børn får diagnoser i Danmark, og jeg ved, at de tilbud, som samfundet tilbyder, langt fra er tilstrækkeligt for alle. 

Disse børn kan få en normal eller meget bedre tilværelse, hvis der sættes ind på andre parametre end de gængse pædagogiske tiltag. Jeg har selv hjulpet min datter ud af autismens tunge skygge og ind i et næsten normal teenageliv.

Mit håb er, at jeg via mine blogindlæg og nyhedsbreve kan få sat gang i en debat og skabe håb til familier rundt om i Danmark og med mine behandlinger hjælpe børnene til et normalt børneliv.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg valgte Dinero, fordi jeg søgte efter et regnskabsprogram, som kunne arbejde direkte sammen med mit bookingsystem, Terapeutbooking. Så jeg på den måde kunne minimere arbejdsgangen i forhold til fakturering. Min kollega anbefalede Dinero og fortalte, hvor let det var.

Jeg er ikke nogen haj til alt det med regnskab, og jeg kunne ret hurtigt se, at Dinero var let og lige til at gå til. Da jeg først havde tilmeldt mig, blev jeg kontaktet telefonisk af Dinero, om jeg havde brug for hjælp til at komme igang. Blandt andet hjalp de mig med at flytte mit regnskab fra mit gamle system over i Dinero. Det havde jeg aldrig selv turde gøre.

Chatfunktionen er genial. Jeg får altid et svar i en positiv tone, når jeg stiller et af mine mange spørgsmål, også selv om jeg må have svaret forklaret flere gange.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Overblikket/forsiden. Den giver mig et hurtigt visuelt overblik over mine udgifter og indtægter. Og så er det genialt, at jeg let kan uploade bilag, så jeg ikke risikerer at smide dem væk. Det har lettet min hverdag utroligt meget. Før lå der boner og fakturaer alle vegne. Nu ligger de i min mappe i Dinero.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Det gør min hverdag 1.000 gange lettere, når jeg kan bruge appen til at uploade mine bilag. Før brugte jeg utroligt meget energi på at huske at arkivere mine bilag og opbevare dem. Nu er de uploadet og automatisk gemt. Jeg behøver ikke bruge en masse plads på mapper og papir, som skal gemmes. Det hele ligger i Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram