Ejer - sockit
Laslity logo brugerudtalelser

Laslity

“Dinero sparer mig for rigtig meget tid. Jeg kan kun anbefale virksomhedsejere at prøve Dinero.”

Martin Soerensen

  • Firma: Laslity
  • Titel: Ejer/Owner
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

Virksomheden Optimize Life rummer pt. kun brandet Laslity, der har til formål at sælge bæredygtige sokker både i materiale og emballage. Derfor kommer der til at være stor fokus på bambussokker fremadrettet.

Vi sælger primært via vores webshop laslity.com men har også vores produkter sokkeklips ude i nogle fysiske butikker i Danmark. I fremtiden forventer vi flere produkter i fysiske butikker, samt et større sortiment inden for modebranchen.

Optimize Life har mål om at opbygge flere brands med bæredygtige noter i dem alle.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er at gøre langtidsholdbare bambusstrømper, og minimum emballage, standarden på markedet. Det er en langsigtet vision men vi tror på at andre forretninger følger trop hvis vi selv gør tingene på den rigtige måde.

Ydermere er det vores vision at kunne tilbyde bæredygtige løsninger, inden for alle typer beklædningsgenstande. Både i materiale og holdbarhedstid.

Som ny virksomhed har vi ændret retning mange gange, og derfor også vision. Men vi forsøger at finde et langsigtet formål vi kan opnå for virksomheden Optimize Life.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Ligesom alle andre falder jeg også for reklamer, og jeg må indrømme at jeg har set Dinero reklamer mange steder. Men da jeg var yngre læste jeg også meget om Martin Thorborg igennem Amino, hvor Dinero ofte blev nævnt både af Martin selv, men også af brugere på Amino. Sidst blev det også anbefalet til os igennem vores skoletid på UCN.

Så da jeg stod og skulle bruge et regnskabsprogram, så faldt det helt naturligt at tage et kig på Dinero, og det er jeg fortsat super tilfreds med.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg har ikke fundet en konkret favoritfunktion i Dinero endnu. Men den funktion jeg glæder mig mest til, når jeg forhåbentlig skal have Dinero Pro efter sommer, er at kunne uploade mine bilag i Dinero. Jeg gemmer selvfølgelig alle bilag, men jeg kan godt lide ideen om at have en Backup inde hos Dinero hvis noget går galt.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero sparer mig for rigtig meget tid. Min virksomhed er endnu ikke så stor, men der er en del bilag og fakturaer, og de skal selvfølgelig bogføres.

Når jeg skal lave en faktura, er det også super lækkert at den gemmer data fra tidligere fakturaer, så det bare kan vælges fra en liste og sættes i den nye. Herefter kan systemet også sende for en. Det er lækkert at det er så nemt.

Der var nogle ting jeg ikke helt forstod i starten, men efter at have været til regnskabstjek i December med min revisor, fik jeg det på plads.

Jeg kan kun anbefale virksomhedsejere at prøve Dinero, det virker helt efter bogen.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram