Lejsb

“Uden bankafstemningen ville vi ikke have noget overblik over bogføringen.”

Laust Nørgaard

Hvad laver din virksomhed?

Vi er en 3-tilbuds-service for DJs i hele Danmark. Med vores software kan man logge ind som DJ og byde på jobs i de områder, hvor man spiller. DJ’en kan byde på så mange jobs, han/hun har lyst til – først når de er ude ved en kunde og spille et job, tager vi os betalt i form af en kommission.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er todelt:

For DJs ønsker vi, at det skal være så gnidningsfrit som muligt at få kunder – så de kan fokusere på det, de er gode til; at spille musik til fester og arrangementer.

For vores kunder ønsker vi, at det skal være nemt og overskueligt at sammenligne DJs, så de nemt og hurtigt kan leje en DJ til deres arrangement.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg valgte Dinero, fordi deres support-hold altid har min ryg, når jeg sidder dyb begravet op til moms deadline. Man kan altid regne med tålmodige svar og kompetent support!

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Bankafstemningen i Dinero gør det muligt for mig at holde overblik mit regnskab. Uden bankafstemningen ville vi ikke have noget overblik over bogføringen.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero giver mig muligheden for at sende fakturaer og giver mig et simpelt overblik over ubetalte fakturaer. Det sikrer, at jeg ikke manuelt skal holde bruge tid på, at holde styr på der ikke har betalt.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram