Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Terapeut Regnskabsprogram

LivZonen

Brugervenlighed og hurtig, brugbar hjælp på chatten. Det er grundene til, at Janne Hovgaard Rasmussen valgte Dinero, da hun kastede sig ud i livet som selvstændig terapeut

I marts 2016 sprang Janne Hovgaard Rasmussen ud som selvstændig terapeut med virksomheden LivZonen. Hun arbejdede som folkeskolelærer, men havde sideløbende uddannet sig til psykoterapeut.

– Jeg tænkte bare, at nu er det nu. Jeg var blevet faglig leder på mit daværende job, og det administrative tog en masse tid. Jeg havde et stigende behov for at arbejde med de dybere relationer mellem mennesker, arbejde mere terapeutisk og fordybe mig i det ægte menneske, siger Janne, der har specialiseret sig i unge og spiseforstyrrelser, men også har klienter, som har angst, stress eller choktraumer i bagagen.

– Lige nu er LivZonen en virksomhed under udvikling, og jeg tænker på forskellige nye koncepter. Jeg har en del klienter og er glad for at have startet for mig selv.

Janne Hovgaard Rasmussen

Brugervenligt og overskueligt

Helt alene har hun dog ikke været. Dinero har nemlig været en trofast følgesvend, lige siden virksomheden slog dørene op for første gang.

– Det mest fantastiske er hver eneste gang, jeg har haft problemer. Så får jeg fat på et helt vildt fantastisk supportteam, som har taget sig tid til hjælpe mig – selv når det er min egen computer, der har været noget med, siger Janne.

Ingen ventetid på chatten

Hun har blandt andet fået hjælp af supporten til udsendelse af ean-fakturaer og bogføring af fakturaer, der er udsendt i ét år og bliver betalt et andet år.

– Mange andre steder skal man hænge i kø. Her er der i løbet af få sekunder en venlig, hjælpsom sjæl. Det er fantastisk, der findes sådan et produkt. At supporten er chat, gør den bare lettere tilgængeligt. Det kræver meget mindre at sende et spørgsmål, end hvis man skulle ringe op. Jeg er meget visuel, så jeg forstår det bedst, hvis jeg får svaret på skrift.

 

Klik her for mere information om Dinero Regnskabsporgram for terapeuter

 

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.