Livzonen

LivZonen

“Mange andre steder skal man hænge i kø. Her er der i løbet af få sekunder en venlig, hjælpsom sjæl.”

Janne Hovgaard Rasmussen

I marts 2016 sprang Janne Hovgaard Rasmussen ud som selvstændig terapeut med virksomheden LivZonen. Hun arbejdede som folkeskolelærer, men havde sideløbende uddannet sig til psykoterapeut.

– Jeg tænkte bare, at nu er det nu. Jeg var blevet faglig leder på mit daværende job, og det administrative tog en masse tid. Jeg havde et stigende behov for at arbejde med de dybere relationer mellem mennesker, arbejde mere terapeutisk og fordybe mig i det ægte menneske, siger Janne, der har specialiseret sig i unge og spiseforstyrrelser, men også har klienter, som har angst, stress eller choktraumer i bagagen.

– Lige nu er LivZonen en virksomhed under udvikling, og jeg tænker på forskellige nye koncepter. Jeg har en del klienter og er glad for at have startet for mig selv.

Brugervenligt og overskueligt

Helt alene har hun dog ikke været. Dinero har nemlig været en trofast følgesvend, lige siden virksomheden slog dørene op for første gang.

– Det mest fantastiske er hver eneste gang, jeg har haft problemer. Så får jeg fat på et helt vildt fantastisk supportteam, som har taget sig tid til hjælpe mig – selv når det er min egen computer, der har været noget med, siger Janne.

Ingen ventetid på chatten

Hun har blandt andet fået hjælp af supporten til udsendelse af EAN-fakturaer og bogføring af fakturaer, der er udsendt i ét år og bliver betalt et andet år.

– Mange andre steder skal man hænge i kø. Her er der i løbet af få sekunder en venlig, hjælpsom sjæl. Det er fantastisk, der findes sådan et produkt. At supporten er chat, gør den bare lettere tilgængeligt. Det kræver meget mindre at sende et spørgsmål, end hvis man skulle ringe op. Jeg er meget visuel, så jeg forstår det bedst, hvis jeg får svaret på skrift.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram