michelle_Maanawork
maanawork

Maanawork

“Dineros chatsupport er fantastisk. Man får altid hurtig og kompetent hjælp”

Maanawork

Hvad laver din virksomhed?

I Maanawork hjælper jeg andre med at starte op som freelancere og eksisterende freelancere med at sætte mere skub i deres forretning eller opnå den frihed økonomisk og mentalt, som faktisk var den oprindelige årsag til, at de blev selvstændige.

Hvad er din vision?

Jeg er fortaler for et frit arbejdsliv, og derfor er det min helt store vision at hjælpe så mange som muligt med netop at skabe det. Nemlig et arbejdsliv som støtter op om det liv, man gerne vil leve – de valg og prioriteter man drømmer om, uanset om det er mere tid med børnene, at arbejde fra hele verden eller blot styre sin egen hverdag – i stedet for at ens liv skal tilrettelægges rundt om ens arbejdsliv. 

Jeg håber at kunne rykke til vores opfattelse af, hvordan et arbejdsliv kan se ud, og at der er så mange andre veje end 8-16. Derfor snakker jeg også ofte om remotework og fremtidens arbejdsmarked generelt og holder bl.a. oplæg om netop det for virksomheder.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har selv brugt Dinero, siden jeg blev selvstændig i 2014, og jeg valgte det, fordi det er så intuitivt og nemt for en som mig – som ikke selv er bogholder eller revisor – at bruge. 

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min yndlings-funktion er, at jeg kan gå tilbage og rette i et bilag, hvis jeg har lavet en fejl. Derfor anbefaler jeg også altid Dinero til de selvstændige, jeg hjælper. 

Derudover er Dineros chatsupport fantastisk. Man får altid hurtig og kompetent hjælp.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero hjælper mig med at have det store overblik over min virksomheds økonomi, så jeg kan træffe de rigtige beslutninger. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram