Tobias Magnussen fra Magnussen Web ApS
TurboTobias logo brugerudtalelser

Magnussen Web ApS

“Det er meget lidt, jeg behøver at beskæftige mig med administration, fordi Dinero klarer det meste for mig.”

Magnussen Web ApS

  • Firma: Magnussen Web ApS
  • Titel: Ejer/direktør
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

TurboTobias / Magnussen Web ApS er et kreativt webbureau. Vi har specialiseret os i at lave webløsninger herunder webshops, progressive webaps og headless CMS-systemer. Vi arbejder hovedsageligt for kunder, vi kan li’ – kunder, som ønsker alt andet end en kedelig standardløsning.

Jeg personligt elsker at arbejde med hastighedsoptimering, hvorfor jeg også går under navnet TurboTobias – fordi jeg elsker fart.

Hvad er jeres vision?

Visionen bag Magnussen Web ApS er at hjælpe alle typer virksomheder, uanset størrelse, med at opnå bedre resultater online. Det kan være på mange forskellige måder: Bl.a. ved at øge indtjening igennem online synlighed eller måske forbedre processor igennem de muligheder, som den teknologiske udvikling tilbyder. Det er noget, vi stræber efter hver dag, så vi kan hjælpe så mange virksomheder med enten at komme i gang online eller forbedre deres muligheder indenfor web.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Det bunder i de mange anbefalinger fra mit netværk. Derudover gjorde Dinero det super simpelt at komme i gang. Jeg havde et regnskab fra en anden leverandør, hvor Dinero helt gratis hjalp mig med at overflytte mit eksisterende regnskab – og så var jeg ellers kørende derfra. En beslutning; jeg aldrig har fortrudt.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er så mange, at det er svært at nævne én. Jeg er dog ret så vild med Dinero Crowd og den funktion, der gør, at jeg kan uploade alle mine bilag i Skyen. Folkene i Supporten fortjener også en kæmpe shoutout, da de altid er klar med et ordentligt svar på mine oftest dumme spørgsmål. Det er ligeledes også en ordentlig chat, hvor man til tider mærker den personlige kontakt med et glimt i øjet, så det ikke kun bliver automatiserede beskeder.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Det gør programmet på rigtige mange måder. Det er rent faktisk meget lidt, jeg behøver at beskæftige mig med administration, fordi Dinero klarer det meste for mig. Jeg sparer derfor meget tid, fordi processerne er automatiserede – især i forhold til fakturering. Det samme gælder for nogle af mine kunder, som driver webshops. Her kan vi automatisere hele flowet med at bogføre nye ordrer, som kører 24/7, som så sparer mine kunder for en masse tid. Hvis det skulle håndteres manuelt, ville det kræve en masse regnskabsmedarbejdere.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram