psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

“Det er nemt og simpelt, og jeg er hurtigt i gennem ugens fakturering med få klik.”

Heidi Agerkvist

Hvad laver din virksomhed?

I min virksomhed arbejder jeg med familievejledning og parterapi. Jeg har base i Århus, hvor jeg har min klinik. Her ser jeg en del par og forældre, som har brug for hjælp til at genskabe kontakten og intimiteten og finde sammen om at håndtere alle de udfordringer, som livet løbende kaster efter os.

Derudover synes jeg, der manglede en mulighed for at få kompetent psykologhjælp i en form, der ikke kræver, at man nødvendigvis skal tage fri fra arbejde og komme hen til mig i klinikken. Det afholder en del fra at få den hjælp, de har brug for. Desværre. Så jeg har skabt den mulighed i form af forskellige tilbud til forældre og par i et online format.

Hvad er din vision?

På de store linjer og med de helt store armbevægelser kan man vel sige, at min vision er at gøre verden til et kærligere sted ved at hjælpe par og familier med at skabe rammerne for at kærligheden kan flyde friere og smidigere og tryggere i de vigtige relationer som både parforhold og forældre-barn-forholdet er. Vi ved alle sammen, hvor dejligt det er, når ”det virker”. Og vi ved også alle sammen, hvor ondt det gør, når noget er kørt skævt.

I relation til min virksomhed er min vision at udvikle og udbygge med flere forskellige psykologfaglige tilbud til familier og par online og nå ud til endnu flere af dem, der går rundt og er frustrerede over ikke at vide, hvad de skal stille op med det, der betyder allermest i deres hverdag.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg valgte Dinero allerede, da min virksomhed var meget ung og pengene små. Derfor var jeg meget taknemmelig for, at der kom et gratis og samtidig meget smidigt og tjekket system på markedet. Det var nemt at komme i gang med, og det spillede bare fra starten.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Jeg bruger selv kun faktureringsdelen. Og det er nemt! Jeg har givet min bogholder adgang til min konto, så hun står for bogføringen af alle bilag. Det er også nemt. Jeg kan med det samme se, når hun har været i gang, og det er trygt at vide at bilagene/bogføringen ligger i ”mit” system og ikke i et eksternt system hos en bogholder. På den måde jeg jeg udlicitere opgaven, men stadig have alt materialet hos mig selv.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det er nemt og simpelt, og jeg er hurtigt igennem ugens fakturering med få klik. Der er ikke overflødige klik og besværlige arbejdsgange. Og så har jeg hele tiden overblik over omsætning og resultat, hvilket betyder, at jeg ikke pludselig står med et stort skattesmæk. Det er dejligt at vide for sådan en som mig, hvor virksomhedens økonomi er nærmest identisk med privatøkonomien.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram