René Sejling fra ReneSejling.dk
ReneSejling.dk kvadratisk logo

ReneSejling.dk ApS

“Dinero passer perfekt til mig. Jeg kan selv klare det meste af bogføringen, og supporten er altid til hjælp.”

René Sejling

Hvad laver din virksomhed

ReneSejling.dk ApS udvikler webløsninger i alle størrelser. Der arbejdes udelukkende i WordPress og WordPress løsninger. Jeg har valgt at fokusere 100% på WordPress da det er det største CMS system på verdensplan. Med næsten 15 års erfaring og mange hjemmesider under bæltet er erfaringen store hvilket og hjælper til med hurtigt at finde den rigtige løsning til kundens behov.

Udover hjemmesider gør jeg meget i webshop løsninger. Der er lavet løsninger fra alt til premium tøjshops, salg af digitale produkter og endda booking af kanoer. 

Support og et godt web hotel er super vigtigt for at ens hjemmeside er stabil og fungere hurtigt og sikkert. Derfor tilbyder vi også høj kvalitets web hotel lavet specifikt til WordPress, samt tilbyder løbende supportaftaler som dækker alle løbende opgaver som opdateringer, backup sikkerhed mm.

Hvad er jeres vision?

Visionen er at hjælpe kunderne med en den bedst mulige løsning som dækker deres behov samt hurtig løbende hjælp og løsning af problemer. Ens webmand er for mange af mine kunder super vigtig og en essentiel del af at kundens forretning kan fungere optimalt.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg bruger meget rapporterne, samt overblikket over igangværende fakturaer, så jeg hele tiden og nemt kan holde styr på status på disse.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Da jeg i sin tid skulle vælge nyt økonomisystem stod valget mellem flere. Her blev det Dinero da jeg var vild med det grafiske og generelle udseende, og at Martin Thorborg stod bag som jeg har fulgt siden Jubii dagene.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Det er tidsbesparende. Alt salg fra min egen sider ryger automatisk over så det blot skal bogføres, det er nemt og overskueligt at bruge til dagligt, og skulle der i sjældne tilfælde opstå problemer, så er supporten lige ved hånden.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram