RN Consulting
RN Consulting

RN Consulting

“Det gør min hverdag meget nemmere, og jeg kan have mere fokus på at løse de opgaver, jeg er bedst til.”

René Nørbjerg

Hvad laver din virksomhed?

Siden 1996 har jeg arbejdet med processer, projektledelse samt bestyrelsesarbejde. Både i det offentlige og i det private samt i politiske miljøer. Min spidskompetence er, at jeg er professionel projektleder (IPMA-C) og trives utrolig godt med tidsafgrænsede opgaver, hvor jeg er inde i en kortere eller længere tid for at udføre en specifik og afgrænset opgave.

Det at starte en opgave op, analysere området, afdække problemstillingerne og finde løsningsforslagene for derefter at implementere løsningerne sammen med ledelsen og medarbejderne og overdrage til ledelsen i organisationen – det er, hvad jeg brænder for.

Gennem mere end 20 år har jeg været sparringspartner (trusted advisor) for ledelsen i forbindelse med de udfordringer, de har stået overfor i forbindelse med implementering af fx LEAN og øvrige forandringer, projekterne har medført. Og lige præcis LEAN og projektledelse har jeg erfaring med fra både produktions-, distributions- og administrative miljøer.

Hvad er jeres vision?

RN Consultings vision er at hjælpe kunderne med at implementere de projekter og processer, de har valgt at prioritere.

En stor del af mit arbejde har også bestået i udvikling af kompetencer hos medarbejderne i de afdelinger. Her har jeg haft ansvaret for implementering af forskellige projekter. Det at kunne komme tæt på folk, udvikle og coache dem i deres daglige opgaver. Så vi sammen når de opsatte mål, det er for mig en glæde. Det har betydet, at jeg altid har udviklet de medarbejdere, jeg har arbejdet sammen med. Og jeg har gerne sendt dem videre til større projekter og større ledelsesmæssige opgaver.

Derudover er visionen, at kunderne føler sig både trygge og tilfredse ved at overdrage ansvaret til mig.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har valgt Dinero af to årsager.

  1. Fordi det var gratis at gå i gang med standardversionen og først skulle flyttes over på betalingsversionen efter, at virksomheden var kommet godt i gang. Det, at jeg ved hjælp af Dinero er sikker på, at jeg ikke lige får lavet nogle graverende fejl. Det, at jeg kan se, hvad der skal betales i moms og hvornår ud fra mine indtastede data om regnskabet, giver mig ro vedrørende regnskab og moms
  2. Skatteopgørelsen er den anden store gevinst for mig. Det, at jeg løbende kan se, hvad jeg skal indbetale til Skat, og at beløbet ændres løbende når jeg indbetaler den 20. i måneden, giver mig en unik tryghed for, at jeg ikke “pludselig” står med en skattegæld, men løbende kan se status og reagere, hvis der er behov for det.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Overblikssiden, hvor jeg kan se samlede udgifter og faktureringer gennem hele kalenderåret, og hvor jeg kan se, hvad de næste tre posteringer, der kommer, samt hvad der skal betales i såvel moms som skat inklusiv antal dage for, hvornår det skal være betalt. At jeg i højere side har de fortrukne funktioner “Nyt køb” og “Ny faktura”. Ja det gør mig min hverdag lidt nemmere rent regnskabsmæssigt.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

At jeg skal sikre mig bilagene er til stede, kan tage et billede og uploade det, herunder at der er via samarbejde med Mileage Book er udarbejdet en API, så jeg ikke skal skrive mine kørte kilometer ned, men bare kan sætte den elektroniske kørebog i gang, og sidst på måneden kan jeg overføre alle kørslerne til kassekladden for dernæst at bogføre alle kørslerne på en gang. Det gør min hverdag meget nemmere, og jeg kan have mere fokus på at løse de opgaver, jeg er bedst til.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram