erhvervshjemmesider
Aveo logo brugerudtalelse

Aveo A/S

“Med Dinero kan vi bruge mere af vores tid på det vi egentlig vil - vores forretning.”

Samuel Blander Glaes

Hvad laver din virksomhed?

Aveo tilbyder webløsninger til fornuftige priser til primært iværksættere samt mindre virksomheder. Vi har specielt fokus på, at de løsninger, vi laver, skal kunne sælge.

Hvorfor valgte du Dinero?

Vi valgte Dinero, da vi efterspurgte et let og enkelt fakturerings- og bogføringssystem. Vi er en mindre virksomhed, som vil have fokus på vores forretning, og ønsker at bruge alt vores tid og energi på dette. Vi havde altså ikke behov for et tungt og avanceret system, men et system der var let, enkelt og til at forstå. Enkeltheden og brugervenligheden var det, vi lagde vægt på – og det levede Dinero bestemt op til.

Hvad er din favoritfunktion

Uden tvivl faktureringsdelen. Jeg kan let og enkelt sende en faktura til en allerede indskrevet eller ny kontakt, hurtigt tilføje relevante informationer og godkende den. Herefter kan jeg nemt sende fakturaen igennem Dinero til min kundes mail eller EAN. Jeg kan derefter se, om kunden har åbnet fakturaen, gemt den og/eller udskrevet den – det kan være utroligt nyttigt i nogle situationer. Se, dét er smart, nemt og enkelt.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Med Dinero skal vi ikke bruge så meget energi og tid på det regnskabsmæssige – da Dinero gør mange af tingene smart for os. Fx klarer Dinero vores momsregnskab og bogføringen i kassekladden. Vi kan derfor bruge mere af vores tid på det, vi egentlig vil: vores forretning.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram