Michelle Rødgaard Jessen
Workhero logo rød

WorkHero

“Jeg er vild med, at jeg kan gå tilbage og rette, hvis jeg har lavet en fejl i et bilag.”

Michelle Rødgaard-Jessen

Hvad laver din virksomhed?

Hos WorkHero hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at være synlige på nettet. Så deres målgruppe kan finde dem samt at positionere dem inden for deres brancher. Derfor hjælper vi med diverse online marketingdiscipliner som generel tekstforfatning, e-mail markedsføring, Facebook-annoncering, SEO m.m.

Vi plejer at kalde os en fleksibel sparrings – og eksekveringspartner, når det kommer til onlinemarkedsføring og ser os ikke som et traditionelt marketingbureau, da kunderne får en af vores Workheros tilknyttet fast. Så der er vægt på den personlige kontakt og så få forskellige led i kommunikation som muligt. Vi arbejder 100 procent remote og tilbyder derfor en fleksibel løsning til virksomhederne. Og så arbejder vi rundt omkring i verden pt. i henholdsvis Argentina, Chile og Danmark.

Hvad er din vision?

Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt med at kunne leve af det, de brænder for ved at hjælpe dem med at blive synlige overfor potentielle kunder samt ved at lade kunderne fokusere på det, de er bedst til, mens vi tager os af markedsføringen. Derudover har jeg en personlig vision om at skabe remote arbejdspladser. Fordi jeg tror på, at det skaber større arbejdsglæde med den frihed. Det er en stor motivation i mit arbejde at kunne være med til at skabe en virksomhed, hvor medarbejderne selv kan indrette deres hverdag og fx kan bo i udlandet. Den fleksibilitet ville jeg ikke selv undvære, så det skal mine medarbejdere selvfølgelig heller ikke.

Hvorfor valgte du Dinero?

Dinero er det system, der er nemmest at gå til for folk som mig, som ikke interesserer sig synderligt for bogføring og regnskab. Dinero er super overskueligt og gør det nemt for mig at have overblik i min virksomhed. Derudover er det meget intuitivt at bruge.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Jeg er vild med, at jeg kan gå tilbage og rette, hvis jeg har lavet en fejl i et bilag. Og så gør Dinero det nemt for mig at overskue, hvad jeg har sendt af fakturaer, og om de skal have en påmindelse, hvis en faktura er forfalden.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Dinero giver mig det nødvendige økonomiske overblik og gør det nemt for mig at bogføre, fakturere m.m. Det er essentielt for en lille virksomhedsejer som mig, at det er så nemt at gå til, så jeg ikke skal bekymre mig om den del i min virksomhed

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram