Anmeld Håndværker

Slip for genindtastning og afsend automatisk en anmodning om kundeanmeldelser, ved fakturering.

Anmeld Håndværker logo med smiley

Support af integration

info@anmeld-haandvaerker.dk

Nem indhentning af kundeanmeldelser med Anmeld Håndværker

Udnyt det fulde potentiale af dit Dinero regnskabsprogram, når du som håndværker vil indhente dine kundeanmeldelser og har svært ved at nå det hele i en travl hverdag.

Integrationen sørger for, at dine kunder automatisk får tilsendt en anmodning, efter du har faktureret, så du slipper for dobbelt tastearbejde.

Sådan gør du:

Anmeld Håndværker udsender automatisk tilfredshedsskemaer til dine kunder, og bagefter bliver resultaterne offentliggjort på anmeld-haandvaerker.dk og evt. på Facebook og din egen hjemmeside. Er du medlem af Anmeld Håndværker, kan du bruge kvalitetsstemplerne og referencerne på både hjemmeside og Facebook-profil. Du vælger selv, om du ønsker at vise alle anmeldelser eller nøjes med dem over en vis score.

Har du minimum fem anmeldelser, har du desuden mulighed for at deltage i (og eventuelt vinde) kåringen af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ indenfor din faggruppe.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Anmeld Håndværker – enten via chatten på deres hjemmeside www.anmeld-haandvaerker.dk, via e-mail info@anmeld-haandvaerker.dk eller ved at ringe på tlf. 70 227 227 🙂

Når du er logget ind på din profil på anmeld-haandvaerker.dk, kan du integrere til Dinero via en API-nøgle. Anmeld Håndværkers support sidder klar til at hjælpe dig; bare ring på ovenstående telefonnummer.

Support af integration

info@anmeld-haandvaerker.dk

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram