Spring til indholdet

Integration til
Anmeld Håndværker

Slip for genindtastning og afsend automatisk en anmodning om en kundeanmeldelse, når du fakturerer dine kunder.

Nem indhentning af kundeanmeldelser med Anmeld Håndværker

Udnyt det fulde potentiale af dit Dinero regnskabsprogram, når du som håndværker vil have dine kundeanmeldelser indhentet, men har svært ved at nå det hele i en travl hverdag. Slip for genindtastninger, da vores integration sørger for, at dine kunder automatisk får tilsendt en anmodning efter du har faktureret.

Hvordan gør du

Vi udsender automatisk smarte tilfredshedsskemaer til dine kunder, og resultaterne bliver offentliggjort på anmeld-haandvaerker.dk, og evt. på Facebook og din egen hjemmeside. Er du medlem af Anmeld Håndværker, kan du nemlig bruge kvalitetsstemplerne og referencerne på både hjemmeside og Facebook profil. Du vælger selv om du ønsker at vise alle anmeldelser, eller vil nøjes med dem over en vis score.

Har du minimum 5 anmeldelser, har du desuden mulighed for at deltage i, og eventuelt vinde, kåringen af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ indenfor din faggruppe.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – enten via chatten på vores hjemmeside www.anmeld-haandvaerker.dk, via e-mail info@anmeld-haandvaerker.dk eller ring til os på tlf. 70 227 227.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Når du er logget ind på din profil på anmeld-haandvaerker.dk, kan du integrere Dinero vha. en API nøgle. Vores support sidder klar til at hjælpe dig, ring blot på ovenstående telefonnummer.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?