DanDomain

Se dine muligheder for at integrere med din webshop, så du automatisk kan få overført alle salg.

DanDomain

Hvis du har en DanDomain-webshop, kan du nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Nedenfor kan du læse mere om DanDomain – herunder hvad DanDomain er, hvilke fordele og ulemper, der er ved systemet, og hvilke muligheder du har for at integrere din DanDomain-webshop med dit Dinero-regnskab.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Hvad er DanDomain, og passer det til mit behov?

DanDomain er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden år 2000. Deres webshopsystem er en hosted løsning (dvs. de sørger for at holde din webshop online), hvor det er meget let at komme igang – også hvis du ikke er ekspert i at udvikle/programmere. Da det er en dansk virksomhed, har du også mulighed for dansk support, hvilket er en stor fordel.

Det koster dig fra 299 kroner om måneden, og du får 30 dages prøveperiode, før du beslutter dig for videre brug.

DanDomain er bedst til små- og mellemstore webshops – og derfor kan det på mange måder sammenlignes med Wannafind.

Fordele og ulemper ved integrationen

Fordele: 

  • Det er et hosted webshop-system. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at holde din webshop online – det gør de for dig
  • Det er en anerkendt dansk e-handelsvirksomhed, der har eksisteret i mange år. Der er mange webshops, der benytter dem
  • De har dansk support
  • Det er nemt at komme igang, og du kan være online med din webshop uden at bruge særlig mange (måske ingen) udviklertimer.

Ulemper: 

  • At det er nemt at komme igang kan også være en ulempe, hvis du selv er en haj til at udvikle/programmere. Der er nemlig begrænsede muligheder for selv at skræddersy løsninger.
  • Der er masser af mulighed for at tilpasse din webshop med diverse plug-ins – det kan dog også være en ulempe, da mange plug-ins koster penge og derfor kan ende med at være en dyr løsning på den lange bane.

Lignende integrationer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram