Kortbetaling - ikke muligt på nuværende tidspunkt

Giv dine kunder muligheden for nemt at betale fakturaer med betalingskort gennem et betalingslink.

Kortbetaling med kreditkort

KOMMER SNART

Med kortbetaling kan dine kunder betale fakturaer fra dig med betalingskort. Det er nemt at komme i gang, og det er nemt for dine kunder at betale fakturaerne fra dig. Det kan nemlig betale med både Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Eurocard på din faktura.

Dine kunder slipper for at rode rundt med netbank, NemID og lange kontonumre. De skal bare trykke på et betalingslink i din faktura, indtaste kortoplysninger – og så er pengene på vej til dig. Det er altså meget nemt for dine kunder at betale.

Men faktisk er det også nemt for dig. Hele betalingen bogføres nemlig automatisk i Dinero, så i stedet for at bruge tid på at bogføre kan du bruge din tid på din virksomhed.

Sådan fungerer kortbetaling-integrationen

Når du har aktiveret integrationen, kan du på hver enkelt faktura vælge, om du ønsker at slå kortbetaling til eller ej. Slår du kortbetaling til, er der simpelthen et betalingslink på fakturaen. Det kan din kunde trykke på for så at indtaste sine kortoplysninger – og så er pengene på vej til dig.
Kunden kan selvfølgelig også vælge at betale via bankoverførsel.

Automatisk bogføring

Når din kunde har brugt kortbetaling til at betale din faktura, registreres betalingen automatisk i Dinero. Når pengene bliver udbetalt til din bankkonto, bogføres hele betalingen automatisk. Det vil sige, at du slipper for at bogføre betalinger, gebyrer, udbetalinger og eventuelle valutakursdifferencer.

Hvad koster det?

Prismodellen er ganske simpel. Der er hverken abonnement eller uigennemskuelige gebyrer:

  • Har du Dinero Pro, får du betalingsløsning og automatisk bogføring for kun 1,5 procent af fakturatotalen.
    OBS! Minimum 70 øre pr. transaktion
  • Har du gratisudgaven af Dinero, får du betalingsløsning og automatisk bogføring for to procent af fakturaens totale beløb.
    OBS! Minimum 70 øre pr. transaktion

Hvad er fordelene?

Fakturaer kan både være besværlige for dig som virksomhed og for din kunde. Det er dyrt at have penge til gode hos kunder, og jo længere tid du giver kredit, jo større risiko er der for, at du aldrig ser dine penge.

Med kortbetaling får du altså en række fordele:

  • Du kan modtage næsten alle slags kort på din faktura; såsom Visa, Mastercard, Maestro og Visa Electron samt MobilePay og Apple Pay.
  • Dine kunder spares for en række unødvendige betalingstrin, som potentielt er så besværlige for den enkelte, at du ikke altid får dine penge til tiden.
  • Med betalingslinket direkte i fakturaen skal din kunde ikke rode rundt i netbank med NemID og lange kontonumre. Betaling kræver kun ét klik og kortoplysninger – nemmere bliver det ikke.
  • Med den automatiske bogføring skal du bruge mindre tid på regnskab. Den tid kan du i stedet bruge på at vedligeholde eller udvikle din forretning.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi har gjort det så let som muligt for dig at komme i gang, og du kan i løbet af få minutter være klar til at modtage kortbetaling på dine faktura.

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram