Magento

Se mulighederne for at integrere din Magento-webshop og få overført salgene automatisk til Dinero.

Magento

Hvis du har en Magento webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Nedenfor kan du læse mere om Magento – herunder hvad der er fordele og ulemper, samt hvilke muligheder du har for at integrere din Magento-webshop med Dinero.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Hvad er Magento og er det godt til mig?

Magento anses af mange for at være webshop systemernes Formel 1 bil. Det betyder med andre ord, at systemet kan stort set alt – og der er rigtig gode muligheder for at vækste med Magento. Det betyder til gengæld også, at du med stor sandsynlig skal bruge mange udvikler/programmør timer på at udvikle din webshop på Magento. Det kan blive en dyr løsning på sigt.

Magento er et plug-in, du kan downloade og installere. Plug-in’et er gratis, og koster først penge, hvis du køber temaer og yderligere plug-ins.

Systemet er Open Source, hvilket også er det, der gør, at det har enorme vækstmuligheder. Det betyder også, at du selv skal sørge for hosting af din webshop.

Magento’s program er bedst til store webshops.

Fordele og ulemper

Fordele: 

  • Med Magento’s som webshop-system kan du stort set alt og det giver dig store fordele, hvis du er meget ambitiøs med din webshop

Ulemper:

  • Hvad der er en fordel, kan også ende med at blive en ulempe. Det kræver nemlig mange udviklertimer, og kan risikere at være dyrt inden du er i gang.

Lignende integrationer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram