Spring til indholdet

Integrationer til
Magento

Se det store udvalg af mulighederne for at integrere din webshop og få overført salgene helt automatisk til Dinero.

Hvis du har en Magento webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Nedenfor kan du læse mere om Magento – herunder hvad der er fordele og ulemper, samt hvilke muligheder du har for at integrere din Magento-webshop med Dinero.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Goveeto

Magento med Goveeto

Baseret på 0 anmeldelser

Magento med IEX

Baseret på 0 anmeldelser

Magento med Pairy

Baseret på 0 anmeldelser

Magento med Storebuddy

Baseret på 0 anmeldelser

Magento med Shipmondo

Baseret på 0 anmeldelser

Hvad er Magento og er det godt til mig?

Magento anses af mange for at være webshop systemernes Formel 1 bil. Det betyder med andre ord, at systemet kan stort set alt – og der er rigtig gode muligheder for at vækste med Magento. Det betyder til gengæld også, at du med stor sandsynlig skal bruge mange udvikler/programmør timer på at udvikle din webshop på Magento. Det kan blive en dyr løsning på sigt.

Magento er et plug-in, du kan downloade og installere. Plug-in’et er gratis, og koster først penge, hvis du køber temaer og yderligere plug-ins.

Systemet er Open Source, hvilket også er det, der gør, at det har enorme vækstmuligheder. Det betyder også, at du selv skal sørge for hosting af din webshop.

Magento’s program er bedst til store webshops.

Fordele og ulemper

Fordele: 

  • Med Magento’s som webshop-system kan du stort set alt og det giver dig store fordele, hvis du er meget ambitiøs med din webshop

Ulemper:

  • Hvad der er en fordel, kan også ende med at blive en ulempe. Det kræver nemlig mange udviklertimer, og kan risikere at være dyrt inden du er i gang.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?