Squarespace

Se mulighederne for at integrere din webshop, så du automatisk kan få overført dine salg til Dinero.

Squarespace webshop

Hvis du har en Squarespace webshop kan du nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Nedenfor kan du læse mere om Squarespace – herunder hvad Squarespace er, hvilke fordele og ulemper, der er ved systemet og til sidst, hvilke muligheder du har for at integrere din Squarespace webshop med dit Dinero-regnskab.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Hvad er Squarespace og er det godt til mig?

Squarespace er en amerikansk virksomhed, der tilbyder software i form af hjemmeside opbygning og hosting. Her kan du bruge skabeloner og tilføje flere elementer til din hjemmeside. Det er en drag-and-drop løsning, så du kan personliggøre din hjemmeside.

Skal du have en simpel og flot designet hjemmeside, så er dette en god løsning, skal du derimod opbygge en stor og kompleks e-commerce webshop, skal du overveje at vælge en anden udbyder. 

Fordele og ulemper ved Squarespace

Fordele:

  • Mange gode skabeloner i flere designs og funktioner
  • Squarespace er et drag-and-drop webshop system, som betyder, at du nemt kan arbejde med og designe din webshop – uden kodning
  • Det er nemt at komme i gang, du skal blot oprette dig og vælge en template.

Ulemper:

  • Det er nemt at komme i gang, men kan også være en ulempe, hvis du selv er skarp til at udvikle/programmere. Der er nemlig begrænsede muligheder for selv at udvikle og personliggøre løsninger.
  • Squarespace har ikke en app store, som betyder, at du kun kan bruge deres indbyggede features.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram