WooCommerce

Se mulighederne for at integrere Dinero med din webshop. Du vil både spare tid og arbejde.

WooCommerce webshop

Hvis du har et WooCommerce plug-in installeret på din webshop, så kan du nemt integrere den med dit Dinero regnskab. Nedenfor kan du læse mere om WooCommerce, herunder fordele og ulemper ved systemet samt hvilke muligheder du har for, at integrere din WooCommere webshop med dit Dinero regnskab.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et plug-in, der kan tilkobles din WordPress hjemmeside/blog. Plug-in’et gør det muligt for dig at omdanne din WordPress side til en webshop. Med andre ord installerer du plug-in’et på din WordPress side, og så har du en webshop.

Systemet er Open Source, hvilket betyder at du skal kende lidt til udvikling/programmering for at være helt i gang. Det er dog relativt nemt at sætte sig ind i for din udvikler/programmør. WooCommerce plug-in’et er gratis for dig. Det koster først penge, hvis du køber temaer og yderligere plug-ins.

WooCommerce plug-in’et er bedst, hvis du har en mindre webshop, der har få produkter i sortimentet.

Fordele og ulemper

Fordele: 

  • Har du allerede en WordPress hjemmeside/blog og gerne vil kaste dig ud i E-handel, er det meget nemt at komme i gang – det har stort set samme design som WordPress
  • Det er helt gratis og nemt at installere plug-in’et.

Ulemper:

  • Plug-in’et har sine begrænsninger – hvorfor det også er bedst til små virksomheder.

Lignende integrationer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram